Jarecek Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Zdravím, jsem majitelem Peugeota 306, 1,6i, a nějak mi blbnou stěrače, i když je mokrý sklo škrábou někdy jak nevím co a někdy jdou normálně. Chtěl jsem se optat,dají se někde sehnat ty gumičky do stěračů a když jo kde? nebo se musí koupit celý stěrač (popř. jeho rozměry)??? Předem děkuji za odpovědi. Věrný peugeoťák. Citovat
antal Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Ja som ich raz kupoval na benzinke a vydel som ich aj v obchodakoch typu OBI,Baumax v sekcii auto-moto. Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Za pár šupů komplet Valeo. Třeba TU. Citovat
pastorek Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: Jarecek Zdravím, jsem majitelem Peugeota 306, 1,6i, a nějak mi blbnou stěrače, i když je mokrý sklo škrábou někdy jak nevím co a někdy jdou normálně. Chtěl jsem se optat,dají se někde sehnat ty gumičky do stěračů a když jo kde? nebo se musí koupit celý stěrač (popř. jeho rozměry)??? Předem děkuji za odpovědi. Věrný peugeoťák. Je lepšie kúpiť celé ramienka než samotné gumičky. Majú lepšiu životnosť. Kúpiť sa dajú v každom obchode kde predávajú autopríslušenstvo, je to bežný spotrebný diel. Citovat
jan.tesarcik Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Ja kupuju britvy(original Ford-Focus 2003 delkove sedi na mou P306), jsou vkuse, vydrzi dvojnasobek obycejnych... + super ucinnost, delsi zivotnost, lip kopiruji sklo, dobre vypadaji - vyssi cena, kradou se Citovat
break Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Chtěl jsem se zeptat, je důležitý spoiler na stěrači u místa řidiče? Ty stěrače co už mám od koupi auta jsou se spoilerem, koupil bych ty Valeo, ale ty jsou zase bez toho spoileru. Díky za reakce Citovat
marko306 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 Původně zaslal: break Chtěl jsem se zeptat, je důležitý spoiler na stěrači u místa řidiče? Ty stěrače co už mám od koupi auta jsou se spoilerem, koupil bych ty Valeo, ale ty jsou zase bez toho spoileru. Díky za reakce ten spojler sluzi na lepsie pritlacenie stieracu na sklo naporom vetra na ten spojler . Ja mam Bosch stierace a ten spojler som si primontoval so stieracu z fabie. Citovat
standa Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 VALEO se spoilerem taky prodávají-stojí asi 500 (plus-mínus).Obyčejný VALEO-compact jsou za 320KČ. Citovat
s1600 Odesláno 11. leden 2009 Odesláno 11. leden 2009 ted jsem si poridil sterace Bosch Aerotwin a naprosta spokojenost,muzu doporucit;) Citovat
Guest DEEP Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: break Chtěl jsem se zeptat, je důležitý spoiler na stěrači u místa řidiče? Ty stěrače co už mám od koupi auta jsou se spoilerem, koupil bych ty Valeo, ale ty jsou zase bez toho spoileru. Díky za reakce ten spojler sluzi na lepsie pritlacenie stieracu na sklo naporom vetra na ten spojler . Ja mam Bosch stierace a ten spojler som si primontoval so stieracu z fabie. Nevím, nevím, ty spoilery na stěračích?! Pokud máš v pořádku(nevytahané) pružiny na ramínkách a gumičky kopírují tvar př. skla, tak jsou spoilery na stěračích neopodstatněné. Akorát se motor st. nadře, když vrací stěrače do základní polohy. Pro s1600: Bosh Aerotwin - super, ale ta cena. Pro Jareček: délka stírátek(na 99%) 55cm - u řidiče, 51cm - u spolujezdce. VALEO vyrábí sadu, která je vhodná na P-306 (v jedné krabici jsou oba rozměry). Přes rok mydlím Valeo-compact (viz. standa),a zatím v pohodě. A, myslím, za rozumnou cenu. Citovat
s1600 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 ja vim,ale chtel jsem kvalitu,mel jsem raminkovou klasiku od Bosche,ale ta porad zlobila,sterac skakal jak koza,tak jsem si dopral tohle,snad to neco vydrzi.. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Toz ja som mnel koupene klasicke raminkove BOSCH. Raz za vidatneho dazde sem byl v tescu na nakupech a ked sem se vratil, ejha co sem nevidel, sterace nikde :grr Kedze dost prselo, isel sem do tesca, ze koupim nejaky noudzovky za par korun, aby som aspom dojel domov, a pak zase kupim bosche. A mali tam akci, bezraminkovy sterace za 50 SK kus Sou to nejake noname, ale za 100 vku, stiraji paradne, kopirujou sklo dobre, uz je mam neco pres pul roku a zatim spokojenost. Takze lupicum mojich stieracov dakujem Citovat
s1600 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 na Bosch nedam dopustit,muj mechanik je na nej uchyl,vlastni autorizovanej servis a ma naprosto vsechny el.spotrebice jak v dilne tak doma stejne znacky-Bosch.. Citovat
dolly1010 Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Já koupil gumičky tak za 50Kč :D Ale furt dobře stíraj (již přes půl roku ) Citovat
Guest DEEP Odesláno 12. leden 2009 Odesláno 12. leden 2009 Když máš noname klasická stírátka, tak se do nich ani nevyplatí kupovat nové gumičky, protože jsou skoro stejně drahé jako nová kompletní stírátka. Bosch je opravdu dobrý. Mám ho na zadním okně a 4 roky stírá bez problémů (a to vypadá, že je snad ještě orginál). Citovat
306xn Odesláno 25. únor 2009 Odesláno 25. únor 2009 Původně zaslal: Jarecek Zdravím, jsem majitelem Peugeota 306, 1,6i, a nějak mi blbnou stěrače, i když je mokrý sklo škrábou někdy jak nevím co a někdy jdou normálně. Chtěl jsem se optat,dají se někde sehnat ty gumičky do stěračů a když jo kde? nebo se musí koupit celý stěrač (popř. jeho rozměry)??? Předem děkuji za odpovědi. Věrný peugeoťák. Ja mam Bosch Aerotwin a uplna spokojnost. Uz neriesim vymenu gumiciek! Dlhe ich mam 55 na soferovej strane a 48 na spolujazdcovej... [upravil dne 25.2.2009 306xn] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.