Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nevíte někdo jak co nejlevněji dostat auto z Anglie do ČR (případně na kolik by to vyšlo)? Po ose to asi nepůjde, jelikož ty, o které mám zájem, většinou nemají MOT ani TAX (STK a pojištění).

Odesláno

No to se mi právě už nevyplatí... Ideální stav by byl získat MOT a TAX nebo alespoň nějaké převozky - tj. jet tam autobusem a zpět autem - to ale asi nelze (nebo alespoň nevím jak by to šlo udělat). Nebo sehnat nějaký vytěžovák...

Odesláno

Odtah po ČR není problém, ale tohle je krapet z ruky... Takže ani za supr prajs se to asi nevyplatí... Plánoval jsem koupit MI16 nový model na díly, abych z toho mohl poléčit T16... Takže by to bylo potřeba skutečně za pakatel nebo spíš přijít na něco jak s tím jet legálně po ose...

Odesláno
Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a

Ses zbláznil, ne:grr Chytnou ho, vezmou mu i rodnej list a já ho budu 2 roky vozit do práce:bacha:bacha:aut

Původně zaslal: Mišak

NAcvakat značky a jet na papíry CZ :D

Ale neboj, toho si policajti nevšimnou, že jim při kontrole řidičák podává z okýnka spolujezdec a ne řidič :D Ten volant na pravý straně je tak nápadnej, že to přehlídnou....

Odesláno
Původně zaslal: Whitetiger

no vozik za auto a ides.

Jasně, to je ale právě to, co se mi už nevyplatí... Levnější pak je koupit postupně díly, které potřebuju tady v ČR...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Co to udělat jako Radar v M.A.S.H.i?

Jak rozebíral džíp a postupně si ho nechával posílat domu. :D

Dobrý nápad... :super Jen nejsou lidi a prostory... :nevim

Odesláno

od nás si to takhle dohod jeden kluk s jedním týpkem co jezdí náklaďákem do itálie tam si vyhlíd auto všechno si zařídil on mu ho tam vyzved, naložil do návěsu a už mu s tim frčes domu, ještě tam vez něco, takže o prachy za cestu se podělili

Odesláno

Kamarad vozi auta na kamionech jako vytezovacka , vyjde to kolem 15 na auto , vezmou 2-3 najednou , muzu se to na to zeptat

Nebo se zeptej na nejakem vrakaci kde maji anglicke auta ,vim jen o nekom z Fridku co vozi uz dlouho z anglie

Odesláno

a co to nalozit na vlak? vim, ze kdyz jedes treba do italie na dovolenou, tak nalozis auto na vlak a v italii ti ho vylozi, to by v tom byl cert, aby to neslo i z GB

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...