Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak mi 607 zatuhla při -25 stupňů. Myslel jsem, že mi zamrzla nafta. Nalil jsem aditiva do nafty a rozebral jsem dokonce i palivový filtr, který jsem vyměnil za nový. Nafta v něm byla tekutá, ale otázka v jakém stavu pro nastartování. Pomohlo nastartovat až pomocí přímého propojení z baterky na žhavení. Od té doby auto startuje bez problémů. Chtěl jsem se zeptat, jestli někdo z vás má podobné zkušenosti a jestli nemůže být chyba ve žhavícím relé. Na palubce se žhavící kontrolka spirály ukáže na cca 1s a zhasne, tedy teď když auto startuje. Při velkým mrazu to bylo cca 5s.

Budu rád za každé vaše informace.

Tom

Odesláno

Čau, měl jsem podobný problém včera. Auto mi stálo 5dní, kdyz jsem do auta prisel venku -15, zhavilo to kolem 5s, nastartoval jsem a po chvilce to chciplo, nekolikrat se to opakovalo... pak jsem ujel asi tri km znovu to chciplo.... po nejake dobe jsem znovu nastartoval nechal to 10min na volnobeh a otacky jsem drzel na 2tis, pak uz v pohode

Odesláno

No mali sme nieco cez - 22`C a auto startovalo cca na 3 ti krat , aj ked uz bolo na toceni poznat ze je to trosku stuhnute , ale ked chytilo , to uz islo OK , ale inak to chyta na brnk .

[upravil dne 14.1.2009 fiiloo]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

cez zimu sa oplati tankovat kvalitnu naftu, pripadne dopovat aditivami, mna zradila kombinacia beznej nafty a poslabsej autobaterie (55Ah), vzdy rano po mrazivej noci som mal obrovsky problem nastartovat, teraz po vymene baterky za Vartu 75Ah a OMW diesel premium nemam problem, aj ked zas nebolo odvtedy -12

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...