Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

jsem majitelem Peugeota 306, 1,6i, a nějak mi blbnou stěrače, i když je mokrý sklo škrábou někdy jak nevím co a někdy jdou normálně. Chtěl jsem se optat,dají se někde sehnat ty gumičky do stěračů a když jo kde? nebo se musí koupit celý stěrač (popř. jeho rozměry)???

Předem děkuji za odpovědi.

Věrný peugeoťák.

Odesláno
Původně zaslal: Jarecek

Zdravím,

jsem majitelem Peugeota 306, 1,6i, a nějak mi blbnou stěrače, i když je mokrý sklo škrábou někdy jak nevím co a někdy jdou normálně. Chtěl jsem se optat,dají se někde sehnat ty gumičky do stěračů a když jo kde? nebo se musí koupit celý stěrač (popř. jeho rozměry)???

Věrný peugeoťák.

Je lepšie kúpiť celé ramienka než samotné gumičky. Majú lepšiu životnosť. Kúpiť sa dajú v každom obchode kde predávajú autopríslušenstvo, je to bežný spotrebný diel.

Odesláno

Ja kupuju britvy(original Ford-Focus 2003 delkove sedi na mou P306), jsou vkuse, vydrzi dvojnasobek obycejnych...

+ super ucinnost, delsi zivotnost, lip kopiruji sklo, dobre vypadaji

- vyssi cena, kradou se

Odesláno

Chtěl jsem se zeptat, je důležitý spoiler na stěrači u místa řidiče? Ty stěrače co už mám od koupi auta jsou se spoilerem, koupil bych ty Valeo, ale ty jsou zase bez toho spoileru. Díky za reakce

Odesláno
Původně zaslal: break

Chtěl jsem se zeptat, je důležitý spoiler na stěrači u místa řidiče? Ty stěrače co už mám od koupi auta jsou se spoilerem, koupil bych ty Valeo, ale ty jsou zase bez toho spoileru. Díky za reakce

ten spojler sluzi na lepsie pritlacenie stieracu na sklo naporom vetra na ten spojler . Ja mam Bosch stierace a ten spojler som si primontoval so stieracu z fabie.
Odesláno
Původně zaslal: marko306

Původně zaslal: break

ten spojler sluzi na lepsie pritlacenie stieracu na sklo naporom vetra na ten spojler . Ja mam Bosch stierace a ten spojler som si primontoval so stieracu z fabie.
Nevím, nevím,:nevim ty spoilery na stěračích?! Pokud máš v pořádku(nevytahané) pružiny na ramínkách a gumičky kopírují tvar př. skla, tak jsou spoilery na stěračích neopodstatněné. Akorát se motor st. nadře, když vrací stěrače do základní polohy. Pro s1600: Bosh Aerotwin - super, ale ta cena. Pro Jareček: délka stírátek(na 99%) 55cm - u řidiče, 51cm - u spolujezdce. VALEO vyrábí sadu, která je vhodná na P-306 (v jedné krabici jsou oba rozměry). Přes rok mydlím Valeo-compact (viz. standa),a zatím v pohodě. A, myslím, za rozumnou cenu.;)
Odesláno

ja vim,ale chtel jsem kvalitu,mel jsem raminkovou klasiku od Bosche,ale ta porad zlobila,sterac skakal jak koza,tak jsem si dopral tohle,snad to neco vydrzi..

Odesláno

Toz ja som mnel koupene klasicke raminkove BOSCH.

Raz za vidatneho dazde sem byl v tescu na nakupech a ked sem se vratil, ejha co sem nevidel, sterace nikde :grr :grr :grr

Kedze dost prselo, isel sem do tesca, ze koupim nejaky noudzovky za par korun, aby som aspom dojel domov, a pak zase kupim bosche. A mali tam akci, bezraminkovy sterace za 50 SK kus :D Sou to nejake noname, ale za 100 vku, stiraji paradne, kopirujou sklo dobre, uz je mam neco pres pul roku a zatim spokojenost.

Takze lupicum mojich stieracov dakujem :P

Odesláno

na Bosch nedam dopustit,muj mechanik je na nej uchyl,vlastni autorizovanej servis a ma naprosto vsechny el.spotrebice jak v dilne tak doma stejne znacky-Bosch..

Odesláno

Když máš noname klasická stírátka, tak se do nich ani nevyplatí kupovat nové gumičky, protože jsou skoro stejně drahé jako nová kompletní stírátka. Bosch je opravdu dobrý. Mám ho na zadním okně a 4 roky stírá bez problémů (a to vypadá, že je snad ještě orginál).

• O 1 měsíc později...
Odesláno
Původně zaslal: Jarecek

Zdravím,

Věrný peugeoťák.

Ja mam Bosch Aerotwin a uplna spokojnost. Uz neriesim vymenu gumiciek! Dlhe ich mam 55 na soferovej strane a 48 na spolujazdcovej...

[upravil dne 25.2.2009 306xn]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...