Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim vsechny zucastnene Peugeotacky a Peugeotaky druheho brnenskeho srazu na Priglu 6.5.04.

Druhy nas sraz je za nama a musim konstatovat, ze opet s privlastkem vydareny, sic nas stale pronasleduje spatne pocasi. Nicmene dobrou naladu ci chut na par skopku kofoly nam ani tentokrate nevzalo. Pred sychravym pocasim jsme se radeji schovali do utulne hospudky a v teple pratelske atmosfery zive rokovali nejenom o autech stojicich venku na vlahem jarnim desti. A ze nase srazy nabiraji na oblibe dosvedcuje i skutecnost, ze se ucastnici rozchazeji (resp. rozjizdeji) stale pozdeji. At uz to zavinilo prijemne teplo hospudky ci nejaka dobrota mistni kuchyne, jiste je, ze dalsi sraz na sebe nenecha dlouho cekat.

A tak verim, ze se najdou dalsi odvazlivci, kteri priste doplne nase rady. -mArA-

Nekolik obrazku ze srazu se podarilo zachytit, lezi u me na disku. Snad by se dali umistit na nejaky web.

Odesláno

Jak již bylo výše uvedeno, srazík se opravdu vydařil. Tentokrát jsem sice přijel později jak ostatní, ale doufám, že mi to příště vyjde lépe. Naplánujeme další termín?

Odesláno

Ještě pár fotek ode mne:

2-Prigl01.jpg

2-Prigl02.jpg

2-Prigl03.jpg

2-Prigl04.jpg

2-Prigl05.jpg

:papa

P.S.:Za ty poslední 3 fotky se omlouvám, už byla tma a bohužel se ne všechno vešlo do dosahu blesku. Trošku jsem to zesvětlil, ale není to ono. :(

[Editován dne 13/5/04 Gotrek]

Odesláno

zdar, fotky pekny, ale dovolil bych si malou poznamku (minenou vseobecne) :)

neslo by treba u jedny fotky napsat popis, kdo je kdo? treba zleva ten a ten,pak ten a ten, atd.....

docela by to pomohlo (podle me), spoustu lidi znam podle prezdivky popr. podle IDcka, ale ty obliceje pak nepoznavam :) takze priste, kdyby...

to plati pro vsechny :) diky moc....

Ono treba je hezky, ze kdyz prijedu na sraz, tak me kazdej poznava, pac mam fotku v kontaktech, ale ja proste ty lidi nepoznam (ja sem na to tupej, hehe)......

a nebo to udelam jeste tak, ze kazdej si bude moct k fotkam svyho auta pridat i fotku svyho obliceje, hehe, a bude to :D:D:D

Odesláno

Hmmm, tak jsem proletěl fotky a nic solidního, kde jsou všichni tady nemám. Proto navrhuju na příštím sraze udělat hromadné foto na samospouš? (a? jsou tam opravdu všichni). Kdybych na to náhodou chtěl zapomenout, tak prosím připomenout! :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...