Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte,

chcel by som poprosit o radu.

Mam nasledovny problem s centralnym zamykanim mojej 307.

- Ked pridem k autu odomknem ho dialkovym ovladanim, tak sa automaticky kufor odomkne a aj otvori (doteraz to fungovalo tak, ze sa kufor sice odomkol ale ostal zatvoreny).

Ked po tomto kufor zavriem, tak ho uz nasledne nemozem otvorit, je znova zamknuty, ale ostatne dvere ostavaju odomknute.

- ked to necham tak a sadnem za volant, zavriem za sebou dvere- kufor je stale zamknuty, ked ale otvorim dvere, u sofera alebo u spolujazdca, kufor sa zas sam automaticky odomkne a otvori.

Neviem mi poradit s cim to moze byt?

Odesláno

Podle me mas neustale zmacknute tlacitko v zadnich dverich na otevreni.

Kdyz odemces, tlacitko je zmacke a automaticky odskoci dvere, kdyz je zavres tak uz nemuzes zmacnout tlacitko a proto neotevre a zda se ti ze je to zamknute.

Mrkni jestli nemas nejak shrnutou tu gumu ze by porad mackala to tlacitko pripadne jestli nemas rozpadnute to tlacitko vevnitr tak, ze by byly porad spojene kontakty...

Odesláno

Aj ja mám podobný problém. Teraz keď takto mrzne nemôžem len tak ľahko a na prvý krát zatvoriť dvere na kufri. Stále sa mi otvárajú. Alebo aj keď sú zatvorené občas vyskočia. Spínač som skúšal a ide s ním cvičiť. Takže má niekto podobný problém?:myslim

Dosť ma to serie a je to otravné.:bacha

Odesláno

to se mi stalo jednou.Neustale se odemykal kufr.Treba se zavrel,ja otevrel dvere u ridice a kufr uz byl opet otevren.Nebo jsem stihnul i nastartovat,to pak zustane zamceny,ale jak jsem dojel a otevrel dvere,tak se opet kufr odcvaknul,to bylo na zabiti.A delal to normalne spinac vzadu na kufru, ten dotykovy,pres ktery se otevira kufr.Byl zarazeny,coz bylo mozny,ptz chvilku pred tim jsem za nej vzal trosku vic razantneji a zrejme zustal viset.Bylo to ted v zime.No kdyz me to napadlo,tak jsem jsem do spinace tuknul a trosku ho pritahnul zpet za tu hranku co na nem je a bylo po problemu!!ale tech nadavek,kdyz jsem 15 min zkousel zavrit kufr:bacha

Odesláno

Hudy-- super super super. :super

Hned som to odskusal a je to naozaj tym spinacom.

Tiez som jemne potiahol za tu hranku rucky (malinkym sroubovakom od spodu v rucke kufra) a bolo hned pocut ako tlacitko pustilo.

Ked mas tiche okolie a jemne na tu plosku v rucke zatlacis, potom presne pocut kedy tlacitko potichucky cvakne.

Ked na nu zatlacim len trocha silnejsie tlacitko opat zostava zacvaknute.

Otazka teraz teda je- da sa ta rucka nejako rozobrat, az to mozem vo vnutri vycistit, az ta nezostava zacvaknute?

Odesláno

tak tobohuzel netusim jak to rozmontovat.Ale myslim,ze kdyz se otevira kufru,tak staci po tom spinace lehce prejet a ani se nejak nemusi mackat

Tak pokud mas Prirucku Jak na to,tak se demontaz resi na strane 270.

[upravil dne 14/1/09 hudy]

• O 6 let později...
Odesláno

prosim vas mam problem   auto najskour nechcelo obcas  zamkynat   potom nakoniec uz vobec neslo len  klucikom  islo len odomknut dialkovym teraz uz ani zamknut ani odomknut  nejde vie dakdo poradit kde by mohla byt chyba?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...