jiri.wolf Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Nevíte někdo jak co nejlevněji dostat auto z Anglie do ČR (případně na kolik by to vyšlo)? Po ose to asi nepůjde, jelikož ty, o které mám zájem, většinou nemají MOT ani TAX (STK a pojištění). Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 po vlastni ose dotahnout za autem na vleku.. nic jineho me v podstate ani nenapada, vyjde te to na cenu paliva tam + zpatky a stravu... Citovat
jiri.wolf Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 No to se mi právě už nevyplatí... Ideální stav by byl získat MOT a TAX nebo alespoň nějaké převozky - tj. jet tam autobusem a zpět autem - to ale asi nelze (nebo alespoň nevím jak by to šlo udělat). Nebo sehnat nějaký vytěžovák... Citovat
Dundee Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Já měl za to, že máš kamaráda, kterej ti na odtah udělá supr prajs jako u toho V6:myslim:myslim Citovat
jiri.wolf Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Odtah po ČR není problém, ale tohle je krapet z ruky... Takže ani za supr prajs se to asi nevyplatí... Plánoval jsem koupit MI16 nový model na díly, abych z toho mohl poléčit T16... Takže by to bylo potřeba skutečně za pakatel nebo spíš přijít na něco jak s tím jet legálně po ose... Citovat
destiny Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Už jsem myslel, že si tu někdo koupil v GB origo Aston Martin DB9 Citovat
ch.i.n.ch.i.l.a Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Ses zbláznil, ne:grr Chytnou ho, vezmou mu i rodnej list a já ho budu 2 roky vozit do práce:bacha:bacha:aut Původně zaslal: Mišak NAcvakat značky a jet na papíry CZ Citovat
Driver Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: ch.i.n.ch.i.l.a Ses zbláznil, ne:grr Chytnou ho, vezmou mu i rodnej list a já ho budu 2 roky vozit do práce:bacha:bacha:aut Původně zaslal: Mišak NAcvakat značky a jet na papíry CZ Ale neboj, toho si policajti nevšimnou, že jim při kontrole řidičák podává z okýnka spolujezdec a ne řidič Ten volant na pravý straně je tak nápadnej, že to přehlídnou.... Citovat
f3Rd@ Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 A co se domluvit s prodejcem? Nebyl by ochotny zaridit vyvozni znacky? Citovat
jiri.wolf Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: f3Rd@ A co se domluvit s prodejcem? Nebyl by ochotny zaridit vyvozni znacky? No to asi právě nelze, jelikož to nemá MOT (STK a ME)... Citovat
jiri.wolf Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Whitetiger no vozik za auto a ides. Jasně, to je ale právě to, co se mi už nevyplatí... Levnější pak je koupit postupně díly, které potřebuju tady v ČR... Citovat
Whitetiger Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 tak potom skus hladat niekde v europe. verim ze najdes aj tu. Citovat
Marcel505 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Co to udělat jako Radar v M.A.S.H.i? Jak rozebíral džíp a postupně si ho nechával posílat domu. Citovat
jiri.wolf Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Původně zaslal: Marcel505 Co to udělat jako Radar v M.A.S.H.i? Jak rozebíral džíp a postupně si ho nechával posílat domu. Dobrý nápad... Jen nejsou lidi a prostory... Citovat
Marlin Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 a co kdyby jsi sis objednal kontejner a nechla si to poslat v kontejneru? jak se to praktikuje z US Citovat
georgegg Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 od nás si to takhle dohod jeden kluk s jedním týpkem co jezdí náklaďákem do itálie tam si vyhlíd auto všechno si zařídil on mu ho tam vyzved, naložil do návěsu a už mu s tim frčes domu, ještě tam vez něco, takže o prachy za cestu se podělili Citovat
barenst Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 Kamarad vozi auta na kamionech jako vytezovacka , vyjde to kolem 15 na auto , vezmou 2-3 najednou , muzu se to na to zeptat Nebo se zeptej na nejakem vrakaci kde maji anglicke auta ,vim jen o nekom z Fridku co vozi uz dlouho z anglie Citovat
f3Rd@ Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 a co to nalozit na vlak? vim, ze kdyz jedes treba do italie na dovolenou, tak nalozis auto na vlak a v italii ti ho vylozi, to by v tom byl cert, aby to neslo i z GB Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.