bombarderik Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Ahojte, chcem sa opytat. Ktory typ svetiel lepsie svieti a je lepsi? H1 + H1 lepsie svieti alebo H4. Diki za odpovede. Citovat
AnotherOne Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 h1+h1 svietia naraz, h4 len jedné alebo druhé. Citovat
bombarderik Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Cize H1+H1 bude tym padom lepsie :osvietit. Citovat
bombarderik Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Ide o to ze mam nove svetla s H4 a nezda sa mi ze dobre svietia, a mam starsie s H1 + H1 ale maju us troska zazltnute sklisko co je pred stretavackami. Takze otazka znie ci tie nove H4 budu lepsie svietit. Diki Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 zdravim, na my 306TD z 95 mam normal H4, ale minulej majitel si to nejak dobastlil, ze na tlumeny sviti normal tlumeny a dalkovy se pripinaji... jako ze na dalkovy sviti obe vlakna ( tlumeny + dalkovy). Po koupi auta sem si chrochtal blahem ze to sviti jako svin a daval sem to navinu novejm svetlum, ale po blizsim nekolikanasobnym zkoumani tomutak fakt je... na dalkovy mi sviteji i tlumeny... a kdyz sundam ten plastovej bazmek kolem prepinaci packy u volantu, tak tam je videt, ze se tam neco delo... jsou tam nejaky kable navic a omotany izolackou, ale nechci se v tom hrabat, bo dokud to faka tak na to nehrabu... A mozna Vas napadne, ze se to bude moc hrat, nebo tak, nebo praskat vic zarovky... ale neni tomu tak... s autem sem behem pul roku najel asi 9,5tis km a zarovku sem ani jednou nemenil... Citovat
Guest DEEP Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Původně zaslal: BUTCHER306TD zdravim, na my 306TD z 95 mam normal H4, ale minulej majitel si to nejak dobastlil, ze na tlumeny sviti normal tlumeny a dalkovy se pripinaji... jako ze na dalkovy sviti obe vlakna ( tlumeny + dalkovy). Po koupi auta sem si chrochtal blahem ze to sviti jako svin a daval sem to navinu novejm svetlum, ale po blizsim nekolikanasobnym zkoumani tomutak fakt je... na dalkovy mi sviteji i tlumeny... a kdyz sundam ten plastovej bazmek kolem prepinaci packy u volantu, tak tam je videt, ze se tam neco delo... jsou tam nejaky kable navic a omotany izolackou, ale nechci se v tom hrabat, bo dokud to faka tak na to nehrabu... A mozna Vas napadne, ze se to bude moc hrat, nebo tak, nebo praskat vic zarovky... ale neni tomu tak... s autem sem behem pul roku najel asi 9,5tis km a zarovku sem ani jednou nemenil... Pokud máš celoplastová světla, trochu bych se bál. Obě vlákna dohromady v H4 musí ostojně hřát. Citovat
bombarderik Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Prave preto aj rozmyslam ci sa vratit sice k starsim ale H1 + H1. Ide mi o svietivost? Citovat
PnR Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 BUTCHER306TD ani nie ze sa ti hreju svetla ale kable.. na jednu kostru nahodis raz tolko kolko by tam malo byt.. to si myslim neni dobre Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 Svetla mam normal stary skleneny... Jako chapu Vase obavy, ja je mel taky, obcas i mam, ale jak rikam, vsechno je zatim v poradku... tak to nehodlam nejak resit... Citovat
bombarderik Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Cize ked to necham na H4 -kach tak budem musiet upravyt zapinanie svetiel. asi to spravim cez relatko. Ale otazka znela H4 vs. H1+H1. co lepsie svieti. Citovat
BUTCHER306TD Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 bombarderik: no chlape, tak to ja osobne posoudit nemuzu, jestli je tam lepsi H4 nebo H1+H1... ale taky Ti samozrejmne nechci cpat ten bastl co tam mam ja... Ti to treba vyhori a budem cumet vsichni... Ale fakt je ten, ze tam mam H4, nejak usopleny na to, ze se mi spinaji obe vlakna a s tim jak to sviti sem spokojeny... Citovat
bombarderik Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Jato mam ties teraz tak s H4 ze svietia obe vlakna na dialkace. Len sa mi zda ze mi to nejak nakratko svieti a slabo. Uz to vyzsie neviem dat. Citovat
purkmistr Odesláno 16. leden 2009 Odesláno 16. leden 2009 možná už máš vypálenou patabolu tím že ti svítí obě dohromady. Citovat
bombarderik Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 To je mozne ale take nemam , Tie H4 nevyzeraju vypalene. Budem to musiet rozobrat a pozriet preco my to tak blbo svieti. Citovat
bombarderik Odesláno 15. listopad 2009 Autor Odesláno 15. listopad 2009 Ahojte, mam jendnu otazocku. Ako maju byt spravne oznacene predne svetlomety? Su tam sipky. Pohlad na auto spredu: <- <- a <- -> alebo <-<- a ->->. diki. Citovat
chucknorek Odesláno 15. listopad 2009 Odesláno 15. listopad 2009 pokud tam budeš dávat jiny než tam máš tak mám dojem ,že byl i rozdíl v páčce svetel aby to chodilo.. pokud ne tak mě opravte;) Citovat
bombarderik Odesláno 16. listopad 2009 Autor Odesláno 16. listopad 2009 Momentalne som sa na to teraz nepytal ale toto uz mam vyriesene relatkom. Ide mi o to ze ci mam spravne reflektory lebo jeden mi jejde doladit aby svietil vyzsie. Citovat
domikra Odesláno 16. listopad 2009 Odesláno 16. listopad 2009 pokud nejde nastavit výš,tak může byt vadna mechanika nebo zle uchýcení. Citovat
bombarderik Odesláno 17. listopad 2009 Autor Odesláno 17. listopad 2009 Praveze vsetko je vporiadku. mechanicky je to uchytene dobre svetla sedia na mieste ako maju teraz mam tie spodne uchyty podlozene dvoma podlozkami. Ale to svetlo nesedi dobrea nelicuje s karoseriou a su tam dost medzery. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.