Demo Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 - za kolik bys bych schopen sehnat ten atombordel? Citovat
zzipCZ Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Naštěstí je to jen teorie. mj. čerpadla maj už odávání par, takže zvenčí by to chytit nemělo. no že by teorie??? www.youtube.com/watch?v=fS2X6l5IhGU [upravil dne 30/12/08 zzipCZ] Citovat
vojti26 Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 to nejni jen teorie to je fakt a delali na to nejaky pokusy....ale ten odsavac by to mel patrne vyrusit no;) to demo: s tim ja nastesti neprijdu do styku ale ani tak by me neprislo dvakrat dobry rozprodavat majetek hasicu sry:D;) Citovat
vojti26 Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 no a ted koukam ze nastesti zzipCZ podtrhl me tvrzeni takze ted se musi Edison vytahnout aby tenhle argument smetl:D:D:D....a tusim co prijde...urco budes pripominat ty odsavace vid:roll:roll...no joooo dobra, mas pravdu...ale mozny to urco jeste nekde je:D..... pripadam si jako Cimrman.....zastavam teorii kterou zaroven vyvracim:D:D:D Citovat
Edison Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Videímna tom serveru nějak... tam se ukazuje kde co a hlavně z kdejaký doby. O těch testech jsem slyšel, ale jaký byl výsledek... netuším. Jinak jsem to hned nazačátku těmi zpětnými odsavači už zdůvodňoval a nepletu-li se, v Evropě bez nich nejspíš pumpy nebudou. Citovat
zzipCZ Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 no je to z roku 2004 tak že už to něco pamatuje ale přece jenom možný to je:mrk Citovat
punkac Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: Edison Původně zaslal: punkac přesně dělá to nekvalitní prášek (nekvalitní pro auto ) Mě na 405 pomáhalo před vystoupením nebo nastoupením dotknout se auta klíčkem - statická elektřina se vybila přez něj (dostal ránu on, ve tmě byla vidět pěkná jiskra) a mě dala pokoj A kolik ran vydržela elektronika v klíči? Nebo jsi o dělal klíčem od bytu? Jasně... i to je možnost... Moje bývalá 405Mi16x4 neměla v klíčku žádnou elektroniku a teď to dělám klíčem od Defendlocku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.