Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Prosím o radu,,začalo mi auto táhnout dost doleva,je zajímavé že při prudkem zabrždšní ani ne..čím to?moc díky za rady:super.podotýkám že jsem neměl žádnou kolizi-patník atd....Mám Peugeot 307 1.6 hdi

Odesláno

neprojevuje se závada po vánocích? že by to mohlo delat cukroví :-) to mě manželka vždycky říká že to tahne tam kde sedím:-)

zkusil bych tlak v pneu, případně pokud ti neulítlo závaží.

Odesláno

Najskôr zisti ktoré to je koleso. Predpokladám skôr zadné ľavé, ale keď to ťahá výrazne možno aj predné. Asi ostáva visieť brzdový valček.

[upravil dne 12.1.2009 AnotherOne]

Odesláno
Původně zaslal: jirka639

neprojevuje se závada po vánocích? že by to mohlo delat cukroví :-) to mě manželka vždycky říká že to tahne tam kde sedím:-)

No kdyby to bylo závažim,takby mu kmitalo řízení:myslim

Odesláno

Nemohla to být džuzna na silnici? Potažmo křivý ráfek, zničená guma, rozhozená geometrie?

Zkusil bych tam dát rezervu a když se to nezmění, je jasný, že chyba není na kole.

Vylučovací metoda. :D

Odesláno
Původně zaslal: vendi.stejskal

Původně zaslal: jirka639

No kdyby to bylo závažim,takby mu kmitalo řízení:myslim

zalezi kolik gramů tam mel, kmitalo by to az tak od 100km/h

Odesláno

no to se nedá takhle říct od jaký rychlosti by to kmitalo, je tam spousta faktorů, i když máš úplně nový disky i pneu tak tam můžeš mit spustu závaží nebo skoro žádný, to záleží kus od kusu....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...