Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem hrdým majitelem nových tlumičů KONI Sport na všech kolečkách, nového uložení, všech čepů a silentbloků a čerstvě po geometrii.

Aby autíčko sedělo mám obuto P5000 Drago taky zánovní.

Kdo to nezažil tak nepochopí. Kromě toho, že mi to málem urvalo peněženku a kousla se mi krevní pumpa, jsem měl ještě jeden intenzivnější pocit a to přesně ve chvíly, kdy jsem zkusil jak to sedí. Doporučuju zkusit málem sem si musel utřít sedačku miluju 306tku.

Když budete chtít něčím začít tyhle žlutý válečky od KONI se vyplatí.

Aby zase někdo nekřičel, že jsem blázen, mám i nový brzdy ,-)

Odesláno
Napsán autorem destiny

Hmmm, to je vsechno fajn, ale ja bych musel zacit od motoru. :D

to uz ma vector za sebou :-)

Odesláno

KONI sportovní podvozek s nastavitelnou tuhostí (v místech uložení je takovej kouhotek jak na vodovodní baterii -)) pro Peugeot 205 všechny modely sada se snižením 30mm

stojí lehce přes 16 000 Kč = dvě péra -))) + 4x tlumič.

Kolik stojí ramena (s čepy napevno) na P205 závisí na tom, jestli je to obyčejný podvozek nebo GTi, Turbo D (GTi a Turbo mají o dost lepší a dražší nápravu).

Horní uložení tlumičů se tu už řešilo ... (2x silentblok + ložisko, pokud jsou misky atp. ok)

Kdybych to měl dát na auto, tak by mě asi jeblo ... z toho, že by to stálo jako pořízení celého ojetého auta ...

Jako že to sedí jak přibité věřím a závidím :D

Odesláno
Napsán autorem Luger

Co tě to zhruba stálo? Čeká mě totéž na 205...

Zhruba mě to stálo moc :(

jak říká mArda mě taky málem jeblo. Uložení tlumičů na 205 stojí asi litřík obě, to sériové sice není nic moc, ale lepší než tam nechat to vymlácené, to je vražda. Podvozek s dvěma předníma pružinama je asi za těch patnáct. Rameno max dvojku s čepem. 306 bohužel kohoutek na nastavení nemá, je to trochu složitější. 205 nevím. Po troše zkoušení a delší úvaze sem to nastavil na střed, přece jen jezdim po městě. Ještě připomínka při snížení předních pružin zůstane vysokej zadek a s tím se nedá moc udělat.

Odesláno
Napsán autorem Masinka

Napsán autorem destiny

Hmmm, to je vsechno fajn, ale ja bych musel zacit od motoru. :D

to uz ma vector za sebou :-)

Ještě výfuk, ale kde na něj vzít. :(

Odesláno

KONI je znat, konecne nekdo udelal podvozek vcetne tlumicu a ne jenom kratsi pera.

Ja jsem mel na starem aute take komplet sportovni podvozek a tak vim ze je to nadherne svezeni kdyz ted zatacky projizdis o 15 Km/hod rychleji a auto nevlaje a drzi stopu :)

to Destiny: Na 307 stoji komplet set KW 17000 Kc ale neni nastavitelnej.

Odesláno

Diky za info, ale radsi bych tu muziku zkompletoval. Sice to sem moc nepatri, ale vis co se mi stalo? Odpadla mi tlumici deska ve dverich u ridice a prilepila se mi uvnitr na stazene okenko, ktere pak neslo vytahnout nahoru :D Stalo se mi to rano, kdyz jsem spechal do prace a nemohl jsem zamknout auto :D Vzdycky se vysunulo jen do pulky a zase zajelo dolu, tak jsem se asi po 15ti min. usilovneho zatahovani okenka pomoci tlacitka NASRAL a vyrval jsem ho nahoru rucne. Ted mam cele okno zevnitr opatlane od Tapajomatu :D Vypada to desne!!! Asi jako kdybych se na to okno zevnitr poblil :D:D:D Musim to o weekendu rozebrat, prilepit a vycistit si okno!

Odesláno

Vector: Ja jsem koupil jenom pružiny nové ENZO -40 mm a vzadu mě čeká snížení torzky: Taky by se mi líbili Koni ale to bych musel někde sehnat par kaček do prasatka. Jo a výfuk ten už mám za sebou. Mám tlumič Remus za 6000,- a rychlopruchozí vedení (tzn. bez kato a bez středního tlumiče)

Odesláno
Napsán autorem KUBIK 306

Vector: Ja jsem koupil jenom pružiny nové ENZO -40 mm a vzadu mě čeká snížení torzky: Taky by se mi líbili Koni ale to bych musel někde sehnat par kaček do prasatka. Jo a výfuk ten už mám za sebou. Mám tlumič Remus za 6000,- a rychlopruchozí vedení (tzn. bez kato a bez středního tlumiče)

Já sem po zralé úvaze snížené pružiny vyrval ven a dal tam zase sériové.

Mít na jízdu po městě předek o 4cm nižší a zadek stejnej, vypadal bych blbě a jízdní vlastnosti nic moc, asi jako když sem nechal vzadu ty sériový tlumiče, že je koupim jindy.. Ha ha blbost.

Vzadu jde snížit torzka jen pootočenim a to je zase měkčí. Sice stejná výška, ale měkčí než to bylo...ale ve předu tvrdší vzadu měkčí. Nechtěl bych to ani za tu pi.. Leda, že by si sehnal tvrdší torzku , to bych tě pak bezmezně obdivoval, já jí nikde nenašel. Ta moje má červenou barvu a bylo na ní napsáno sport, ale jenom papírová cedulka napsaná snad dokonce propiskou, tak nevim co tím frantík myslel už je dávno zničená asi nějáká blbost. Možná radši nastavit tlumiče uplně na tvrdo než se zabejvat snižovánim.

Včera jsme se byli projet s AKCZem, něco v Praze zařizoval, tak jsme pokecali a zkusili pár zatáček , jsem celkem spokojenej :)

O Remusu si zatím myslím svoje, ale jestli máš průchozí trubky tak to celkově nemusí bejt blbý. Mě se na tu ropu scháněj věci hodně blbě :( Rámus dělá dvoutrubkovej tlumič, ale spíš mi příde na parádu, jinak nikde nic asi to bude řešit zakázka, ale kde mám brát koruny :(

Odesláno
Napsán autorem destiny

Diky za info, ale radsi bych tu muziku zkompletoval. Sice to sem moc nepatri, ale vis co se mi stalo? Odpadla mi tlumici deska ve dverich u ridice a prilepila se mi uvnitr na stazene okenko, ktere pak neslo vytahnout nahoru :D Stalo se mi to rano, kdyz jsem spechal do prace a nemohl jsem zamknout auto :D Vzdycky se vysunulo jen do pulky a zase zajelo dolu, tak jsem se asi po 15ti min. usilovneho zatahovani okenka pomoci tlacitka NASRAL a vyrval jsem ho nahoru rucne. Ted mam cele okno zevnitr opatlane od Tapajomatu :D Vypada to desne!!! Asi jako kdybych se na to okno zevnitr poblil :D:D:D Musim to o weekendu rozebrat, prilepit a vycistit si okno!

:( tak to naštve, mě se jednou na 405 zavřelo okno přez těsnění a nešlo nahoru ani dolu.. ještě, že to nemáš krásně pokovený do modra to by tě asi kleplo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...