Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosím poraďte,mám vzadu na 406 bubny a můžu koupit zadní nápravu s kotoučema a chtel bych to prohodit. Máte někdo s takovou přestavbou skušenost , popř jaké jsou rozdíly? Díky za rady.:papa

Odesláno
Napsán autorem Keml

Prosím poraďte,mám vzadu na 406 bubny a můžu koupit zadní nápravu s kotoučema a chtel bych to prohodit. Máte někdo s takovou přestavbou skušenost , popř jaké jsou rozdíly? Díky za rady.:papa

Napravu na 406 ? u 406 jsou na kazdy strane samostane zaveseny ramena.

Uz jsem se s nekym na tohle tema bavil a celkem mi to vymlouval ... No snad ti nekdo rekne vic, taky si to rad prectu :D

Dalsi otazka me napadla ... co technicka ?

Odesláno

no, ja to zkousel menit na 205 (informativne), Tuner na druhe 205 (prakticky). Vysledek byl ten, ze ja od toho upustil, Tuner zase 2 mesice nejezdil.

podle me tam budou jiny brzdovy valce, brzdice apod.

na STK by to nemel byt problem.. 405 je uz pomerne nove auto, tam jsou bubny/kotouce tak 50/50.. v nejhorsim das plechace, abys nedrazdil ;)

Ale jinak jde pry udelat cokoliv !

Odesláno

Samozřejmě , že zadní nápravu jsem nemyslel jako celek , jsou tam ramena , ale o to ani tak nejde .Chci zkusit přivézt nápravu s kotoučema ,vyheverovat mojí 406 ,sundat kolo a začít porovnávat. Moje idea je taková ,že by možná stačilo zaměnit jen \"konec\" tj. odstranit buben ,pakny,váleček ,náboj , a dát tam náboj s kotoučem.Zní to jednoduše ,ale velká sranda to asi nebude. :( .Studoval jsem už i servisní knihu kterou jsem si koupil ,ale je v angličtině tak jsem si moc nepočet ,koukal jsem hlavně na fotky náprav .Určitě jsou jiné brzdové trubičky ,lanko nevím. Musim skouknout taky ABS.Každopádně budu rád za každou radu.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...