soto1 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Poradte mi prosím, že či sa dá to P 206 2.0 HDi, 66 kW, r. v. 2002 aktivovať tempomat lebo bol som v Peugeote v BB a skúšali to tam, BSI to aktivovať išlo ale problém j v tzv. počítači motora, ten to nechce povoliť to mi aktualizovali aj najnovší soft., páčku mám, brzdový spínač mám tiež síce jeden ks ale 4 pinový, som s toho už dosť nervózny, chcel by som ten tempomat, som zvyknutý s Octávky Poradte?Text Citovat
buga Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Původně zaslal: soto1 Poradte mi prosím, že či sa dá to P 206 2.0 HDi, 66 kW, r. v. 2002 aktivovať tempomat lebo bol som v Peugeote v BB a skúšali to tam, BSI to aktivovať išlo ale problém j v tzv. počítači motora, ten to nechce povoliť to mi aktualizovali aj najnovší soft., páčku mám, brzdový spínač mám tiež síce jeden ks ale 4 pinový, som s toho už dosť nervózny, chcel by som ten tempomat, som zvyknutý s Octávky Poradte?Text skus inokedy hladat napr: Citovat
Driver Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 to buga: hele nechceš si zkrátit ten popis auta v podpisu? Zbytečně to zabírá místo a na stránku se potom vejde jen pár příspěvků. Když si to někdo bude chtít přečíst tak se může kouknout na tvůj profil... Citovat
AnotherOne Odesláno 20. leden 2009 Odesláno 20. leden 2009 Tiež som si to párkrát pomýlil so samotným príspevkom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.