maty307 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 mel jsem tenhle problem loni,zkus prohodit vpredu kola(pokud to dezen dovoli),mne to pak tahlo na druhou stranu,vizualne sem mel vzorek stejnomerne sjety Citovat
Eťa Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Něco podobné jsem měl na 309. Tam nebyl ale posilovač řízení. Nakonec závada byla v brzdách na předku. Byla seklá jedna brzdová destička která stabilně dobržďovala a nevracela se.Přitom druhá bez problému. Stačilo ji vytáhnout a jemně líznout pilníkem z boku a bylo po problému. Ale můžeš mít také část destičky odchlípnutou a bude ti to dobržďovat také. Při brždění se to bude projevovat méně tak jak to psal někdo předemnou. Nic jiného ti nezbude než pod to vlézt nebo dát do servisu. Citovat
Láďa83 Odesláno 14. květen 2009 Odesláno 14. květen 2009 Ahoj Zbordo, stejný problém teď řeším já. Když jedu rychleji tak přes 60 km/h - auto táhne do leva. Vyřešil si to? Čím to bylo? Citovat
zborda Odesláno 17. květen 2009 Autor Odesláno 17. květen 2009 právě to začínám řešit,nebyl vůbec čas,zítra jdu zkusit vyvážit kola a uvidím co dál,dám pak vědět jestli to pomohlo:myslim Citovat
zborda Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 takže vyváženo,kmitá pořád i táhne doleva,ale zřejmě to bude přidřený levý zadní kolo,dost špatně se točilo. nevíte někdo postup opravy přidřeného válečku,díky moc Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.