sucram® Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 tak dneska (v 11.00) jedu pro koberečky ... pak dám info, případně něco nafotím ... Citovat
sucram® Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 tak koberce mám doma - resp. ve sklepě. Zítra dodám foto, vypadají dobře vyšší okraj guma je pevná a tvárná. Kolega ovšem zapomněl jednu sadu - takže tu mi dodá v pondělí dopoledne. Teď si nevybavuji, o který model se jedná, mám to napsané na papírku, který je u koberečků. Citovat
mitch.mb Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 uz se tesim ... doufam ze to nebyla ta moje :c) Citovat
snow Odesláno 8. únor 2009 Odesláno 8. únor 2009 Měl bych zájem o zástěrky i o gumové koberečky na 106 a to 2x.Dvě sady zástěrek a dvě sady gumových koberečků. Citovat
sucram® Odesláno 8. únor 2009 Autor Odesláno 8. únor 2009 je to vcelku jedno, která sada to byla vše budu posílat v pondělí a to už bude všechno OK ... snow: zástěrky se budou řešit během příštího týdne - pak bych ti k tomu vzal i ty koberečky Citovat
mitch.mb Odesláno 10. únor 2009 Odesláno 10. únor 2009 no uz se na ne tesim uz by se hodily zrovna dneska tady zasejc napadlo to bily svinstvo... tusim ze tomu lidi rikaji snih... ja teda sra.... ale to je sumak :c) Citovat
sucram® Odesláno 10. únor 2009 Autor Odesláno 10. únor 2009 zdravím ... omlouvám se, začla mi škola , zbývá mi sbalit poslední sadu a poslat to. Můj nový rozvrh mi to bohužel zatím neumožnil poslat. Zítra odpoledne to doufám už vyjde ;) Citovat
sucram® Odesláno 11. únor 2009 Autor Odesláno 11. únor 2009 tak právě jsem dorazil z pošty - všechny sady koberečků byly odeslány adresátům. Pokud chcete sledovat balík, napište mi PM pošlu Vám podací číslo zásilky. Citovat
Prerovak Odesláno 12. únor 2009 Odesláno 12. únor 2009 Dnes koberecky dorazily! Diky moc vypadaj docela good za tu cenu Citovat
sucram® Odesláno 12. únor 2009 Autor Odesláno 12. únor 2009 Prerovak: OK ... bohužel jsem nevěděl jak jinak to zabalit, takže to šlo nakonec tak, zkoušel jsem to na jedné sadě, že jsem je nechal den svázané a při rozbalení se vyrovnaly Citovat
boston56 Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 čauky+tak velký dík-koberce už jsou doma a spokojenost.řekl by jsem,že jsi odvedl dobrou práci Citovat
mitch.mb Odesláno 13. únor 2009 Odesláno 13. únor 2009 brslen me taky ne... a navic ceska posta tady u nas stoji za prd... dorucovani zasilek proc by se s tim obtezovaly... sou tak drzy ze i kdyz je clovek doma tak rovnou hazou oznameni a ani nemaj snahu zazvonit... vedu tady s postou takovou malou valku... v podstate co zasilka to stiznost :c))) Citovat
dzavel Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Zááázrak pošta doručila koberce v sobotu:). Jsou super. Dík moc:super. Citovat
mitch.mb Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 dzavel kde ze to bydlis hned se tam stehuju pac tady posta nedorucuje ani v pracovni dny natoz v sobotu :c)))))) Citovat
dzavel Odesláno 14. únor 2009 Odesláno 14. únor 2009 Většinou mám stejný problém jako ty:roll. :xvulJe zajímavé, že s ostatními přepravci to je vpoho:D Citovat
MJSytic Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Můžete prosím někdo ze 406tkařů udělat pár fotek, jak ty gumový rohože padnou/nepadnou do 406? Citovat
mitch.mb Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 Ta ceska sra...ka (posta) uz me vazne se...e stale nic :bacha Citovat
brslen Odesláno 16. únor 2009 Odesláno 16. únor 2009 tak koberce uz mam.Prisel jsem domu z prace a ve schrance nebyl zadny letak....toz jsem se nas... a jel na postu....a ejhle bylo to tam.Tak nevim kde udelali soudruzi chybu.ALe musim dat za to ze tam teda moc nepasujou.Pokud budu mit chvilku cas tak to nafotim. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.