kajvet Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Jde vůbec vypnout světla, když mám nastartovaný motor a aktivovaná světla pro denní svícení? Citovat
georgegg Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 no podle mě se to nedá, můžeš si pouze přepnout vypínač do polohy kdy ti svítí jen obrysovky, ale úplně vypnout asi nejdou Citovat
antal Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Svetla pre denne svietenie alebo automaticke rozsvietenie svetiel pri naštartovani? Citovat
Přema Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: georgegg no podle mě se to nedá, můžeš si pouze přepnout vypínač do polohy kdy ti svítí jen obrysovky, ale úplně vypnout asi nejdou Je to přesně tak jen na obrysovky.....jinak to nejde......... Citovat
georgegg Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 no leda si nechat zrušit to dení svícení Citovat
HonzaZ Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Po výměně displeje a nové konfiguraci to mám jako položku v menu. Na starém displeji jsem to neměl. Citovat
kajvet Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 když bych chtěl jet s nějakou kočkou do lesa ted v zimě a chtěl topit, tak mi budou svítit obrysovky a to je špatný ale o denní svícní nechci přijít,to je jistý- to: Honza : myslíš,že by šla přehrát Citovat
kajvet Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 když bych chtěl jet s nějakou kočkou do lesa ted v zimě a chtěl topit, tak mi budou svítit obrysovky a to je špatný ale o denní svícní nechci přijít,to je jistý- to: Honza : myslíš,že by šla přehrát konfigurace v Peugeotu? A nepleteš si to s automatickým rozsvícení světel při tmě? Já mám v nabídce jen možnost automatického rozsvícení ve tmě..denní svícení mi aktivovali v BSI vejmelkapavel ohodnotil 1 Citovat
HonzaZ Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Ano, nabídku jenom rozsvícení světel ve tmě jsem měl dříve také. Jelikož mi po zahřátí tmavnul displej, tak jsem sehnal úplně nový a nechal si ho v Peu. servisu namontovat a na diagnostice přihlásit. Po nějaké době jsem ale zjistil, že mi tam chybí řada nastavitelných funkcí. Tak jsem jel do servisu reklamovat nastavení. Tam mi dle slov člověka, který to nastavoval, povolili vše co šlo a mimo jiné také aktivaci a deaktivaci denního svícení. Až budu mít chvíli tak tu nabídku vyfotím. Nevím ale zda se staršími typy displejů to jde. Jedině se zeptat v servisu. Citovat
kajvet Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: HonzaZ Ano, nabídku jenom rozsvícení světel ve tmě jsem měl dříve také. Jelikož mi po zahřátí tmavnul displej, tak jsem sehnal úplně nový a nechal si ho v Peu. servisu namontovat a na diagnostice přihlásit. Po nějaké době jsem ale zjistil, že mi tam chybí řada nastavitelných funkcí. Tak jsem jel do servisu reklamovat nastavení. Tam mi dle slov člověka, který to nastavoval, povolili vše co šlo a mimo jiné také aktivaci a deaktivaci denního svícení. Až budu mít chvíli tak tu nabídku vyfotím. Nevím ale zda se staršími typy displejů to jde. Jedině se zeptat v servisu. Prosím nafoť já si to vytisknu a půjdu tam s tím...Líp mě pochopí co po nich chci (aspon doufám:D) Jo ale ty máš malej displej,já mám barevnej 16:9:myslim [upravil dne 16/1/09 kajvet] Citovat
HonzaZ Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Jsme se přesně sešli s odesláním. Je to ta položka \"daytime-running lamp\". Ano mám malý displej. Ale zkus se na to zeptat v servisu. Třeba to půjde. [upravil dne 16.1.2009 HonzaZ] [upravil dne 16.1.2009 HonzaZ] Citovat
Přema Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: HonzaZ Jsme se přesně sešli s odesláním. Je to ta položka \"daytime-running lamp\". Ano mám malý displej. Ale zkus se na to zeptat v servisu. Třeba to půjde. [upravil dne 16.1.2009 HonzaZ] [upravil dne 16.1.2009 HonzaZ] Já jsi to asi taky zapnu....mám výhodu.....mám totiž doma origo peugeot diagnostiku PLANET 2000.......:D:D:aut:aut Citovat
denoo Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 prema, pozeram ze ty mas 120kw pisane, aj si skusal maximalku? Citovat
kajvet Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Přemo a to mě to nemůžeš zapnout taky??? ale mám barevnou,ale to asi neva ne? Citovat
AnotherOne Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Ja som sa pýtal na aktiváciu tej položky v menu. Je to závislé od typu BSI, teda jedine tam zájsť a nechať ich to skúsiť. Možno to pôjde a možno nie. Citovat
Přema Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: denoo prema, pozeram ze ty mas 120kw pisane, aj si skusal maximalku? O maximálku u chipu moc nejde...ta je daná možnosti převodovky ale zrychlení je lepší a 215 jsem s tím jel jak nic.....a to mám pánové o proti některým 1720 kg těžké prázdné auto Kajvet asi potvrdí že tyto naše káry jsou tak těžké..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.