Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: georgegg

no podle mě se to nedá, můžeš si pouze přepnout vypínač do polohy kdy ti svítí jen obrysovky, ale úplně vypnout asi nejdou

Je to přesně tak jen na obrysovky.....jinak to nejde.........

Odesláno

když bych chtěl jet s nějakou kočkou do lesa ted v zimě a chtěl topit, tak mi budou svítit obrysovky a to je špatný :D ale o denní svícní nechci přijít,to je jistý-

to: Honza : myslíš,že by šla přehrát

Odesláno

když bych chtěl jet s nějakou kočkou do lesa ted v zimě a chtěl topit, tak mi budou svítit obrysovky a to je špatný :D ale o denní svícní nechci přijít,to je jistý-

to: Honza : myslíš,že by šla přehrát konfigurace v Peugeotu? A nepleteš si to s automatickým rozsvícení světel při tmě? Já mám v nabídce jen možnost automatického rozsvícení ve tmě..denní svícení mi aktivovali v BSI

Odesláno

Ano, nabídku jenom rozsvícení světel ve tmě jsem měl dříve také. Jelikož mi po zahřátí tmavnul displej, tak jsem sehnal úplně nový a nechal si ho v Peu. servisu namontovat a na diagnostice přihlásit. Po nějaké době jsem ale zjistil, že mi tam chybí řada nastavitelných funkcí. Tak jsem jel do servisu reklamovat nastavení. Tam mi dle slov člověka, který to nastavoval, povolili vše co šlo a mimo jiné také aktivaci a deaktivaci denního svícení. Až budu mít chvíli tak tu nabídku vyfotím. Nevím ale zda se staršími typy displejů to jde. Jedině se zeptat v servisu.

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Ano, nabídku jenom rozsvícení světel ve tmě jsem měl dříve také. Jelikož mi po zahřátí tmavnul displej, tak jsem sehnal úplně nový a nechal si ho v Peu. servisu namontovat a na diagnostice přihlásit. Po nějaké době jsem ale zjistil, že mi tam chybí řada nastavitelných funkcí. Tak jsem jel do servisu reklamovat nastavení. Tam mi dle slov člověka, který to nastavoval, povolili vše co šlo a mimo jiné také aktivaci a deaktivaci denního svícení. Až budu mít chvíli tak tu nabídku vyfotím. Nevím ale zda se staršími typy displejů to jde. Jedině se zeptat v servisu.

Prosím nafoť já si to vytisknu a půjdu tam s tím...Líp mě pochopí co po nich chci (aspon doufám:D)

Jo ale ty máš malej displej,já mám barevnej 16:9:myslim

[upravil dne 16/1/09 kajvet]

Odesláno

Jsme se přesně sešli s odesláním. Je to ta položka \"daytime-running lamp\". Ano mám malý displej. Ale zkus se na to zeptat v servisu. Třeba to půjde.

[upravil dne 16.1.2009 HonzaZ]

Odesláno
Původně zaslal: HonzaZ

Jsme se přesně sešli s odesláním. Je to ta položka \"daytime-running lamp\". Ano mám malý displej. Ale zkus se na to zeptat v servisu. Třeba to půjde.

Já jsi to asi taky zapnu....mám výhodu.....mám totiž doma origo peugeot diagnostiku PLANET 2000.......:D:D:D:aut:aut

Odesláno
Původně zaslal: denoo

prema, pozeram ze ty mas 120kw pisane, aj si skusal maximalku?

O maximálku u chipu moc nejde...ta je daná možnosti převodovky ale zrychlení je lepší a 215 jsem s tím jel jak nic.....a to mám pánové o proti některým 1720 kg těžké prázdné auto

Kajvet asi potvrdí že tyto naše káry jsou tak těžké.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...