Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, vzhledem k tomu, že jsem měl v chladící kapalině olej, tak jsem zajel do servisu, aby mi vyměnili těsnění pod hlavou. Včera mi borec volal, že tam bylo jakýsi kovový těsnění a že na něm není poznat, jestli bylo fouklý. No tak teď čekám, až zítra udělá tlakovou zkoušku, jestli není i prasklá hlava, no snad není. Je to normální, že tam bylo kovový těsnění? :o

Odesláno
Původně zaslal: barmann

Zdarec, vzhledem k tomu, že jsem měl v chladící kapalině olej, tak jsem zajel do servisu, aby mi vyměnili těsnění pod hlavou. Včera mi borec volal, že tam bylo jakýsi kovový těsnění a že na něm není poznat, jestli bylo fouklý. No tak teď čekám, až zítra udělá tlakovou zkoušku, jestli není i prasklá hlava, no snad není. Je to normální, že tam bylo kovový těsnění? :o

Tak kovové těsnění je běžné. jsou to ocelové tenké pláty z obou stran a mezi tím ta hmota. Pozor neplést si kované a kovové těsnění!!!

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

:myslim aký je rozdiel medzi kovovým a kovaným ?

Že by kovové bylo tak jak popisuje tom, že má dva plátky kovu a mezi hmotu a kované by bylo z jednoho kusu? :myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

:myslim aký je rozdiel medzi kovovým a kovaným ?

Že by kovové bylo tak jak popisuje tom, že má dva plátky kovu a mezi hmotu a kované by bylo z jednoho kusu? :myslim

Práve preto som sa na to pýtal. Všetky čo som videl boli dva plechy a medzi nimi klingerit alebo medenný plech.

Odesláno

Práve preto som sa na to pýtal. Všetky čo som videl boli dva plechy a medzi nimi klingerit alebo medenný plech.

No já taky nevím. Uvidíme, tom nám to jistě prozradí. :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...