Guest StibTo Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 a este jedna vychytavka pre fanusikou Lizingu NEEEE !!! Chci to vymazat z hlavy ze jsem to vubec videl :D Citovat
Vapno92 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Při procházení jednoho bazaru na facebooku jsem narazil na tohle. Nejdřív jsem teda myslel že je to CD přehrávač a až při čtení popisku kde bylo napsáno 4x100 mi došlo, že jsou to kola... :D Pozdravuje vás môj kamoš, Citroen BX a odkazuje vám: I HAD IT, BEFORE IT WAS COOL!!! Citovat
odee Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 To Stibto: myslím, že ta Laguna asi nebyla myšlená vážně, to bych tip spíš na nějakou recesi, nebo vtip (špatnej), vím, že je sousta exotů, co si klidně i dokurví auto, jen aby to vypadalo jinak, ale takhle blbej nikdo být nemůže. Doufám. To Vápno92: mě by zajímalo, jak by vypadal takovej disk na nějaké 205, kdyby ten povrch někdo vyleštil, případně pochromoval, to by náhodou mohl být docela mazec:D Citovat
Tomajda_406 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 [upravil dne 26/3/13 15:45 od Tomajda_406] Citovat
pipistrel Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 k tomu disku od vapna: chudatka brzdy Citovat
koblih69 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Ta Panda už tu určitě byla, ale ta kloktávka je velmi přínosná - myslím, že oba trpí stejnou mozkovou poruchou... no každej jsme nějakej. Můj bývalý kolega masturbuje u dopravních nehod. Citovat
poldiss Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Bohužel kamarádova Fobie vypadá úplně stejně jako ta Ochcávka a i když z něj máme všichni dobrej den tak je schopnej se hádat, že má nejhezčí auto někdy jí sem hodim Citovat
Guest Džůny Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Cigoš Cirkustuning. A V8 Panda. Citovat
00stevo00 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Při procházení jednoho bazaru na facebooku jsem narazil na tohle. Nejdřív jsem teda myslel že je to CD přehrávač a až při čtení popisku kde bylo napsáno 4x100 mi došlo, že jsou to kola... :D podla ma su skvele, a rozhodne nepatria do nevkusu Citovat
00stevo00 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 take pekne auto to bolo, ale zase vyhral sa s tym pekne Citovat
odee Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 To \"střevo\": za 2 éčka to beru, pokud to dokážeš vyrobit funkční A zdá se mi to, nebo to ten idiot má za předním sklem???:D:D A k té bílé raketě: kdyby to bylo trošičku líp designově pořešení na spodní části přednígho nárazníku, tak bych to možná viděl i na vkus, zpracování z té fotky určitě na jisto nepoznám, ale na oko vypadá dost kvalitně A ty kola neodhadl tvůrce ani kus, ty k tomu absolutně nejdou:bojim Citovat
Mishanthrope Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Ta kola bych hodil spíš na \"erko\" v cihlově červené . Jinak takhle vypadá interiér: Citovat
00stevo00 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 To \"střevo\": za 2 éčka to beru, pokud to dokážeš vyrobit funkční A zdá se mi to, nebo to ten idiot má za předním sklem???:D:D A k té bílé raketě: kdyby to bylo trošičku líp designově pořešení na spodní části přednígho nárazníku, tak bych to možná viděl i na vkus, zpracování z té fotky určitě na jisto nepoznám, ale na oko vypadá dost kvalitně A ty kola neodhadl tvůrce ani kus, ty k tomu absolutně nejdou:bojim ti dam střevo videl som tu tatru pred a po renovacii v tunningovom casaku, a mas pravdu, keby to spravil viac do originalu, tak by to bol masaker a k tomu NOS systemu: ak zvolis dobre jedlo, tak si to dokazes naplnit aj sam [upravil dne 26/3/13 18:58 od 00stevo00] Citovat
Vapno92 Odesláno 26. březen 2013 Odesláno 26. březen 2013 Fakt neviem, čo si mám o tom myslieť. Úprimne, vypadá to naozaj MEGUSTOVSKY:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.