djbrano Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Caute lidicky. Chcem vediet len informativne, co sa stane ak dlhodobo odpojim od mojej 407-ky bateriu napajania? Nevymazu sa nejake udaje, resp. nezakoduje sa radio, ako pri niektorych automobiloch? Dakujem Citovat
MirasCC Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 To někdy zkus a uvidíš Určitě nenastane žádná nevratná změna. To rádio se ale zakóduje téměř jistě. Nic moc jinýho mě nenapadá. Snad ještě hodiny, ty se taky nejspíš zapomenou. Možná se smaže paměť elektricky ovládanejch sedaček, pokud je máš? Přesně ti to ale nepovím, vyzkoušej a uvidíš. Citovat
jirka639 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 ja myslim ze se nazakoduje protoze kod si bere z ŘJ, třeba u 307 se kod nezadava a u brachovi 407 taky ne Citovat
MirasCC Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Je to možný. Já mám ještě starý hloupý neMux auto a tam se při odpojení baterky zakóduje Ale však to vyzkoušej a poznáš sám. Pokud neodpoví někdo, kdo už to zkoušel Citovat
Dave_k Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 No někde jsem tady četl, že se může taky stát to, že auto po novém připojení baterie musí být napojeno na diag. a oživeno. Jinak rádio se nezakóduje, poněvadž je spárováno s BSI a ta se bez napětí nemaže stejně jako paměť sedaček. Citovat
djbrano Odesláno 7. leden 2009 Autor Odesláno 7. leden 2009 OK, tak dakujem za Vase odpovede. Ja som uz bateriu totizto uz mal odpojenu, ale len kratkodobo, tak na 5 minut a po opatovnom pripojeni ziadna zmena nastastie nenastala, tak teda beriem, ze ani pri dlhodobejsom odpojeni, ziadna zmena nebude... Citovat
jirka639 Odesláno 7. leden 2009 Odesláno 7. leden 2009 Původně zaslal: Dave_k No někde jsem tady četl, že se může taky stát to, že auto po novém připojení baterie musí být napojeno na diag. a oživeno. Jinak rádio se nezakóduje, poněvadž je spárováno s BSI a ta se bez napětí nemaže stejně jako paměť sedaček. to sem taky slyšel ale měl jsem 307 2.0 HDI r.v.02 odpojenou celý den od baterky a vpohodě funguje. co vim ze servisu tak jsme meli auta odpojeny klidne 3týdny a nic jim nebylo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.