Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera mi nějakej idiot v rámci slavení silvestra urval celej stěrač a tak sem ted koukal po netu na kolik mě vyjde, ale nemůžu nic najít- nacházim jen ty ramínka a komplet stěrač nemůžu nikde najít.

Buď tomu nerozumim a nebo sem fakt eště mimo:-):roker

Tak bych prosil jestli mi je někdo schopnej říct cenu nebo hodit nějakej link na komplet celej stěrač u řidiče. díkes moc

Odesláno

A to je cena origoš dílů viď?

A myslíž že je to standartně v autorizovanejch servisech skladem? Musim to zejtra koupit ptž jinak bude jízda v tomhle počasí kdy furt něco padáz nebe celkem nebezpečná:-)

Odesláno

Díky moc za rady, zejtra to musim pořešit, zkusim servis i vrakáč.

Ale pěkně mě to štve.....kvůli nějakýmu debilovi co se pobavil urvánim mýho stěrače budu mít zas zbytečný lítání a hlavně výdaje.. ale co se dá dělat to je zas na jiný téma:)

Odesláno

az by na sklade nemali tak si kup zatial radsej nejaky stierac z tesca alebo nejaky hypac. Vzdy lepsi ako z vrakoviska. V tescu ho mas za 50-100sk. Neviem ako v cechach su ceny. Ja mam na spol. strane 50cm a na vodicovej 55cm. Tusim. U nas stoji bosch alebo valeo sada okolo 1100sk.

Odesláno
Původně zaslal: marko306

az by na sklade nemali tak si kup zatial radsej nejaky stierac z tesca alebo nejaky hypac. Vzdy lepsi ako z vrakoviska. V tescu ho mas za 50-100sk. Neviem ako v cechach su ceny. Ja mam na spol. strane 50cm a na vodicovej 55cm. Tusim. U nas stoji bosch alebo valeo sada okolo 1100sk.

ale jemu jde o tu 4 nebo 5 na obrázku;)

Odesláno
Původně zaslal: marko306

Ze tys bral drogy ze je to tak ? :D :D :D:P:papa

Odesláno
Původně zaslal: *jose_106*

Klabrdon: zdravím do klubu drobných obětí silvestrovské noci :D Jinak sorry za OT.

[upravil dne 2/1/09 *jose_106*]

Jo jo děcka si hráli na hooligans :) Kromě mě orvali ještě další tři auta co stáli vedle mě -takže příští rok stěrače na silvestra sundám dolů:D

Odesláno

Tak jsem ten stěrač koupil v Týnci nad Labem na vrakáči komplet za 200 Kč,k tomu za 140 Kč stírátko a problém je vyřešen:)

Takže to nebylo nakonec tak hrozný, nicméně bych to nejradši tomu dobrákovi vysvětlil ručně:bacha

:roker

Odesláno

Když už tu probíráte ten stěrač, já bych potřeboval poradit za kolik bych tak mohl sehnat zadní stěrač a zdali se dá sehnat samostatně i pružina přitlačující rameno zadního stěrače. :)

Odesláno
Původně zaslal: thomas007

Když už tu probíráte ten stěrač, já bych potřeboval poradit za kolik bych tak mohl sehnat zadní stěrač a zdali se dá sehnat samostatně i pružina přitlačující rameno zadního stěrače. :)

ja som kupoval zadne ramienko na stierac na vrakovisku za 200sk. Az sa pytas na ramienko stieraca

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...