PEUGEOTIK307 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Čaute borci!!! Mám problém. Dnes mi počas jazdy začal vypipovať PC a hádzať chybové hlášky. Auto som nemohol dostať cez 2200ot/min, lebo začalo ako keby vynechávať. Odstavil som ho na kraj a skúsil naštartovať. Potom som s ním prešiel cca 1,5km a znova odstavil,lebo stále pípalo. Po naštartovaní sa objavovali 2 hlášky za sebou, pípalo to a blikala kontrolka autodiagnostiky motora: 1. CATALYTIC CONVERTER FAULT 2. ANTIPOLLUTION FAULT Tak som zavolal bráchovi a ten ma prišiel odtiahnuť. Ťahal ma cca 5km. Musel som mať zapnutý motor aj keď stále vypipoval PC. Potom som ho nechal na rovinke cca 2 km vypnutý a skúsil naštartovať. Chybová hláška sa neobjavila. Kúpil som aditívum do benzínu na odstránenie vlhkosti Premium Fuel Dryer od GOLD EAGLE (smrdí to ako obyčajný lieh). Nabehal som potom cca 5km a všetko OK. Aj som sa vybláznil na snehu na parkovisku (pekne som si zdvihol spotrebu na 10,1!) Čo mi poradíte? Stretol sa s týmto niekto? Tu je jedna indícia: Tankoval som na TESCO pumpe. Ubehol som cca 20km s týmto benzínom, kým sa objavila táto chyba. PS: Už mi to spravilo ničo podobné cca pred rokom (tiež cca 10-15km po natankovaní na JET), ale iba 1 hláška nie 2. Aj manželka mi hovorila, že jej to už raz spravilo cca pred 1/2 rokom. A ani v jednom prípade nemrzlo. A stratil som krytku na otvor pre ťahanie. Ďakujem za všetky rady. Citovat
hnusoba Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Pri tomto motori to bude buď zapaľovacia cievka, zasraté sviečky alebo štvrtý vstrek. Citovat
Michel Cuisseau Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Něco podobného se stávalo dříve (1.6 16V), ale od doby co tankuju Shell, nebo OMV jsem tuto chybu nezaznamenal. Doporučuju netankovat u neznačkových nebo nejlevnějších pump Citovat
karel307 Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 1. CATALYTIC CONVERTER FAULT je závada katalyzátoru, s blikáním kontrolky autodiagnostiky motoru signalizuje poruchu systému vstřikování nebo zapalování 2. ANTIPOLLUTION FAULT je anomálie systému omezení emisí škodlivin, s blikáním kontrolky signalizuje poruchu systému omezení emisí škodlivin. Takto to píší v manuálu pro 307. Citovat
hloze-ja Odesláno 5. leden 2009 Odesláno 5. leden 2009 Me to udelalo dvakrat, kdyz auto stalo v - 10-ti pres noc venku asi po pul minute jizdy. Ale pouze antipollution fault. Po chcipnuti a znovu nastartovani bylo vse v poradku. Zatim se to snazim pozorovat. V -3 to nedela. Tankovano kvalitne na zapade a u Shell v CR, takze palivo by melo byt dobry, ale stejne si myslim, ze na Shellce tomu verit moc nemuzu... Jsem zvedav v noci na stredu. To ma byt poradny mraz :-)). Jinak mam najeto 35 tis. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 5. leden 2009 Autor Odesláno 5. leden 2009 Původně zaslal: hnusoba Pri tomto motori to bude buď zapaľovacia cievka, zasraté sviečky alebo štvrtý vstrek. Hups tak z tohoto výberu by som si vybral tie sviečky. Ešte vlastne neboli ani menené (67000km). Treba ich už vymeniť? A keď tak aké? Citovat
JarinoRS Odesláno 6. leden 2009 Odesláno 6. leden 2009 mne sa to stalo raz, ked som cuval a nejak som rychlo pustil spojku, zdochlo to a po nastartovani zabilo hlasku antipollution fault. vypol som, pockal chvilku a otvtedy bol pokoj Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Tak zatiaľ sa hlášky neobjavili. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.