Zdenda-406 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Ahoj peugeotáci.mám problém moje 406 tedka po dva dny blbě startuje.Problém je v tom že když startuju tak motor točí a starter je taky v pořádku,ale prostě nechytne a když chytne tak hned chcípne a už nechytne.Motor nastartuju jedině když sešlapnu plyn,ale nesmím ho pustit jinak chcípne.A po jedné minutě je vše v pořádku.A když je motor ohřaty tak startuje uplně suprově. [upravil dne 12.1.2009 Zdenda-406] Citovat
Fusion Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Máš teplotní čídlo asi v háji. Má řidít el. sytič dle teploty. Pročti různý příspěvky tady v Servisu, je toho poslední dobou hodně. Citovat
Zdenda-406 Odesláno 12. leden 2009 Autor Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: Fusion Máš teplotní čídlo asi v háji. Má řidít el. sytič dle teploty. Pročti různý příspěvky tady v Servisu, je toho poslední dobou hodně. Děkuji kde pak se to teplotní čidlo nachazí???A kolik asi stojí nové čidlo??? Citovat
dano7777 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 ja mam peugeot 306 1,9d 51kw mam sitič manualny od teploty vody,a stal v pežote 1600sk Citovat
Fusion Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 dano: to je neco uplne jinyho, uplne jina koncepce. Nevim kde to cidlo je, snad nekdo poradi nebo pohledej. Mam dojem ze 406 ma vic teplotnich, jedno z nich pro ten sytic. Jednoduse receno to rekne jednotce \"studeny - zvys otacky\" nebo \"teply - normalni volnobeh\". Melo by stat do 400kc. Citovat
pug Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 malo by to byt asi to zlene cidlo na telese v ktorom je termostat nie? to posiela udaj ECU Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Máš hodně podobný problém jako já. Ráno při startu startér točí ale motor nechce naskočit. po chvíli začne probublávat (jakoby chtěl chytit), ale bez přidání plynu nechytne. Tak tedy zmáčnu plyn a po dalších 20 sec. naskočí, ale jak pustím plyn tak ihned chcípne. Po nastartování se to celé klepe a jde jakoby na 3 válce, možná na dva podle toho rachotu a klepání Jinak mi to dělá zatím jen u prvního raního startu, během dne i když motor znovu promrzne, tak nic - naskočí jako hodinky! Měnil jsem čidlo otáček motoru, teplotní čidlo (zelené i modré - blbly mě i budíky), kontroloval jsem krokový motorek, vyměnil svíčky, čepadlo paliva je nové resp. půl roku staré - už nevím! Citovat
Zdenda-406 Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 Máš hodně podobný problém jako já. Ráno při startu startér točí ale motor nechce naskočit. po chvíli začne probublávat (jakoby chtěl chytit), ale bez přidání plynu nechytne. Tak tedy zmáčnu plyn a po dalších 20 sec. naskočí, ale jak pustím plyn tak ihned chcípne. Po nastartování se to celé klepe a jde jakoby na 3 válce, možná na dva podle toho rachotu a klepání Jinak mi to dělá zatím jen u prvního raního startu, během dne i když motor znovu promrzne, tak nic - naskočí jako hodinky! Měnil jsem čidlo otáček motoru, teplotní čidlo (zelené i modré - blbly mě i budíky), kontroloval jsem krokový motorek, vyměnil svíčky, čepadlo paliva je nové resp. půl roku staré - už nevím! No já zkusím vyměnit to teplotní čidlo a uvidím.Ale taky mě napadla jestli není voda v benzínu:myslimponěvadž jsem minulý pátek jsem natankoval nadrž a od té doby jsou problémy.Před tím natankování to šlapalo uplně jako hodinky tak nevím:myslim Citovat
Kekros Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: Georginho_cz406 Máš hodně podobný problém jako já. Ráno při startu startér točí ale motor nechce naskočit. po chvíli začne probublávat (jakoby chtěl chytit), ale bez přidání plynu nechytne. Tak tedy zmáčnu plyn a po dalších 20 sec. naskočí, ale jak pustím plyn tak ihned chcípne. Po nastartování se to celé klepe a jde jakoby na 3 válce, možná na dva podle toho rachotu a klepání Jinak mi to dělá zatím jen u prvního raního startu, během dne i když motor znovu promrzne, tak nic - naskočí jako hodinky! Měnil jsem čidlo otáček motoru, teplotní čidlo (zelené i modré - blbly mě i budíky), kontroloval jsem krokový motorek, vyměnil svíčky, čepadlo paliva je nové resp. půl roku staré - už nevím! a co zapal. rampa ? Citovat
pug Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 zapalovacia rampa ked to bola tak siel motor nerovnomern eprav epo zahriati - identifikoval to tu niekto ako prasknuty plastovy izolant vdaka ktoremu to prerazalo iskru do ineho valca - na to to nevyzera. kedze mas LPG mohol by byt suvis aj s tym (voda v benzine kedz ebenzin tam je dlhsie) - skus pridat do nadrze velbofin (v jeho navod eje kolko) alebo denaturovany lieh (0,5-1l na plnu nadrz) - naviaze na seba pripadnu vodu Citovat
Georginho_cz406 Odesláno 14. leden 2009 Odesláno 14. leden 2009 Zdenda-406: zkus jak píše Pug Velfobin, já ho tam lil už před týdnem a mě tonepomohlo, také v benzínovém filtru zespod nádrže voda není, tak jsem ho alespoň vyměnil za nový, i když tam nebyl dlouho bordel tam byl. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.