Topka Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Prosim vas co je na obrázku ono je to pod tou tlustou hadicí a je to takový malý jakoby čerpadlo. Černý oválný.Mě se ted z toho objevilo trochu oleje. [upravil dne 17/1/09 Topka] [upravil dne 17/1/09 Topka] Citovat
Béďa Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 doporucuji zmenit nazev tematu.. 1. Komerční inzerce je možná pouze se souhlasem vedení Peugeot-Clubu. 2. Než položíte dotaz, zkuste použít Hledání. 3. Své dotazy pište do příslušných sekcí, nepokládejte stejný dotaz ve více sekcích. Stejně tak neměňte téma dotazu. Pokud se chcete zeptat na něco zcela jiného, založte nový dotaz. 4. Přemýšlejte při psaní dotazu. Volte výstižný nadpis (nadpis \"pomoc\" toho nikomu moc neřekne) a problém popište co nejpodrobněji. 5. Pokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme Pokec. 6. Dodržujte zásady přiměřeně slušného chování. Obecně je toto fórum spíše pohodové a věcné, a mělo by tomu tak být i nadále. Zejména nevhodné jsou příspěvky urážlivé, nevkusné či protizákonné. 7. Pokud svůj problém vyřešíte, napište do příspěvku, jakým způsobem jste jej vyřešili, pomůžete tím ostatním se stejným problémem. V případě nedodržování těchto pravidel se vystavujete riziku smazání příspěvku, který je proti pravidlům. Při zvláště hrubém či opakovaném porušování pravidel může být Váš uživatelský účet zablokován. Citovat
AnotherOne Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Původně zaslal: Topka Prosim vas co je na obrázku ono je to pod tou tlustou hadicí a je to takový malý jakoby čerpadlo. Černý oválný.Mě se ted z toho objevilo trochu oleje. [upravil dne 17/1/09 Topka] Povedal by som, že tam vyúsťuje odvetranie z kľukovky do sania. To tesnenie tam nie je nič moc. Mám to tam podobne. Tá trocha oleja tam je normálna. Ak je ho veľa je problém. Citovat
Topka Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Mě se tam objevilo jen trochu oleje jakoby to prosakovalo takže to chce asi těsnění vyměnit. Díky Citovat
AnotherOne Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Keď to máš ako ja tak samotné tesnenie sa vymeniť nedá. Tak som na to kašľal. Citovat
Topka Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Dnes jsem to vyfotil z blízka abyste se mohli podívat co to je? Jestli to jde přetěsnit nebo musim koupit celý. Díky [upravil dne 18/1/09 Topka] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.