aughostino Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 shark: ak sa ti s tym bude chciet zabavat mohol by si prosim pozriet aspon ake oznacenie ma ten rezistor (tie pasiky, tusim ze podla nich sa da zistit hodnota rezistoru) a na ktore pin-y mam ten rezistor dat lebo su tam tusim 4, budem ti velmi vdacny este otazocka, konektor na laktovy airbag je pod sedadlom, ze? momentalne nie je auto doma, vecer alebo cez vikend sa na to pozriem, vdaka za radu [upravil dne 30.9.2009 aughostino] Citovat
shark734 Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 na piropasoch som videl len jeden konektor s dvoma pinmi. Neviem ako je to riesene v laktovych airbagoch, nejaky konektor pod sedackou je, ale skus pozriet priamo pri AIRBAGU FARBY na rezistore: červena, červena, čierna, strieborna, červena Mne z toho vychadza 2,2ohm, ale uz si to moc nepamatam-stredna je uz daleko-radsej si to prever [upravil dne 30/9/09 shark734] Citovat
aughostino Odesláno 30. září 2009 Odesláno 30. září 2009 prehladal som celu sedacku a jediny schopny konektor mi pride ten pod sedackou kedze airbag je osadeny do sedacky a je tu problem, ten konektor ma 3 piny a kedze nie som v elektrike nejak zdatny tak neviem ako to riesit, asi bude istejsie dat to premerat nejakemu elektrikarovi, cez vikend sa na to este lepsie pozriem propadne dam fotky toho konektoru a airbagu Citovat
bnevolny Odesláno 5. říjen 2009 Odesláno 5. říjen 2009 Zdravím, už dlhšiu dobu mi vypína a zapína kontrolku airbagu, a sprevádzanú hláškou v zmysle airbag or seatbelt faulty. Diagnostika vytrúbila hlášku, že sa jedná o poruchu pyrotechnickej poistky airbagu na strane vodiča (nepamätám si presne). Kontrololavali sme všetky možné kábla a zapojenia konenktorov na airgbagoch vodiča a sedadla vodiča, Rozobrali sme volant a dokonca sme zhodili aj tapo sedačky. Všetko v poriadku. Vypínanie a zapínanie spôsobujú určite otrasy vozidla. Pri poslednej kontrole som si všimol, že stredový tunel nebol priskrutkovaný. Keďže auto som kupoval z bazáru, napadlo ma, či by to nemohol byť nejaký spínač na bezpečnostnom páse. Nemá niekto nejakú skúsenosť? Keď som sa pýtal autoopravárov (niekedy lepších, niekedy slabších) všetci tvrdili že je to bežný jav na peugeotoch, citroenoch a renaultoch. Vraj najčastejšie oxidujú pliešky v konektoroch. Rozobrať, očistiť, zapojiť a ide to. No u mňa boli konektory v úplnom poriadku. Citovat
jojo307 Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Najde sa niekto z okolia Ziliny, kto bude fakt schopny opravit to, aby mi uz tu blbu hlasku AIRBAG FAULT nezobrazovalo? Samozrajme si viem taketo sluzby aj nalezite ocenit...Ak tu niekto taky je tak nech sa ozve: 0904 275 369...Vopred dakujem... Citovat
dodulo Odesláno 22. leden 2010 Odesláno 22. leden 2010 zdravim mam nasledovny problem, pri nastartovani mi svieti kontrolka AIRBAGU ( aj vypisuje chybu palubny pocitac ) auto nebolo nikdy burane, bol som na diagnostike v servise a povedali, ze chybu hlasi daka cievka vo volante ( cize sa vylucila chyba kablovania pod sedadlom ) ako riesenie mi ponukli nove packy asi za 6-15 tis. co je fakt dost, da sa to nejak opravit alebo sa da opravit len problem so smerovkami? alebo to plati aj na AIRBAG? dakujem pripadne ak by bol daky navod naco si davat pozor Citovat
fumiso Odesláno 31. březen 2012 Odesláno 31. březen 2012 cawte neviete nahodov dnes som menil airbagy plus rj ale pyropasy nie dal som tam odpor 2,2 a ked nastartujem zasvieti airbag bude to tymi pyropasmi?neviem ci nemal som dat rezistor ci je to iste ako odpor? Citovat
Dančák Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 Když, tak se tam dává odpor, ale to že si dal airbagy a na pásy ses vykašlal tos teda ušetřil, jednou bys toho moh taky nedejbože litovat, takže vyměň i ty pásy a máš klid, jinak nevím jaký airbagy si měnil, ale na boční je v prahu ještě snímač bočního nárazu a možná to bude chtít tu jednotku nakonfigurovat přes origo diag. PP2000, nebo jen smáznout chyby, prostě napojit a zjistit co tomu chybí, takhle to asi neodhalíš..... Citovat
fumiso Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 bol som na diag este skor a bocne airbagy su v pohode ja len ze budem menit pyropasy ale hned ne tak som chcel zatim dat odpory na pyropasy ale neviem ci ich tam len strcim alebo nejako prichytit kontrolka airbagu pri nastartovani tak po 1sek. zasvieti Citovat
shark734 Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 a dal si reaktivovat RJ airbagov alebo si ju vymenil za novu? bez toho ti kontrolka bude svietit stale...cez diagnostiku sa to neda reaktivovat Citovat
fumiso Odesláno 1. duben 2012 Odesláno 1. duben 2012 jj dal som to do Bratislavy do firmy ono ked boli zle tak svietili airbagy od nastartovanie aj po nastartovani a nedalo sa vypnut spolujazdcov teraz hej a kontrolka zhasne ked otocim do 2polohy kluce a nastartovanim sa rozsvieti ale na pyropasy som dal len odpory ale som ich len tak vopchal neviem ci tam maju dobry kontakt Citovat
fumiso Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 dnes som bol na diag. a zistili vodicov airbag odpojeny alebo skrat niekde a este bocny stropny airbag ale ten mam dobry je spojeny niekde s kablami ten stropny alebo bocny lebo neviem ci mam stropny ale ten volantovy airbag je novy tak neviem co tam moze robit chybu Citovat
ZdenekN Odesláno 5. listopad 2015 Odesláno 5. listopad 2015 nazdárek 307 mi začla náhle ukazovat chybu airbagu dia ukazuje zkrat nevíte náhodou co stím konektory sem prohlížel ale jsou normálně zapojené Citovat
Pekos Pavelka Odesláno 12. prosinec 2015 Odesláno 12. prosinec 2015 Tu pomoze, iba Straki007..chybu vam vymaze a ideme dalej:) Citovat
jauda 55 Odesláno 2. červenec 2019 Odesláno 2. červenec 2019 Mám stejný problém,vše jsem udělal tak jak popisujete postup,pootočil jsem kroužek o 2,5 otačky a pořád svítí stejná závada Airbag a ESP,nevím už co mám dělat abych už měl klid. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.