Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Naštěstí je to jen teorie. mj. čerpadla maj už odávání par, takže zvenčí by to chytit nemělo.

no že by teorie??? www.youtube.com/watch?v=fS2X6l5IhGU

[upravil dne 30/12/08 zzipCZ]

Odesláno

to nejni jen teorie to je fakt a delali na to nejaky pokusy....ale ten odsavac by to mel patrne vyrusit no;)

to demo: s tim ja nastesti neprijdu do styku ale ani tak by me neprislo dvakrat dobry rozprodavat majetek hasicu sry:D;)

Odesláno

no a ted koukam ze nastesti zzipCZ podtrhl me tvrzeni takze ted se musi Edison vytahnout aby tenhle argument smetl:D:D:D....a tusim co prijde...urco budes pripominat ty odsavace vid:roll:roll...no joooo dobra, mas pravdu...ale mozny to urco jeste nekde je:D.....

pripadam si jako Cimrman.....zastavam teorii kterou zaroven vyvracim:D:D:D

Odesláno

Videímna tom serveru nějak... tam se ukazuje kde co a hlavně z kdejaký doby. O těch testech jsem slyšel, ale jaký byl výsledek... netuším. Jinak jsem to hned nazačátku těmi zpětnými odsavači už zdůvodňoval a nepletu-li se, v Evropě bez nich nejspíš pumpy nebudou.

Odesláno
Původně zaslal: Edison

Původně zaslal: punkac

přesně dělá to nekvalitní prášek (nekvalitní pro auto :D ) Mě na 405 pomáhalo před vystoupením nebo nastoupením dotknout se auta klíčkem - statická elektřina se vybila přez něj (dostal ránu on, ve tmě byla vidět pěkná jiskra) a mě dala pokoj :D

A kolik ran vydržela elektronika v klíči? Nebo jsi o dělal klíčem od bytu? Jasně... i to je možnost...

Moje bývalá 405Mi16x4 neměla v klíčku žádnou elektroniku ;)

a teď to dělám klíčem od Defendlocku :cool:

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...