Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ceny su neskutocne inde ... Stale viac zacinam rozmyslat o LPG ... Jeho ceny sa nehybu ...

Vcera som tankoval, za 1,399 Eura, co je 42 Sk a cca 35 kč ... Neskutocne ceny ... A LPG stale okolo 50 centov ... Pametam si, ze ked ho uviedli LPG, tak stal 1liter nejakych skoro 17 SK, dnes je este lacnejsie ako vtedy ...

Odesláno

to já taky ale vůbec nevím co se stane za rok jestli LPG nepůjde nahoru :grr ...v dnešní době nevíš co bude zítra

to je asi tím že máte ečka...u nás stál něco těsně kolem 10kč a benzín nebyl o tolik dražší...myslím cca 16kč...kdo to ví přesně může opravit

[upravil dne 11.1.2011 19:43 John_Ice]

Odesláno
Dnes Polsko, ihned za hranicí Natural 95 - 4,81 Zl, na naše při platbě kartou to vyšlo 30,50kč;) Jinak Náchod za 34,90Kč, jak Benzina tak Shell:(

Sakra ted koukam, nebylo tady ještě někde novější vlákno?

[upravil dne 11/1/11 16:43 Radek Hurvajz]

jestli bylo tak je...todle se aspoň opráší...

u nás TankOno....95...30,90kč

A kdo říká že je na prd,tak možná,většinou je zásobuje Čepro (to zásobuje cca 1/2 čerpacích stanic v ČR)-potom je otázka o tom jestli majitel tam neleje ještě nějaké sračky

[upravil dne 11.1.2011 19:48 John_Ice]

Odesláno
než jsem se všim datumu, tak sem si myslel, že blbě vidim nebo jde o srandu :D

ale za 2 roky nárůst jako kráva :blicismajlik

První příspěvek jsem si četl 3x... pak jsem juknul na datum.. Jestli ještě budou zdražovat, tak se z toho poferu...

Odesláno

Není pravda, že ceny jen stoupají. A ceny zatím nejsou nejhorší.

ibD1ya.jpg

ibDXvY.jpg

Když se zdražuje tak byste chtěli aby to platy kopírovaly, ale co v opačným případě?

[upravil dne 11/1/2011 22:06 Fusion]

Guest Scratch
Odesláno

jsem za to, ze nemame v cechach platy na to, platit takove ceny, a to by si meli pani politici a i pompari uvedomit. Je to seft jako prase. Ja to klidne platit budu, ale chci kvalitni benzin, a ne tu sracku, co si leju do nadrze a platim za ni strasny prachy.....

Odesláno
nene sedne to to,aspoň je vidět ta krize :bacha před dvěma lety viz první příspěvek,nat95 cca 21kč dnes cca 33kč kde to jsme:o

Takle by mněli růst i platy:o

ted jsem na to hledel jako blazen kdeze maji benal za 21 :) az pak jsem se dival na datum :) jinak tady na vsetine kolem 33 kč

Guest Scratch
Odesláno

zjisti si historii rustu cen vs. platu, pak pochopis, ze to neni tak strasny......

[upravil dne 12/1/2011 11:41 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...