Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, zjistil jsem, že když teď v zimě nastartuju, tak mi začne téct nafta z palivového filtru. Teče to u té spojky spodní hadice. Vždy to teče jen chvíli než se to asi trochu ohřeje, maximálně tak cca 3 minuty.

Zatím jsem to nezkoumal podrobně, tak nevím jestli je prasklá ta spojka na hadici, nebo na filtru, nebo jestli jen netěsní těsnění. Zajímalo by mě jestli se to už někomu stalo, případně jestli nevíte zda se dá vyměnit jen ta koncovka na hadici nebo samotné těsnění, nebo jestli musím koupit celou hadici a kde.

Předem díky moc za rady.

[upravil dne 6.1.2009 Xenostellar]

Odesláno

jj, teče to někde v tom spoji. Já jsem to zatim nerozdělával, protože namám garáž a v tom mrazu se mi do toho nechtělo.

Já myslel, že to je nějaká speciální peugeoťácká spojka. Hledal jsem to v eshopech i na serviceboxu, ale hadice jsem nenašel. Tak snad to půjde normálně koupit.

Odesláno

jj ono to kolikrát vypadá hrozně,ale je to banalita.....,kup normální hadici na benzín/naftu ale spíš doporučuju gumovou vem si s sebou průměr nebo si to změř,mají různé kup si sponky na přichycení a je to !! někdy ty origo už tak nedrží,tak je vyměň a je pokoj....

Odesláno

Tak jsem to prozkoumal. Hadicí to neni. Vyndal jsem tu bandasku zkoušel kudy teče. Pravděpodobně teče těsnění víka filtru. Další věc je, že pokud tam to těsnění nedám, tak víko utáhnu tak, že jsou jsou ty horní dvě hadice otočené o 90 stupňů. Pokud tam to těsnění je tak to nikdy tolik neutáhnu. Je na to utáhnutí opravdu potřeba tak velká síla?

A ještě bych se zeptal jestli se to těsnění dá někde sehnat samotné. Nikde jsem ho nenašel, viděl jsem jen prodávat celou bandasku asi za 2000Kč a to je trochu dost.

Odesláno

Ahoj,

těsnění teda o kroužek se dá koupit tam,kde prodávají

ložiska.Stojí pár korun.Měnil jsem jak tento vrchní,tak i ten

malý dole na vypouštění.Mám je tam asi půl roku a od té doby ani kapka.Je mraky průměrů a šířek.Jen si vybrat.

Měj se

Odesláno

Tak pani ve Federalu mi poradila že těsnění prodávaj v Praze v zelenym domečku na Černokostelecké :) Firma Říha.

Koupil jsem tedy o kroužek za 20 Kč, vyměnil a už je sucho :)

Díky všem za rady

Odesláno
Původně zaslal: Xenostellar

Tak pani ve Federalu mi poradila že těsnění prodávaj v Praze v zelenym domečku na Černokostelecké :) Firma Říha.

Koupil jsem tedy o kroužek za 20 Kč, vyměnil a už je sucho :)

Díky všem za rady

No vidíš,super...... hlavně že už nechčije nafta......

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...