Maverick Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Zdar, mám takovej problém, dneska mi kámoš přivezl jeho 405ku s tim, že se mu kously brzdy. Přesněji řečeno, je kousnutej PZ buben a to fest. S kolem nelze jakkoli hnout. Ručka se dá zatáhnout tak maximálně na první tři zoubky (předtím šla skoro až nahoru) a pak už ani ťuk. Zkoušel jsem v garáži schodit zadní kolo a že bych ten buben sundal, jenže to se mi nepodařilo. Takže se chci zeptat, jestli to jde nějakym způsobem odblokovat. Mělo by se jednat o brzdový systém bendix. Dík Citovat
Dundee Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Pomlátit buben kladivem a zkusit se trefit dírou pro šroub (nebo zezadu) na páku ručky a zkusit povolit pakny šroubovákem. Nic jinýho asi nepomůže, pokud nemáš garáž vytápěnou... Citovat
zpozdilek Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Já jsem dneska opravil taky peugeotka díky dundee jak jsi mi poradil tak to funguje, ale máte pravdu nehodí se to k tomuhle vlaknu. Citovat
Marcel505 Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Mef: Nějak ten buben shoď a pak to může být buď hadice (nabobtnalá) nebo v háji samostav. Citovat
oddie Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Ho*no páku ručky, dírou po kolovém šroubu je třeba povolit samostav, v určité poloze je přesně proti té díře. To se dělá běžně, když se sundavá buben. Citovat
Dundee Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: zpozdilek Já jsem dneska opravil taky peugeotka díky dundee jak jsi mi poradil tak to funguje, ale máte pravdu nehodí se to k tomuhle vlaknu. Takže vzduch v palivový soustavě? oddie: Psal jsem to zpaměti, já tenhle fígl nikdy použít nemusel, tak jsem si nebyl stopro jistej;) Ale v Haynesovi píšou o ručce:myslim Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Možná je to blbej překlad. Ono když jsou ty brzdy nafest, nebo je v bubnu vyjetá drážka, tak zvičíš ty pružinky, co to držej, a často i samostav, když to budeš rvát dolů jen tak. Jinak na povolení samostavu je lepší, když někdo zašlápne brzdu, samostav se tím odlehčí, jinak jej stahují vratné pružiny čelistí a povolit jde hůř. Pozor ovšem na to, že ručka má přesně opačný efekt, ta musí být naopak povolená (takže v případě zarezlých lanovodů je lepší je předem uřezat a lanko zkusit u bubnu rozhýbat, aby ta ručka skutečně povolila). Citovat
Maverick Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Takže díky za rady. Příští víkend na to zkusim vlítnou. Tenhle mám na pořadí bráchovo 205-ku Při nejhosim vezmu ten buben flexou:D Citovat
oddie Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Teď jsem odeslal dva zánovní bubny ze 405 do sběru, jen tak mimochodem Citovat
Maverick Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Původně zaslal: oddie Teď jsem odeslal dva zánovní bubny ze 405 do sběru, jen tak mimochodem Co se dá dělat:nevim Uvidíme jak to dopadne. Citovat
Guest klíma václav Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 kdysi u žigula se mi to stávalo co popisuješ,tam jsem v nouzi povolil ovzduš.šroub,dojel,dal nové bubny a obložení ,pak super,nikdy více,ale je to vo hubu, Citovat
Maverick Odesláno 5. únor 2009 Autor Odesláno 5. únor 2009 V tomhle případě by to asi nepomohlo. Uthla se tam z pakny ta vrstva, který se tře o buben. Dostával jsem ten buben dolu palicí snad třičtvrtě hodiny. Ale povedlo se. Nakonec se ještě zjistilo, že tam tečou prasátka, takže to byla fakt paráda. Nový prasátka, pružinky, pakny a nakonec i nový bubny, protože ten co jsem sundaval palicí jsem vyštípnul. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.