Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Caute lidicky. Chcem vediet len informativne, co sa stane ak dlhodobo odpojim od mojej 407-ky bateriu napajania? Nevymazu sa nejake udaje, resp. nezakoduje sa radio, ako pri niektorych automobiloch?

Dakujem

Odesláno

To někdy zkus a uvidíš :) Určitě nenastane žádná nevratná změna.

To rádio se ale zakóduje téměř jistě. Nic moc jinýho mě nenapadá. Snad ještě hodiny, ty se taky nejspíš zapomenou. Možná se smaže paměť elektricky ovládanejch sedaček, pokud je máš? Přesně ti to ale nepovím, vyzkoušej a uvidíš.

Odesláno

Je to možný. Já mám ještě starý hloupý neMux auto a tam se při odpojení baterky zakóduje :)

Ale však to vyzkoušej a poznáš sám. Pokud neodpoví někdo, kdo už to zkoušel :)

Odesláno

No někde jsem tady četl, že se může taky stát to, že auto po novém připojení baterie musí být napojeno na diag. a oživeno. :myslim

Jinak rádio se nezakóduje, poněvadž je spárováno s BSI a ta se bez napětí nemaže stejně jako paměť sedaček. ;)

Odesláno

OK, tak dakujem za Vase odpovede. Ja som uz bateriu totizto uz mal odpojenu, ale len kratkodobo, tak na 5 minut a po opatovnom pripojeni ziadna zmena nastastie nenastala, tak teda beriem, ze ani pri dlhodobejsom odpojeni, ziadna zmena nebude... :papa

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

No někde jsem tady četl, že se může taky stát to, že auto po novém připojení baterie musí být napojeno na diag. a oživeno. :myslim

Jinak rádio se nezakóduje, poněvadž je spárováno s BSI a ta se bez napětí nemaže stejně jako paměť sedaček. ;)

to sem taky slyšel ale měl jsem 307 2.0 HDI r.v.02 odpojenou celý den od baterky a vpohodě funguje.

co vim ze servisu tak jsme meli auta odpojeny klidne 3týdny a nic jim nebylo.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...