Klabrdon Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 Včera mi nějakej idiot v rámci slavení silvestra urval celej stěrač a tak sem ted koukal po netu na kolik mě vyjde, ale nemůžu nic najít- nacházim jen ty ramínka a komplet stěrač nemůžu nikde najít. Buď tomu nerozumim a nebo sem fakt eště mimo:-) Tak bych prosil jestli mi je někdo schopnej říct cenu nebo hodit nějakej link na komplet celej stěrač u řidiče. díkes moc Citovat
Klabrdon Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 A to je cena origoš dílů viď? A myslíž že je to standartně v autorizovanejch servisech skladem? Musim to zejtra koupit ptž jinak bude jízda v tomhle počasí kdy furt něco padáz nebe celkem nebezpečná:-) Citovat
Klabrdon Odesláno 1. leden 2009 Autor Odesláno 1. leden 2009 Díky moc za rady, zejtra to musim pořešit, zkusim servis i vrakáč. Ale pěkně mě to štve.....kvůli nějakýmu debilovi co se pobavil urvánim mýho stěrače budu mít zas zbytečný lítání a hlavně výdaje.. ale co se dá dělat to je zas na jiný téma:) Citovat
marko306 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 az by na sklade nemali tak si kup zatial radsej nejaky stierac z tesca alebo nejaky hypac. Vzdy lepsi ako z vrakoviska. V tescu ho mas za 50-100sk. Neviem ako v cechach su ceny. Ja mam na spol. strane 50cm a na vodicovej 55cm. Tusim. U nas stoji bosch alebo valeo sada okolo 1100sk. Citovat
čakom Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: marko306 az by na sklade nemali tak si kup zatial radsej nejaky stierac z tesca alebo nejaky hypac. Vzdy lepsi ako z vrakoviska. V tescu ho mas za 50-100sk. Neviem ako v cechach su ceny. Ja mam na spol. strane 50cm a na vodicovej 55cm. Tusim. U nas stoji bosch alebo valeo sada okolo 1100sk. ale jemu jde o tu 4 nebo 5 na obrázku;) Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: marko306 az by na sklade nemali tak si kup zatial radsej nejaky stierac z tesca alebo nejaky hypac. Vzdy lepsi ako z vrakoviska. V tescu ho mas za 50-100sk. Neviem ako v cechach su ceny. Ja mam na spol. strane 50cm a na vodicovej 55cm. Tusim. U nas stoji bosch alebo valeo sada okolo 1100sk. Ze tys bral drogy ze je to tak ? :D Citovat
*jose_106* Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Klabrdon: zdravím do klubu drobných obětí silvestrovské noci Jinak sorry za OT. [upravil dne 2/1/09 *jose_106*] Citovat
Klabrdon Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Původně zaslal: *jose_106* Klabrdon: zdravím do klubu drobných obětí silvestrovské noci Jinak sorry za OT. [upravil dne 2/1/09 *jose_106*] Jo jo děcka si hráli na hooligans Kromě mě orvali ještě další tři auta co stáli vedle mě -takže příští rok stěrače na silvestra sundám dolů Citovat
Klabrdon Odesláno 2. leden 2009 Autor Odesláno 2. leden 2009 Tak jsem ten stěrač koupil v Týnci nad Labem na vrakáči komplet za 200 Kč,k tomu za 140 Kč stírátko a problém je vyřešen:) Takže to nebylo nakonec tak hrozný, nicméně bych to nejradši tomu dobrákovi vysvětlil ručně Citovat
marko306 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 ups. Asi som fakt na praskoch. Uz mi dobre hrabe. Pardon:D Citovat
thomas007 Odesláno 2. leden 2009 Odesláno 2. leden 2009 Když už tu probíráte ten stěrač, já bych potřeboval poradit za kolik bych tak mohl sehnat zadní stěrač a zdali se dá sehnat samostatně i pružina přitlačující rameno zadního stěrače. Citovat
marko306 Odesláno 3. leden 2009 Odesláno 3. leden 2009 Původně zaslal: thomas007 Když už tu probíráte ten stěrač, já bych potřeboval poradit za kolik bych tak mohl sehnat zadní stěrač a zdali se dá sehnat samostatně i pružina přitlačující rameno zadního stěrače. ja som kupoval zadne ramienko na stierac na vrakovisku za 200sk. Az sa pytas na ramienko stieraca Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.