navaho Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 tak sem dneska vyrazil v 13:00h pro holku do školy u nás silnice neodhrabaný tak sem si na konci ulice hodil zatáčku přes ručku , ale utrhl se mi i předek takže sem pěkně vletěl bokem na ubrubník výsledek zadní kolo prázdné a přední rozbíhavý jako blázen takže sem na dvojku dojel ke kamarádovi na hever a zjistil závadu čep řízení ohlí skoro do pravýho úhle tak rychle pro novej a už je spraveno za 350kč kamarád jen prohodil ať to příště zkusím v protisměru abych případně ohnul čep na druhý straně a měl ty pádem oba noví co ktomu říct za blbost se platí Citovat
Dundee Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Stane se, no... Kolega takhle ohnul ten středovej \"trn\" na zadní bubnový nápravě Citovat
vix Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 myslím, že čepem to neskončí. Ona taková rozhozená geometrie, potažmo poté divně sjeté pneumatiky ... Citovat
navaho Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: vix myslím, že čepem to neskončí. Ona taková rozhozená geometrie, potažmo poté divně sjeté pneumatiky ... samozřejmě na geometrii jedu zítra to je jasný po výměně čepu řízení teď je udělaná jen na léru Citovat
RychJ-1 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Ale po pravdě, také se mi něco podobného podařilo, ještě s Favoritem , ohnuté celé rameno..:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 njn,to to dopadlo ještě docela dobře když to šlo hned zpravit:potlesk,a holku si naložil? Citovat
nemec.cb Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 před léty jsem takto hodil š100 skoro na bok.Disk v háji,ohlá poloosa,prasklej buben a rozsypané brzdové obložení. Tehdá to byla sranda. Citovat
navaho Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal njn,to to dopadlo ještě docela dobře když to šlo hned zpravit:potlesk,a holku si naložil? jasně že naložil mám ještě 205;) Citovat
antal Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Mne sa v piatok podarilo skoro to same.Na konci ulice zatáčka do prava a ja si povedal že vyskušam abs tak v cca 40km/h som šlapnul na brzdu.No lenže som nepočital s tym že ma to stoči do prava a zastavil ma až obrubnik.Vysledok? Zajtra si idem po nový plechový disk.Ale čo je horšie ak mam volant rovno tak idem mierne do prava,musim ho natočit tak zhruba o 1cm dolava.Tak som zvedavý čo z toho bude.Ako hovoriš za blbost sa platí! Citovat
Dundee Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: antal Ale čo je horšie ak mam volant rovno tak idem mierne do prava,musim ho natočit tak zhruba o 1cm dolava.Tak som zvedavý čo z toho bude. Rozhozená geometrie, která se dokáže dost prodražit... Citovat
antal Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Ja sa v tom nevyznám ale tušim že si asi priplatim.Ked idem po kostkach tak mi tam aj niečo bucha,ako keby boli vymlácené čepy. Citovat
.mycTD Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 taktim si snad prosel kazdy -zjistenim, ze pouhym zatazenim rucky nezpusobi vykrouzeni oblouku jako na rally:) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 Jo jo Ta rucka mi je znama Antal, kamarat tak zebral obrubnik s fobiou , tez mal volant nejak podobne a menili cele rameno Citovat
deeper Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 Podobně se přetahovala mladá s obrubníkem skore 1:0 pro obrubník, stálo mě to skoro 30tis. Poloosa - ta odešla po týdnu, pořád tam něco bouchalo, myslel jsem že tlumič, tak jsem rovnou měnil oba. tyč řízení kaput, oba čepy výměna, ložiska jakbysmet. . . ale pořád jí mám rád (tu mladou) Citovat
P.avel Odesláno 13. leden 2009 Odesláno 13. leden 2009 bud rád že tam ten obrubník byl a nesejmuls nějakou kamarádku \"tvý holky\" vracející se ze školy... Citovat
navaho Odesláno 13. leden 2009 Autor Odesláno 13. leden 2009 Původně zaslal: P.avel bud rád že tam ten obrubník byl a nesejmuls nějakou kamarádku \"tvý holky\" vracející se ze školy... dával sem ručku na konci naší ulice na přehledným plácku před školou bych to nedělal sem taky táta;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.