mildo Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 mám pocit že na AUKRE je niečo podobné : http://www.aukro.cz/item533579739_starter_peugeot_307.html. Možno pomôže. Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 19. leden 2009 Autor Odesláno 19. leden 2009 No jo,jenže ten je taky použitej,takže tomu moc nevěřim...bud si ho nechám někde v renomovanej firmě opravit nebo si koupim nový....Ale děkuji za odkaz... Citovat
yaris1 Odesláno 19. leden 2009 Odesláno 19. leden 2009 Na svém předešlém autě jsem taky čistil startér, pak jsem na něm jezdil 4 roky a potom jsem ho prodal. Stačí pročistit přebrousit kontakty, namazat a je to!! Citovat
MMaarrkkeettkkaaaa Odesláno 23. leden 2009 Autor Odesláno 23. leden 2009 Tak problém vyřešen,...startér se tedy nakonec nevej nekupoval, protože jse novej oprabdu drahej,takže dovezl odborníkovi. Daly se nové uhlíky, zaplatila jsem 1300,-Kč a když se dal poté startér do auta,tak opět nešlo nastartovat. Představte si, že se tedy překontrolovaly pojistky a jedna byla špatná takže už to zase jede a doufám,že delší dobu nebudu muset investovat:grr Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.