Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Tam bude nejspíše chip od ABC tuningu,ty dokážou i 40-50kw bez poškození motoru a snížení životnosti:D Byli 66 a 74kw a pak jen RS

66kw Fabia nebyla...

Byli už jen PD 74kw a RS (PD 96kw)

Guest Scratch
Odesláno

oni ty dvoulitry v tsi se 150 konema prijdou a to budete cumet......

kor kdyz tady pisou same 80kW

neplati to na vsechny, ale treba 406, 1,8 se da dat i s felicii 1,3, vid neone?????

[upravil dne 8/4/2010 Scratch]

Odesláno

Felicie 1.3 urcite neda 1.8 406. Ale 1.6 MPI do 110km/h ujede docela snadno, ve vyssich rychlostech uz ne.

A taky dost zalezi jaky je v tom ridic pro rejpaly :D

Odesláno

tak to by ses divil, kamos sluzebni velda, a druhej 406 1.8 16v a na dalnici teda mel co delat do toho kila, kila deseti aby nam vubec ujel... taky to vubec nemohl prenyst pres srdce.. co se tyce 1.6 felcky, tu ma pritelkyne,obcas s tim jezdim a to je drak, tim tu 406 dal jako prd i 1.9 TDI ochcafky maj co delat....

Odesláno

No právě, já jezdím denně se všemi tři auty. 1.6 je Pick-Up takze je jeste trosku lehci, a 1.3 je kratka. Myslim ze i dost zalezi jak se o auta staras, ale porad si stojim za svym ze 1.3 by me nepredjela a ujedu ji :-D :-D Testovano hodnekrat :-D

Nicméně 1.8 na 406 je strasne malo a neni to na zadne zavodeni ani ujizdeni.

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

oni ty dvoulitry v tsi se 150 konema prijdou a to budete cumet......

kor kdyz tady pisou same 80kW

neplati to na vsechny, ale treba 406, 1,8 se da dat i s felicii 1,3, vid neone?????

No, už stačí že Škodovka dělá nové Fabie s 1.4 TSI a má to 180 koní při váze auta něco přes 700 kg - i tohle je už dost velká raketa. :super

Odesláno

no ja netvrdim,ze te ta felcka predjede,ale bude se drzet jako kliste a jeste se opotis aby si ji ujel,ale jak rikas, zalezi jak se staras o vuz a v jakym je stavu...

Odesláno
Původně zaslal: Stifler

.... nové Fabie s 1.4 TSI a má to 180 koní při váze auta něco přes 700 kg -....

Ta váha se mi nějak nechce líbit. Je to málo. To bude mít tak 1,2t.:myslim

Odesláno
Původně zaslal: BoneDaddy

Ta váha se mi nějak nechce líbit. Je to málo. To bude mít tak 1,2t.:myslim

Asi to nebude málo...naše služební Octávka 1.8 TSI má jen 1325 kg ;)

Odesláno
Původně zaslal: Mishanthrope

Nafotil jsem to zhruba před 2 nebo 3 lety v Opavě a koukám, že tenhle exemplář tady ještě chybí... :D

(PS: Omluvte sníženou kvalitu záznamu, pořizoval jsem to ještě na starou Nokii :()

jako neni to zadnej krasavec ale zase na druhou stranu na to ze je to 120 tak si s tim nekdo vyhral.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...