Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak dneska jsme na to s Diriusem koukali a moc jsem to teda nevykoukali :-). Zkoušeli jsme vyndat krokáč,byl trošku zasviněnej,tak jsme ho vyčistili a trošku vyčistily i dosedací plochy,ale tam se blbě dostává a nenastala žádná změna.

Jen bych trošku poupravil popis závady,takže:

- začalo se to objevovat při mrazech (možná shoda náhod)

-když se motor nastartuje tak kolísají otáčky,ale dělá to i když je motor zahřátý (což by mohlo bejt krokáčem,ale že to dělá i při studeným motoru :myslim)

-když se prošlápne plyn na volnoběh,tak to nechcípne,ale jakmile se zařadí rychlost a auto se dá do pohybu a potom se vyšlápne spojka či vyřadí,tak to chcípne...

-taky co říkal dirius,tak mu přijde,že už auto tolik netáhne,ale možná si na auto už zvyknul...

Co by to mohlo tedy být? Je divný,že by to bylo krokáčem,když to začlo blbnout při mrazech,ale třeba je to fakt jenom shoda náhod. Taky mě napadlo,že by to mohl dělat aut.sytič či čidlo teploty vzduchu,ale dělá to i při teplým motoru,takže nevím...

A jde udělat na 406coupe diagnostika doma? Je na to nějakej fígl? Na P205,405 to jde a u mě na Toyotě taky....

A ještě mě napadá,jak docílit toho aby po vytáhnutí konektoru z krokovýho motorku motor nechcípnul? Vím,že když mi to dělal mechanik na 405,tak někde přidal volnoběžný otáčky, tenkrát jsme chtěli zjisit,jestli to bez krokáče bude chcípat furt,aby jsme buĎ potvrdili nebo vyloučili jeho závadu...

[upravil dne 8.1.2009 M.a.R.i]

Odesláno
Původně zaslal: čakom

Původně zaslal: Dave_k

Za ohřátýho motoru je to dobrý?

\"ale dělá to i při teplým motoru\";)

Aha. Jsem přehlídl. Mažu.

Jinak tam jsou asi 3 věci s tím související. Krokáč, čidlo teploty nasávanýho vzduchu a snímač otáček. :myslim

Já krokáč kupoval u auto Klučka a poprvý jsem objednal špatnej a bezproblémů vyměnili. ;)

[upravil dne 8/1/09 Dave_k]

Odesláno

Původně zaslal: čakom

Za ohřátýho motoru je to dobrý?

\"ale dělá to i při teplým motoru\";)

Aha. Jsem přehlídl. Mažu.

pohoda;)

podle mě krokáč.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...