lubovrato Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Ahojte, chcel by som poprosit o radu. Mam nasledovny problem s centralnym zamykanim mojej 307. - Ked pridem k autu odomknem ho dialkovym ovladanim, tak sa automaticky kufor odomkne a aj otvori (doteraz to fungovalo tak, ze sa kufor sice odomkol ale ostal zatvoreny). Ked po tomto kufor zavriem, tak ho uz nasledne nemozem otvorit, je znova zamknuty, ale ostatne dvere ostavaju odomknute. - ked to necham tak a sadnem za volant, zavriem za sebou dvere- kufor je stale zamknuty, ked ale otvorim dvere, u sofera alebo u spolujazdca, kufor sa zas sam automaticky odomkne a otvori. Neviem mi poradit s cim to moze byt? Citovat
Escaper Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Podle me mas neustale zmacknute tlacitko v zadnich dverich na otevreni. Kdyz odemces, tlacitko je zmacke a automaticky odskoci dvere, kdyz je zavres tak uz nemuzes zmacnout tlacitko a proto neotevre a zda se ti ze je to zamknute. Mrkni jestli nemas nejak shrnutou tu gumu ze by porad mackala to tlacitko pripadne jestli nemas rozpadnute to tlacitko vevnitr tak, ze by byly porad spojene kontakty... Citovat
Dakula475 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Viděl bych to taky na mikrospínač možná na vodu - led pod ochranou ploškou spínače. Nebo zlomený - poškozený nějaký kablíkv průchodce. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Aj ja mám podobný problém. Teraz keď takto mrzne nemôžem len tak ľahko a na prvý krát zatvoriť dvere na kufri. Stále sa mi otvárajú. Alebo aj keď sú zatvorené občas vyskočia. Spínač som skúšal a ide s ním cvičiť. Takže má niekto podobný problém? Dosť ma to serie a je to otravné. Citovat
lubovrato Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Dakujem zatial za info. Escaper prosim ta ake tlacitko presne mas na mysli? Kde ho presne najdem? Citovat
destiny Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Kolega říkal, že má stejný problém teď v zimě. Taky se mu stává, že kufr nejde zavřít. Citovat
hudy Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 to se mi stalo jednou.Neustale se odemykal kufr.Treba se zavrel,ja otevrel dvere u ridice a kufr uz byl opet otevren.Nebo jsem stihnul i nastartovat,to pak zustane zamceny,ale jak jsem dojel a otevrel dvere,tak se opet kufr odcvaknul,to bylo na zabiti.A delal to normalne spinac vzadu na kufru, ten dotykovy,pres ktery se otevira kufr.Byl zarazeny,coz bylo mozny,ptz chvilku pred tim jsem za nej vzal trosku vic razantneji a zrejme zustal viset.Bylo to ted v zime.No kdyz me to napadlo,tak jsem jsem do spinace tuknul a trosku ho pritahnul zpet za tu hranku co na nem je a bylo po problemu!!ale tech nadavek,kdyz jsem 15 min zkousel zavrit kufr:bacha Citovat
lubovrato Odesláno 14. leden 2009 Autor Odesláno 14. leden 2009 Hudy-- super super super. Hned som to odskusal a je to naozaj tym spinacom. Tiez som jemne potiahol za tu hranku rucky (malinkym sroubovakom od spodu v rucke kufra) a bolo hned pocut ako tlacitko pustilo. Ked mas tiche okolie a jemne na tu plosku v rucke zatlacis, potom presne pocut kedy tlacitko potichucky cvakne. Ked na nu zatlacim len trocha silnejsie tlacitko opat zostava zacvaknute. Otazka teraz teda je- da sa ta rucka nejako rozobrat, az to mozem vo vnutri vycistit, az ta nezostava zacvaknute? Citovat
hudy Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 tak tobohuzel netusim jak to rozmontovat.Ale myslim,ze kdyz se otevira kufru,tak staci po tom spinace lehce prejet a ani se nejak nemusi mackat Tak pokud mas Prirucku Jak na to,tak se demontaz resi na strane 270. [upravil dne 14/1/09 hudy] Citovat
huno74 Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 prosim vas mam problem auto najskour nechcelo obcas zamkynat potom nakoniec uz vobec neslo len klucikom islo len odomknut dialkovym teraz uz ani zamknut ani odomknut nejde vie dakdo poradit kde by mohla byt chyba? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.