dada50 Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Zdravím všechny a potřeboval bych poradit.Psalo mi to na displey \"mode economie activ\" i když jsem vyndal klíče ze spínačky a teď už nejde ani nastartovat.Kde se zakopal pes? Díky Citovat
307Break Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 MODE ECONOMY je režim úspory energie, viz příručka k autu, pokud nechám zapnutej klíček v nenastartovaným autu. v příručce je napsáno co se odpojí ale na startování mi to nikdy nemělo vliv, tedy vypnout zapalování, vytáhnout klíček a znova zasunout a nastartovat. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Je možné, že máš príliš slabú batériu. Citovat
mindwipe Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 to iste robilo aj mne vcera na obed, skus dobit baterku... ta moja ma uz sice svoje za sebou (po 4 rokoch...), ale snad bude coskoro nova Citovat
307Break Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 baterku mám taky 4 roky, a táhne bez problémů Citovat
foxo Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 no jo, to ma vi nastvat, ked par minut pocuvam radio, a potom sa vypne s hlaskou \"economy mode\" Ale nastartovat islo vzdy, takze urcite to nema vplyv na start. Prave preto to asi hadze do ekonomy mode, aby si vobec dokazal nastartovat.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.