Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Teplí policajti aneb i když se nic nestane tak se platí...

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: MatrixChose

Tak jsem dneska jel do práce máminým Saxem, v úůlce směny mi chcíp telefon, tak říkám fajn, dojedu si domů pro nabíječku. Cestou nazpátek koukám segra jde do školy, říkám, vezmu si a jedu. Saxo zkouším na sněhu jak drží, samo když nikde nejsou auta a v 20 - 30 km/h přes ručku zatáčky. No a poslední zatačka před vjezdem do školy (viz. obrázek) jsem si jich, ku*ev bílejch nevšim a zase přes ručku. Okamžitě zastavili, silniční kontrola a proč mě zastavili, tak říkám proč a oni že nedání přednosti v jízdě, že na to museli dupnout, že se báli atp. Přitom jak jsem je viděl tak jsem zastavil ještě před křižovatkou. Ale prostě mě chtěli zkásnout a jak jsem jel jenom na otočku všechny doklady jsem měl v práci. Tak na místě buď bloková pokuta (od novýho roku pevná sazba) 2.500,- :o nebo pak řízení - to jest prošetření 1500,- + 5 - 10 t. pokuta a na půl až rok bez papírů. Plus tam dopíšou že nemám u sebe zelenou kartu. Kdybych ty papíry měl asi bych z přestupkem nesouhlasil, ale takhle si mě ti parchanti pěkně vychutnali :bacha:bacha

Vďaka euru mám aspoň my do 16. pokoj s pokutami. Nemajú totiž pokutové bločky s cenou v eurách :D

Odesláno

hele nechci se jich nějak zastávat ale dějou se neskutečně horší věci co dělaj policajti (vlatní zkušenost z policejního státu na okrese Turnov) a tys ty papíry neměl, já bych byl zticha :ticho

Odesláno

Demo: ale udělám, jen si dám větší pozor ;)

Vix: státní hradečáci

zabit, P.avel: já je taky vozím, ve svým autě, ale jaksi jsem v tu chvíli žádný svý neměl a prostě jsem na ně zapomněl, že? ono se to stává každému

KIRRA: vůbec nezávidím, že je to ale spolehlivý...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...