budvar Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Čauec, mám dotaz... Topení mě sice topí, ale jen když jedu... Když zastavím tak přestane. Příklad (dělá to odvčera teprve): dneska ráno o půlnoci sem dojel domů. Topím. Cca posledních 500m jedu na neutrál a jak dojedu k baráku, zaparkuju a už netopím... Příklad 2: ráno v 7 jedu do práce, cca po 5 minutách začínám topit a topíme... Zaparkuju v práci, nechávám běžet 5 minut - pořád topíme. Vypínám motor. Během 5 minut ještě vyjíždím na benzínku - topíme. Tam je vyplej motor cca 5-10 minut. Jedu zpátky do práce (200m) a už netopím. Zkouším nechat jet auto na prázdno při stání netopí vůbec - 2x 5 minut pokus a nic. Zkouším to na 2ku trošku projet - nic. Jaká je pravděpodobnost, že mám zavzdušněnej chladící okruh ? Stav kapaliny ok - radši sem ještě trošku dolil pro jistotu a nic. Co se týče teploty motoru - ok 70 prakticky pořád... Není to taková katastrofa, když topí když jedu, ale chcu to spravit. Díky za hypotézy... Citovat
P607Olda Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 To znamená že větrák fouká, ale studený vzduch? Máš manuální ovládání topení? (Automatických je málo, ale také existují) Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Jojo fouká, větrák je ok. Myslel sem to takto: Topím - fouká teplej vzduch. Netopím - fouká studenej vzduch. P.S. a ovládání manuální... [upravil dne 14/1/09 budvar] Citovat
Dundee Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Mě něco podobnýho dělal kouslej (pootevřenej) termostat, ale to jsem se při normální jízdě nedostal s teplotou na budíku ani k 70°. A pak mě to potkalo, když jsem měl ruplej chladič a musel jsem každou chvíli dolít vodu, tak se mi to zavzdušnilo a tropilo to podobný zvěrstva... Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 S tím problém nemám - já sem na začátku měl dojem, že se mě zrácí voda, ale bylo to fópá - páč sem zjistil, že se má G12+ za studena dostane na minimum a když na to juknu po jízdě tak je v normálu - když je zahřátá je jí víc. Takže chladič by měl bejt ok... Ťuk,ťuk,ťuk... Citovat
Dundee Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 To je docela velkej rozdíl hladin, to by se dít nemělo:myslim Mezi ryskama min a max je rozdíl přes půl litru:o Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 No já neříkám že to je v max - je to něco nad min a kolem prostředku... Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 a co klapka ktera prepina teply vzduch a studeny z venku? Nevim jestli je to 405 resene tahlem a nebo elektronicky, takze bud spatne tahlo a nebo spatny kontakt... Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: f3Rd@ a co klapka ktera prepina teply vzduch a studeny z venku? Nevim jestli je to 405 resene tahlem a nebo elektronicky, takze bud spatne tahlo a nebo spatny kontakt... Nevím jak to myslíš... Schválně sem to teď nastartoval a nechám to 5-10 minut jet... Táhlo sem dal na vzduch uvnitř auta - ale to je absolutně bezpředmětný... Celej rok mám táhlo na vzduch z venku (vpravo) a na vnitřní (vlevo) ho dávám jedině když jedu kolem \"hnoje\" nebo za náklaďákem smradlavým... Dycky to topilo v poho... Když to mám na vzduch vnitřní tak se mě mlžili okna... Citovat
vendelinek Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Tak ,když to jede,tak zase todle,no to je teda smůla,a nemáš ty táhla někde vespod vypadlý? Citovat
Dave_k Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Taky bych to viděl jako zavzdušněný. Už ten rozdíl hladin při studeným a teplým motoru. Vzduch se při zahřátí víc rozpíná takže Ti zahřátá bublina houpe s hladinou kapaliny. Toť moje doměnka. Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Tak sem to teď jel protáhnout a cca 5 minut nic, pak začal topit pomaličku - klasika. Projel sem tak 5km poslední 3km kolem 90km/h a jako topí krásně... Zaparkuju nechám to 10 minut odstát - du to vyzkoušet a topí Si ze mě zas dělá prdel No za hoďku po osmé to zkusím znova... To už to bude zas schládlý... Citovat
budvar Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Tak sem to zkoušel teď něco kolem 10 minut a foukal vlažnej = pokrok... No uvídme, zítra... Zatím díkec za kolektivní myšlenky... Citovat
P607Olda Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Jak jsem si ještě pozorně přečetl ten počáteční popis, tak to vypadá, že: - netopí na volnoběh Připadá mi, že je netěsný termostat, a při malém vývinu tepla a při malých otáčkách vodního čerpadla voda stihne utíkat přes termostat do chladiče - a zároveň pootevřený termostat netvoří dostatečnou překážku (odpor), aby voda byla nucena tlačit se přes radiátor topení. V každém případě bych doporučoval vyměnit termostat - stojí asi 500, výměnu zvládneš sám. Kup takový, který pasuje do Tvojí 405-ky - pokud budeš mít na výběr, tak asi 82 až 85 st.C. [upravil dne 14.1.2009 P607Olda] Citovat
budvar Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 Tý jo, je to možný, že termoskřítek zlobí Od včerejšího večerního prošlápnutí na Slatinské terase se to asi uklidnilo... Dneska ráno v 7 sem dojel z hokny Slatina-Kr.pole 9km a schválně sem seděl přes 5 minut v káře a furt foukal horkej vzduch... Snad už se umoudřil. Když ne, zkusím ten termostat Citovat
vendelinek Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Tak co,jak to topí teď? Už se to umoudřilo? Jestli jo,tak ty pěsti,co sem ti dneska držel, aspoň k něčemu byly Citovat
budvar Odesláno 16. leden 2009 Autor Odesláno 16. leden 2009 Tak topení se včera umoudřilo - krásně topilo - držels palce dobře Jenže k večeru mě to 2 chíplo - celý auto... To nikdy za 20 000 km neudělal ještě (krom doby kdy sem měl ze začátku v háji těsnění pod hlavou)... Nevím asi to nesouvisí, proto sem tomu založil svoje téma. Ale zmíním se tady, protože v 405tce souvisí snad včecko se vším... Topení topí, ale jen za jízdy Citovat
budvar Odesláno 17. leden 2009 Autor Odesláno 17. leden 2009 Tak to vypadá na špatný víčko... Zas tam bylo vody na minimu po krátkým schládnutí... Dolil sem litr, mezi víčko a chladič sem flákl na utěsnění tesco kabelu, přeloženou - nic lepšího zrovna po ruce nebylo A po 100km provedu ohledání Předvídavě sem si dokoupil další G12+ Du mrknout, kde se dá sehnat víčko na 405 dobrý... Citovat
Guest klíma václav Odesláno 5. únor 2009 Odesláno 5. únor 2009 jo víčko to být může,hmm termostat taky:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.