Ivona Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Dobrý den, dneska mi vyskočila hláška REMOTE CONTROL BATTERY LOW, znamená to baterii v klíči nebo autě? Auto startuje poměrně dobře, ale centrál musím zmáčknout víckrát než zamkne nebo odemkne auto Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Baterie v dálkovém ovládání je zralá na výměnu. Citovat
Ivona Odesláno 10. leden 2009 Autor Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Baterie v dálkovém ovládání je zralá na výměnu. Dík, myslela jsem si to. Zvládnu to sama? A kde se dá koupit? Citovat
307Break Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 taky by tam mohli dát lepší hlášku ... BATTERY IN REMOTE KEY Citovat
307Break Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 koupit se dá v autoservisu, ale je to docela pálka, jestli je někdo doma šikovnej tak bych otevřel klíčenku a stejnou baterku si koupil v elektro, cenová úspora i 400 Kč Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Já ji narychlo kupoval v obchodu s hodinkami (jak jsou takový ty malý obchody v Hypernově). Vyměnit to zvládneš sama když budeš opatrná. Mě stačila kávová lžička na rozdělání. A nejlépe nejdřív rozebrat, nebo jinak zjistit jakou baterii a kolik jich tam máš. Mě stála asi 25kč. Citovat
AnotherOne Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: 307Break taky by tam mohli dát lepší hlášku ... BATTERY IN REMOTE KEY Napísané je to tam správne. To tvoje by bola batéria v diaľkovom kľúči čo je nezmysel. Citovat
BoneDaddy Odesláno 10. leden 2009 Odesláno 10. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: 307Break taky by tam mohli dát lepší hlášku ... BATTERY IN REMOTE KEY Napísané je to tam správne. To tvoje by bola batéria v diaľkovom kľúči čo je nezmysel. Mě to taky přijde dobře napsané. Citovat
Ivona Odesláno 15. leden 2009 Autor Odesláno 15. leden 2009 poradí mi někdo jak se mám dostat do klíče, aby jsem mohla vyměnit baterku? Dala jsem to do hodináře na výměnu a vráil mi ho s tím, že se dovnitř nemůže dostat. Ten šroubek nejde odkroutit a už má trochu sjetý závit Citovat
georgegg Odesláno 15. leden 2009 Odesláno 15. leden 2009 no nejlepší by na to byl nejlepší šroubovák s příslušným nástavcem ale pokud už si se do toho dobývala tak by bylo dobrý najít něco co zasekne za zbylé drážky ve šroubku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.