barmann Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Zdarec, vzhledem k tomu, že jsem měl v chladící kapalině olej, tak jsem zajel do servisu, aby mi vyměnili těsnění pod hlavou. Včera mi borec volal, že tam bylo jakýsi kovový těsnění a že na něm není poznat, jestli bylo fouklý. No tak teď čekám, až zítra udělá tlakovou zkoušku, jestli není i prasklá hlava, no snad není. Je to normální, že tam bylo kovový těsnění? Citovat
tom406 Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: barmann Zdarec, vzhledem k tomu, že jsem měl v chladící kapalině olej, tak jsem zajel do servisu, aby mi vyměnili těsnění pod hlavou. Včera mi borec volal, že tam bylo jakýsi kovový těsnění a že na něm není poznat, jestli bylo fouklý. No tak teď čekám, až zítra udělá tlakovou zkoušku, jestli není i prasklá hlava, no snad není. Je to normální, že tam bylo kovový těsnění? Tak kovové těsnění je běžné. jsou to ocelové tenké pláty z obou stran a mezi tím ta hmota. Pozor neplést si kované a kovové těsnění!!! Citovat
pastorek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 aký je rozdiel medzi kovovým a kovaným ? Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: pastorek aký je rozdiel medzi kovovým a kovaným ? Že by kovové bylo tak jak popisuje tom, že má dva plátky kovu a mezi hmotu a kované by bylo z jednoho kusu? Citovat
pastorek Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: BoneDaddy Původně zaslal: pastorek aký je rozdiel medzi kovovým a kovaným ? Že by kovové bylo tak jak popisuje tom, že má dva plátky kovu a mezi hmotu a kované by bylo z jednoho kusu? Práve preto som sa na to pýtal. Všetky čo som videl boli dva plechy a medzi nimi klingerit alebo medenný plech. Citovat
BoneDaddy Odesláno 4. leden 2009 Odesláno 4. leden 2009 Původně zaslal: pastorek Práve preto som sa na to pýtal. Všetky čo som videl boli dva plechy a medzi nimi klingerit alebo medenný plech. No já taky nevím. Uvidíme, tom nám to jistě prozradí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.