Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mám u SW dle PP 8,9l/100km a podle svých měření 8,8l/100km...

Jezdíme celkem volně, ale trasy do 10km a 80% město.

Tak nevím, jestli je to hodně nebo v normě...

Odesláno

1,6 Benzín, r.v. 2005, najeto 72 000 km a za posledních 4 000 km mám - 6,8 l , to je najeto 50% město, 50% ve dvou , a je v tom i asi 6 x přejeté Červenohorské sedlo a všechny kopečky okolo :roker Jo a není to eko rallye, moc lidí můj skalp nemá v těch 4 000 km :bacha

[upravil dne 15.10.2011 20:53 od Honimír]

Odesláno

na jar pri prezuvani na letne pneu som vynuloval palubak a momentalne mam na palubaku 6,8l a asi tak 70% jazda v meste a do 10km + zoparkrat plne auto a 3 bike na streche ked sme jazdili na maratoni po slovensku inak spokojnost /nemenil by som/:papa

• O 4 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Ten muj začal papak asi se zasádluje na zimu :-) Jsem mu teď párkrát vytnul na dálnici i mimo a naplno využívám těch

250 Nm a 107 kobyl a jeho žíznivost je 7.5 lt/100 km. Jinak při klidné a pohodové jizdě mi chodí kolem 6 lt +-. Ale FP se asi raduje páč bude mít dobrou teplotu pro samočištění :-).

Odesláno

sekaj, prosím, máš to naměřený?? Nebo jen PP kecá???? jako každýmu kdo má chip... nemám FAP a taky jsem jinde... proto mě zajímá jestli jde nastavit PP (počítám spotřebu 20tis km, tak vím kde jsem) :papa

Odesláno

Nevím,co mám s autem (pokud něco vůbec),je pravda,že jezdím jen město,než jsem tohle auto koupil,tak jsme jezdili dost,ale nevím proč,koupí tohodle auta se vše změnilo,otevřeli jsme obchod v místě bydliště,dcera do školi přes půl města,tak denně asi 20-30km.,ale tak,že ráno nastartuji,čekám až trochu ofoukne,mám na okno plachtu i sprej,ale čekám na dceru,odvezu ji do školi a sjedu otevřít obchod asi 5km.,počkám až se manželka nachystá,přimču a jedu pro ni,auto samozřejmě už studené,otočka 5km,jedu domů,přes den něco vyřídit,pošta a pod.,odpoledne pro dceru,večer pro manželku,ale pořád startování.Spotřeba podle PC 8,6l.,podle počítání na spotřeby.cz do 8mi litrů.Před chipem jsem měl na PC stále kolem 9.5 i přes léto.Pokud jedu delší trasu třeba do Brna,žádná dálnice,jen okresky,tak se dá do 6l. jet,sem tam i předjíždět.

Je to v pořádku,nebo se dá něco upravit?

Odesláno

v 66kw 307 som dokazal v meste jazdit za 12l/100 podla PP :D to som jeden den najazdil nejakych 80km po meste a stale plyn na podlahe....dlhe trasy mimo dialnice boli podla PP 5,4..na dialnici 6l

Odesláno
v 66kw 307 som dokazal v meste jazdit za 12l/100 podla PP :D to som jeden den najazdil nejakych 80km po meste a stale plyn na podlahe....dlhe trasy mimo dialnice boli podla PP 5,4..na dialnici 6l

Tak to bude v pořádku,auto bylo na výměně spojky a jezdil jsem na Audi A3 1.6l. nové auto starý motor,spotřeba 11l. úplně normálně,byl jsem rád,že jsem to vrátil.Zlatý Peugeot,a jak to bylo líné,hrůza.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...