Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak koberce mám doma - resp. ve sklepě. Zítra dodám foto, vypadají dobře :) vyšší okraj :) guma je pevná a tvárná. Kolega ovšem zapomněl jednu sadu - takže tu mi dodá v pondělí dopoledne. Teď si nevybavuji, o který model se jedná, mám to napsané na papírku, který je u koberečků.

Odesláno

je to vcelku jedno, která sada to byla :) vše budu posílat v pondělí a to už bude všechno OK :) ...

snow: zástěrky se budou řešit během příštího týdne - pak bych ti k tomu vzal i ty koberečky

Odesláno

no uz se na ne tesim uz by se hodily zrovna dneska tady zasejc napadlo to bily svinstvo... tusim ze tomu lidi rikaji snih... ja teda sra.... ale to je sumak :c)

Odesláno

zdravím ... omlouvám se, začla mi škola :roll, zbývá mi sbalit poslední sadu a poslat to. Můj nový rozvrh mi to bohužel zatím neumožnil poslat. Zítra odpoledne to doufám už vyjde ;) ;)

Odesláno

tak právě jsem dorazil z pošty - všechny sady koberečků byly odeslány adresátům. Pokud chcete sledovat balík, napište mi PM pošlu Vám podací číslo zásilky.

Odesláno

Prerovak: OK ... bohužel jsem nevěděl jak jinak to zabalit, takže to šlo nakonec tak, zkoušel jsem to na jedné sadě, že jsem je nechal den svázané a při rozbalení se vyrovnaly

Odesláno

brslen me taky ne... a navic ceska posta tady u nas stoji za prd... dorucovani zasilek proc by se s tim obtezovaly... sou tak drzy ze i kdyz je clovek doma tak rovnou hazou oznameni a ani nemaj snahu zazvonit... vedu tady s postou takovou malou valku... v podstate co zasilka to stiznost :c)))

Odesláno

tak koberce uz mam.Prisel jsem domu z prace a ve schrance nebyl zadny letak....toz jsem se nas... a jel na postu....a ejhle bylo to tam.Tak nevim kde udelali soudruzi chybu.ALe musim dat :xvul za to ze tam teda moc nepasujou.Pokud budu mit chvilku cas tak to nafotim.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...