agresssor Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: agresssor myslim ze tady rec nestoji:D:D a ze se to nejak zvrtlo:D:D:D Proč by se to nemělo zvrtnout když máš odpověď už v druhém příspěvku že? Ale třeba ještě někdo zná nějakou firmu blíž k tobě. tak vsak v pohode:) aspon je tu sranda a nenudime se:) Citovat
KoudaK Odesláno 17. leden 2009 Odesláno 17. leden 2009 Já bych věděl ale je to kousíček za Brnem.. :-( Citovat
jtichy Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: agresssor Zdravim mám problem potreboval bych nechat srovnat alu kola, nevite nekdo kdo to dela?? nebo tak neco diky za rady:) Zkus Vápno u Přelouče, tam je pneuservis kde je rovnají. Citovat
pp205 Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 Pneuservis svoboda-svobodova praha dolni pocernice rovnaj skvele 500/ks Citovat
subin Odesláno 18. leden 2009 Odesláno 18. leden 2009 pokud se dá zahrnout i Praha tak dobře rovnají i vedle Impex caru v pozemních garážích,tenkrát po domluvě mi udělali disk do večera platil jsem kolem 600Kč.Pokud jezdíš do Prahy často,tak je to taky možné řešení pokud bys nesehnal něco poblíž Pneuservis Hybner [upravil dne 18/1/09 subin] Citovat
agresssor Odesláno 18. leden 2009 Autor Odesláno 18. leden 2009 Původně zaslal: subin pokud se dá zahrnout i Praha tak dobře rovnají i vedle Impex caru v pozemních garážích,tenkrát po domluvě mi udělali disk do večera platil jsem kolem 600Kč.Pokud jezdíš do Prahy často,tak je to taky možné řešení pokud bys nesehnal něco poblíž Pneuservis Hybner [upravil dne 18/1/09 subin] V praze sem pecenej varenej Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Tak včera jsem si přivezl domů srovnaná, opravená kola. Pán opravdu ví co dělá a jedná se s ním na dnešní dobu jedna radost. Pár fotek kol před opravou (fotil jsem zase já takže kdo by nic neviděl, tak ať nezoufá, chyba není u něj ): Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Všechna kola na tom byla podobně jako to na předchozích fotkách (to bylo ze všech nejhorší). A následující fotky už jsou po opravě: Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 No a když už jsem měl kola venku, tak jsem se pokusil z jejich vnitřku dostat zažraný prach z brzd, který před zimou za žádnou cenu nepustil. Sice mě docela bolí ruce, ale výsledek se mi líbí. Vlevo čisté, vpravo tak jak vypadalo dřív. A při focení se mi kdosi můj výsledek na čistém kole pokoušel zkazit (na fotce dělá jako že nic). Co vy na to? Citovat
s1600 Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 vypada to hodne slusne...kolik vysla renovace?...ja ted bouchnul origo Rallye disk...snad to srovnaji... [upravil dne 7/2/09 s1600] Citovat
Demo Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 naprosta spokojenost, ale bohuzel v Brne www.diskservis.cz Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Říkám, pán je velmi velmi rozumný. Platil jsem 2700,- Kč. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 BoneDaddy: ako si čistil vnútrajšok - len mechanicky alebo aj nejaká chémia? Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 Původně zaslal: AnotherOne BoneDaddy: ako si čistil vnútrajšok - len mechanicky alebo aj nejaká chémia? Leštěnkou na lak! A zatím jenom ručně... ještě něco zkusím. Citovat
agresssor Odesláno 7. únor 2009 Autor Odesláno 7. únor 2009 Bone: a kdeze si je tedy mel?? a taky daval si je tam nazuty ci bez gum?? a jak dlouho to trvalo?? Citovat
BoneDaddy Odesláno 7. únor 2009 Odesláno 7. únor 2009 www.autodisky.cz - Chrudim Kola byla obutá. Trvalo to 18dní a to jen proto, že jsem byl minulý týden do šesti v práci a než bych tam dojel... tak jsme se domluvili na tomto termínu. Mohlo by to být i o dost dříve pokud bych o to nějak extra stál. Ale nemám kam spěchat, přeci jenom je léto ještě daleko. Ještě doplním, že v ceně uvedené výše je komplet pneuservis. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.