Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak Lvíček se zase projevil.

Po noční jsem nastartoval a auto chcíplo. Baterku mám novou, svíčky taky a půlka nádrže.Pak nastartovalo normálně.

Může to souviset s tou klapkou?

Mám chuť vyndat ze šuplíku lítačku a zase jezdit busem. :(

[upravil dne 6/6/11 15:26 Lví-ček]

Odesláno

Hlavně se neděs. Pokud je to jen vyjímečně, nic se neděje. Pokud by to bylo častěji, ne-li pravidelně, pak to řeš. Je to jen technika. :mrk:mrk:mrk:mrk

Odesláno

Ber to z tej druhej stránky, keby si mal naftu, možno by si nenaštartoval vôbec. Inak, vôbec to nemusí súvisieť s tou klapkou. Kľudne mohla elektronika načítať zlý údaj a proste si nenaštartoval na prvý krát. :myslim

Odesláno

Jen tak pro zajímavost. Kolik má být napětí na svorkách baterky? Mám jí novou od vánoc a jezdím spíše krátké trasy do práce.

Musím jí odpojit nebo to mohu multimetrem změřit s připojenými kabely.

Odesláno

Chci se zeptat na mojí 307-čce mi jdou zadní kola trošku do A jestli je to u 307-ček normální viděl jsem jich pár a taky to maj. Ptám se protože občas cítím jako by mi zadek auta když jedu přes díru ustřelil.

Odesláno
Ok díky ale je mi divný proč mi¨občas ustřelí ten zadek to je mi divný, gumy se nesjíždí ale radši jsme se zeptal jestli je to normální

To je tuhá zadná náprava, z toho si nič nerob. Je to konštrukčná vec.

Odesláno
Ok díky ale je mi divný proč mi¨občas ustřelí ten zadek to je mi divný, gumy se nesjíždí ale radši jsme se zeptal jestli je to normální

To je tuhá zadná náprava, z toho si nič nerob. Je to konštrukčná vec.

Tet jsem to z kámošem koukali a na jedenej straně je uthlí uložení nápravy proto to ustřeluje tak to budu měnit

Odesláno

S rodinnou známou sháníme 307, kterou si po projíždce Lvíčka zamilovala.

Tentokrát jsem vyrazil se známou podívat se na 307čku v Českých Budějovicích(kousek od nás).

Na fotkách vypadalo hodně slušně, ale skutečnost byla otřesná.

Promáčklá střecha na straně řidiče, co je středový sloupek. Motor byl poblitý od oleje a uvnitř poškozený-natržený tapicírung.

Uznali jsme, že za tu cenu sežene rozhodně něco lepšího.

První auto mělo prasklé přední sklo.

Druhé stačili prodat než jsme na něj koukli a třetí jsem popsal výše.

Dneska není lehké koupit auto v trochu slušném stavu:-(

[upravil dne 12/6/11 18:07 Lví-ček]

Odesláno

2 Lví-ček : Závisí na tom, kolik peněz chceš do koupě \"vrazit\". Kdyby jsi se ozval asi tak před rokem, to jsem chtěl prodat svého Jeana, jenže ho nikdo nechtěl. (Za ty peníze).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...