Keml Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 Prosím poraďte,mám vzadu na 406 bubny a můžu koupit zadní nápravu s kotoučema a chtel bych to prohodit. Máte někdo s takovou přestavbou skušenost , popř jaké jsou rozdíly? Díky za rady. Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 Napsán autorem Keml Prosím poraďte,mám vzadu na 406 bubny a můžu koupit zadní nápravu s kotoučema a chtel bych to prohodit. Máte někdo s takovou přestavbou skušenost , popř jaké jsou rozdíly? Díky za rady. Napravu na 406 ? u 406 jsou na kazdy strane samostane zaveseny ramena. Uz jsem se s nekym na tohle tema bavil a celkem mi to vymlouval ... No snad ti nekdo rekne vic, taky si to rad prectu Dalsi otazka me napadla ... co technicka ? Citovat
vix Odesláno 9. květen 2004 Odesláno 9. květen 2004 no, ja to zkousel menit na 205 (informativne), Tuner na druhe 205 (prakticky). Vysledek byl ten, ze ja od toho upustil, Tuner zase 2 mesice nejezdil. podle me tam budou jiny brzdovy valce, brzdice apod. na STK by to nemel byt problem.. 405 je uz pomerne nove auto, tam jsou bubny/kotouce tak 50/50.. v nejhorsim das plechace, abys nedrazdil Ale jinak jde pry udelat cokoliv ! Citovat
Keml Odesláno 9. květen 2004 Autor Odesláno 9. květen 2004 Samozřejmě , že zadní nápravu jsem nemyslel jako celek , jsou tam ramena , ale o to ani tak nejde .Chci zkusit přivézt nápravu s kotoučema ,vyheverovat mojí 406 ,sundat kolo a začít porovnávat. Moje idea je taková ,že by možná stačilo zaměnit jen \"konec\" tj. odstranit buben ,pakny,váleček ,náboj , a dát tam náboj s kotoučem.Zní to jednoduše ,ale velká sranda to asi nebude. .Studoval jsem už i servisní knihu kterou jsem si koupil ,ale je v angličtině tak jsem si moc nepočet ,koukal jsem hlavně na fotky náprav .Určitě jsou jiné brzdové trubičky ,lanko nevím. Musim skouknout taky ABS.Každopádně budu rád za každou radu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.