Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
podla mna drahe...na to co vsetko tam bude treba robit ;)

kto vie ako je na tom motoricky

Tá cena je privisoká ,dal som cenotvorbu a odpísal že není problém dohodnút sa:)

Najrozumnejsie bude zastavit sa unich ...

Odesláno

tak drzim palec ;)

ale aj 3500 sa mi zda vela :P

vies co stoji origos naraznik? a este aj ten novy? A ak nie novy, vies co to je zohnat pouzity? ;)

Svetla tam vidim, plecharina...kto vie co este...

si priprav 2000 E na opravu :P

[upravil dne 27.4.2011 19:53 Y2K]

Odesláno

No mna sedane vysiel predok aj zadok dokopy 700€ :D ale coupe bude asi neco iné ...

Chladice su totožne zo sedane ? Tie mám doma ešte zvyšné :)

Odesláno

Chladič budou stejné ale jenom s 2.2HDi je to celkem naročna oprava jenom jedna mlhovka stojí 14 tis na nový model. Ale chtělo by to vidět ten motor no jinak to vypada celkem pěkně.

Odesláno
Chladič budou stejné ale jenom s 2.2HDi je to celkem naročna oprava jenom jedna mlhovka stojí 14 tis na nový model. Ale chtělo by to vidět ten motor no jinak to vypada celkem pěkně.

14tisic fúha dobré ceny :) Skúsil bych nejakého anglána nebo tak :) inak anrazdník vypadá že by se dal pozvárat jeste :)

Odesláno

Jediný pozitiva je stva tachometru-pokud nekecá a rok výroby...ostatní je opravdu hrob.Ta oprava bude hodně drahá-plus si připočti novej lak...seš v tom tak za 200tisíc kč... To nemá smysl..koukni se po něčem v celku..dají se sehnat taky slušný kusi-při dnešních cenách benzínu je nabídka celkem pestrá =)

Odesláno
Jediný pozitiva je stva tachometru-pokud nekecá a rok výroby...ostatní je opravdu hrob.Ta oprava bude hodně drahá-plus si připočti novej lak...seš v tom tak za 200tisíc kč... To nemá smysl..koukni se po něčem v celku..dají se sehnat taky slušný kusi-při dnešních cenách benzínu je nabídka celkem pestrá =)

Opravu nerieš jenom materiál kukni si moje vlákna ja delám jenom búračky ;-) (vačšia vraždy sme robili )

Inak v akej cenovej hladine sa mozu pohybovať tieto coupe 04rv 6000€?

[Edited on 27/4/11 19:37 v3nty]

Odesláno

Než to dokončíš, nasypeš do toho tolik, že to bude (hned po mém) nejdražší 406 coupe na světě. Věř mi dávám dohromady taky auto po ráně na předek (mírně upravuji alá tom406, jsem tak na 60 - 70 procentech zamýšleného stavu) a nasypal jsem do něj do dnešní doby hodně pěkného silnějšího Boxtera. Na druhou stranu když své coupe miluješ není co řešit...

• O 3 týdny později...
Odesláno

Inovit Tuning - model : APIS - 7,5x18 ET38 4x100+4x108

mam je v limitovany edici pouze 10 vyrobenych setu s lestenym stredem.jinak urcite je sezenes ty klasicky cerny.

ja je mel z UK za 8000kc i s postou

Odesláno

4 cm podložky a jezdí se s tim uplne v pohode uz 3 roky, mam na nich uz druhy kola. Ted nedavno mi jen policiste doporucili nastrikat je na cerno a rikat ze je to soucast kol :D Ale nikdy bych neveril nejakym plastovym stedicim krouzkum.nech si udělat stredovou diru primo na kolo :papa

Odesláno

co mas protu tem plastovejm krouzkum bezne se davaji na kola, stejne jsou jen stredici a nic nedrzi na minulem aute jsem mel ke konci kola s vetsi dirou a jezdil jsem asi 2 mesice bez krouzku stacilo jen jemne dotahavat kolo aby neuhlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...