Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Tak jsem se dnes dozvěděl jak dopadla moje byvalka 406 :-((

Recommended Posts

Odesláno

nu co říct:myslim už je to tady :) tuhle ironii sem si nemohl neodpustit... tohle mě zase akorát usvědčilo v tom, že snad z 90% po prodeji takovýhle aut vymazlených (který bývaj i častějc na očích) končívaj dřív nebo později, dodělaný provozem- v tom lepším případě.. a nebo takhle... jako právě tady...ač nehoda se může stát kdykoliv, a to i původnímu majiteli, prostě nikdo se o to auto nebude starat tolik a nebude na něj opatrnej tolik jako původní majitel, kterej si ho tak hýčkal...ale čest vyjímkám který taky v tomhle jsou! Petrovi to ted\' může být akorát líto, když pomyslí co všechno s ním zažil a kolik času na něm ztrávil, ale jedno je jasný, dostat za něj zaplaceno (ikdyž zdaleka určitě ne tolik kolik do toho nasypal, protože tenhle koníček nikdy nevrátí utopený peníze) a tím to zkončilo, život jde dál.. jen ted\' můžou mrzet obrázky co tu ted\' sou. o to víc to zamrzí u těhle vymazlenejch kusů než o \"obyč\" sériovky prodaný... a jak tu zaznívaj hlasy dobře, že se to zruší, nejsou aspon\' případný reklamace a popř. člověk se nemusí pak tesknit tím jak mu jeho bývalýho mazla někdo huntuje a huntuje.. na tom je taky něco logickýho :)

Odesláno

Je fakt že v tom autě je kus mého srdce. S jakou láskou jsem o něj pečoval a upravoval. A taky hlavně díky tomu autu jsem se přihlásil jsem na Peugeot club a poznal spoustu suprových lidí a za to jsem samozřejmě moc rád !!!

A taky je fakt že jsem se ho rozhodl prodat a měl bych bejt rád že i za celkem dobrou cenu. Takže mám to co jsem vlastně chtěl. :myslim

Nikdo nemůže čekat že nový majitel se bude věnovat tolik autu jako první majitel ( i když v duchu doufá :bacha) přesně jak píše King!!!

Prostě je to tak jak už tady někdo psal jedna strana pláče že odjíždí s jiným majitel a druhá strana je ráda za povedený prodej :super

:blablabla:D

Odesláno

Co se týče 406 to se stáva je to prostě plechařina a jde to opravit... spíše mě mrzí jak auta dopadají když je pak vidíš na parkovišti s podhuštěnými koly dodřene atd... takhle mu mohl nějaky blb zašlápnout brzdu a je to ... to, že s nim naboural neznamená, že se o něj nestará a nemá ho rád...

Jinak ve tvém případě když koukam na to na co jsi přešel tak by mě to asi už ani tak netrápilo :super

Odesláno

to je hodně nepříjemné zjištění..na druhou stranu bych to bral jako definitivně uzavřenou kapitolu za svým autem..buďto totálka, na díly a auto by už pro mě neexistovalo anebo to opraví, ale už by to opět nebylo nikdy moje auto, už by si stejně majitel udělal půlku věcí po svém jinak, tím pádem další jeho osud bych už neřešil..na počest rudé krásce bych spálil sadu zadních pneu na báwu, pak to zapil a jednou za čas se pokochal fotkama;)

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Co se týče 406 to se stáva je to prostě plechařina a jde to opravit... spíše mě mrzí jak auta dopadají když je pak vidíš na parkovišti s podhuštěnými koly dodřene atd... takhle mu mohl nějaky blb zašlápnout brzdu a je to ... to, že s nim naboural neznamená, že se o něj nestará a nemá ho rád...

Jinak ve tvém případě když koukam na to na co jsi přešel tak by mě to asi už ani tak netrápilo :super

No prej říkal že to do něj někdo napalil a pak on do sloupu.

Ale řešily jsme to s kámošem a vypada to že to spíš vzal do svodidel je tam takový obtiskt.

Takže rychla jizda smyk svodila....

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

to je hodně nepříjemné zjištění..na druhou stranu bych to bral jako definitivně uzavřenou kapitolu za svým autem..buďto totálka, na díly a auto by už pro mě neexistovalo anebo to opraví, ale už by to opět nebylo nikdy moje auto, už by si stejně majitel udělal půlku věcí po svém jinak, tím pádem další jeho osud bych už neřešil..na počest rudé krásce bych spálil sadu zadních pneu na báwu, pak to zapil a jednou za čas se pokochal fotkama;)

No ty pneu už jsem odpálil pěkně v létě takže tak trochu na počest do předu :D

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Melandros

ja sem nasel jeste jedno videjco, sice kdyz jeste nebyla bouchlá ale asi to točil novy majitel než chudinku takhle otřískal..

jelikož je v nazvu město plzen tak bych řekl že je to video od Petra;)

EDIT: ted jsem koukl na to video a to sem někam daval petr

[upravil dne 24.1.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Melandros

ja sem nasel jeste jedno videjco, sice kdyz jeste nebyla bouchlá ale asi to točil novy majitel než chudinku takhle otřískal..

jelikož je v nazvu město plzen tak bych řekl že je to video od Petra;)

EDIT: ted jsem koukl na to video a to sem někam daval petr

[upravil dne 24.1.2009 čakom]

JJ přesně tak máš pravdu. Točil jsem to já :D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

uprimnou soustrast

nechapu jak nekdo muze nacpat ten spinavej rozmlacenej naraznik do bezovyho interieru, to bych ho tam snad nechal lezet radsi na silnici :bojim

taky nad tim kroutim hlavou :bojim

Odesláno
Původně zaslal: Petr 406 red

Původně zaslal: Lubk0

Och boze ... Hral se na zavodnika ?

No prej do nej narazily ze zadu a on do sloupu ale nevím nevím......

To určitě... tohle je klasická pravá zatáčka, velká rychlost, začne to ujíždět + další klasika - špatná reakce - zašlápnutí brzdy. Následuje náraz levým předním rohem do svodidel, kus se to po nich šoupe a nakonec jak auto při nárazu prudce změní směr, tak do těch svodidel práskne ještě levým zadním rohem.

Ten zadní roh je trefenej z boku a ne zezadu...

Odesláno
Původně zaslal: MichalTalbot

Původně zaslal: Petr 406 red

Původně zaslal: Lubk0

Och boze ... Hral se na zavodnika ?

No prej do nej narazily ze zadu a on do sloupu ale nevím nevím......

To určitě... tohle je klasická pravá zatáčka, velká rychlost, začne to ujíždět + další klasika - špatná reakce - zašlápnutí brzdy. Následuje náraz levým předním rohem do svodidel, kus se to po nich šoupe a nakonec jak auto při nárazu prudce změní směr, tak do těch svodidel práskne ještě levým zadním rohem.

Ten zadní roh je trefenej z boku a ne zezadu...

Taky si myslim. Auto, do ktereho nekdo vlitne zezadu vypada jinak, taky predek po narazu do sloupu vetsinou nebyva takhle lisknuty, musel by ho leda ojet bokem

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...