Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, dneska mi vyskočila hláška REMOTE CONTROL BATTERY LOW, znamená to baterii v klíči nebo autě? Auto startuje poměrně dobře, ale centrál musím zmáčknout víckrát než zamkne nebo odemkne auto

Odesláno

koupit se dá v autoservisu, ale je to docela pálka, jestli je někdo doma šikovnej tak bych otevřel klíčenku a stejnou baterku si koupil v elektro, cenová úspora i 400 Kč :D

Odesláno

Já ji narychlo kupoval v obchodu s hodinkami (jak jsou takový ty malý obchody v Hypernově). Vyměnit to zvládneš sama když budeš opatrná. Mě stačila kávová lžička na rozdělání.:D

A nejlépe nejdřív rozebrat, nebo jinak zjistit jakou baterii a kolik jich tam máš.

Mě stála asi 25kč.

Odesláno
Původně zaslal: 307Break

taky by tam mohli dát lepší hlášku ... BATTERY IN REMOTE KEY

Napísané je to tam správne. To tvoje by bola batéria v diaľkovom kľúči čo je nezmysel.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Původně zaslal: 307Break

taky by tam mohli dát lepší hlášku ... BATTERY IN REMOTE KEY

Napísané je to tam správne. To tvoje by bola batéria v diaľkovom kľúči čo je nezmysel.

Mě to taky přijde dobře napsané. ;)

Odesláno

poradí mi někdo jak se mám dostat do klíče, aby jsem mohla vyměnit baterku? Dala jsem to do hodináře na výměnu a vráil mi ho s tím, že se dovnitř nemůže dostat. Ten šroubek nejde odkroutit a už má trochu sjetý závit :(

Odesláno

no nejlepší by na to byl nejlepší šroubovák s příslušným nástavcem ale pokud už si se do toho dobývala tak by bylo dobrý najít něco co zasekne za zbylé drážky ve šroubku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...