-mArA- Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Zdravim vsechny zucastnene Peugeotacky a Peugeotaky druheho brnenskeho srazu na Priglu 6.5.04. Druhy nas sraz je za nama a musim konstatovat, ze opet s privlastkem vydareny, sic nas stale pronasleduje spatne pocasi. Nicmene dobrou naladu ci chut na par skopku kofoly nam ani tentokrate nevzalo. Pred sychravym pocasim jsme se radeji schovali do utulne hospudky a v teple pratelske atmosfery zive rokovali nejenom o autech stojicich venku na vlahem jarnim desti. A ze nase srazy nabiraji na oblibe dosvedcuje i skutecnost, ze se ucastnici rozchazeji (resp. rozjizdeji) stale pozdeji. At uz to zavinilo prijemne teplo hospudky ci nejaka dobrota mistni kuchyne, jiste je, ze dalsi sraz na sebe nenecha dlouho cekat. A tak verim, ze se najdou dalsi odvazlivci, kteri priste doplne nase rady. -mArA- Nekolik obrazku ze srazu se podarilo zachytit, lezi u me na disku. Snad by se dali umistit na nejaky web. Citovat
Petano Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 slo by to dat ke me ... jestli mas nejake rozumne pripojeni tak hodim na web jenom nejaky skriptik a ty to tam nahrajes sam Citovat
VP605 Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Srazík se opravdu poved, jen to počasí. My se ale nedáme. Citovat
jiri.wolf Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Jojo, srazík byl podařený. Fotky klidně umístím, není problém. Citovat
Toman Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Jako brnak jsem to poprve propasl a podruhe mi nesedl termin.. ale jeslti bude nejake to priste tak snad uz konecne ukazu Citovat
Gotrek Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Sraz byl super a doufám, že mi to příště zase vyjde. Mám taky pár fotek, tak je sem co nejdřív hodím. Citovat
jiri.wolf Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Tak jsem udělal z fotek od -mArY- malé album, které naleznete zde: http://www.batuvkanal.cz/peugeot/sraz/index.htm A ještě pár náhledů co asi tak můžete čekat: Za fotky děkujeme . Citovat
Trundik Odesláno 10. květen 2004 Odesláno 10. květen 2004 Jak již bylo výše uvedeno, srazík se opravdu vydařil. Tentokrát jsem sice přijel později jak ostatní, ale doufám, že mi to příště vyjde lépe. Naplánujeme další termín? Citovat
Gotrek Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Ještě pár fotek ode mne: P.S.:Za ty poslední 3 fotky se omlouvám, už byla tma a bohužel se ne všechno vešlo do dosahu blesku. Trošku jsem to zesvětlil, ale není to ono. [Editován dne 13/5/04 Gotrek] Citovat
Guest Ondra Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 zdar, fotky pekny, ale dovolil bych si malou poznamku (minenou vseobecne) neslo by treba u jedny fotky napsat popis, kdo je kdo? treba zleva ten a ten,pak ten a ten, atd..... docela by to pomohlo (podle me), spoustu lidi znam podle prezdivky popr. podle IDcka, ale ty obliceje pak nepoznavam takze priste, kdyby... to plati pro vsechny diky moc.... Ono treba je hezky, ze kdyz prijedu na sraz, tak me kazdej poznava, pac mam fotku v kontaktech, ale ja proste ty lidi nepoznam (ja sem na to tupej, hehe)...... a nebo to udelam jeste tak, ze kazdej si bude moct k fotkam svyho auta pridat i fotku svyho obliceje, hehe, a bude to :D:D Citovat
jiri.wolf Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 No pokusím se najít nějakou fotečku nebo dvě, kde jsou všichni. Ondro, ty fotečky obličejů v profilu vůbec nejsou špatný nápad. Citovat
jiri.wolf Odesláno 13. květen 2004 Odesláno 13. květen 2004 Hmmm, tak jsem proletěl fotky a nic solidního, kde jsou všichni tady nemám. Proto navrhuju na příštím sraze udělat hromadné foto na samospouš? (a? jsou tam opravdu všichni). Kdybych na to náhodou chtěl zapomenout, tak prosím připomenout! :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.