Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
a este jedna vychytavka pre fanusikou Lizingu :)

NEEEE !!! Chci to vymazat z hlavy ze jsem to vubec videl :D :D

Odesláno
Při procházení jednoho bazaru na facebooku jsem narazil na tohle.

6595_511936195509729_1162388381_n.jpg

Nejdřív jsem teda myslel že je to CD přehrávač a až při čtení popisku kde bylo napsáno 4x100 mi došlo, že jsou to kola...:D :D :D

Pozdravuje vás môj kamoš, Citroen BX a odkazuje vám:

I HAD IT, BEFORE IT WAS COOL!!!:D

plechovy-disk-citroen-bx-r14-151139.jpg

Odesláno

To Stibto: myslím, že ta Laguna asi nebyla myšlená vážně, to bych tip spíš na nějakou recesi, nebo vtip (špatnej), vím, že je sousta exotů, co si klidně i dokurví auto, jen aby to vypadalo jinak, ale takhle blbej nikdo být nemůže. Doufám.

To Vápno92: mě by zajímalo, jak by vypadal takovej disk na nějaké 205, kdyby ten povrch někdo vyleštil, případně pochromoval, to by náhodou mohl být docela mazec:D

Odesláno

Ta Panda už tu určitě byla, ale ta kloktávka je velmi přínosná - myslím, že oba trpí stejnou mozkovou poruchou... no každej jsme nějakej. Můj bývalý kolega masturbuje u dopravních nehod.

Odesláno

Bohužel kamarádova Fobie vypadá úplně stejně jako ta Ochcávka :( a i když z něj máme všichni dobrej den tak je schopnej se hádat, že má nejhezčí auto :myslim někdy jí sem hodim :D

Odesláno
Při procházení jednoho bazaru na facebooku jsem narazil na tohle.

Nejdřív jsem teda myslel že je to CD přehrávač a až při čtení popisku kde bylo napsáno 4x100 mi došlo, že jsou to kola...:D :D :D

podla ma su skvele, a rozhodne nepatria do nevkusu

Odesláno

To \"střevo\": za 2 éčka to beru, pokud to dokážeš vyrobit funkční:D A zdá se mi to, nebo to ten idiot má za předním sklem???:D:D:D A k té bílé raketě: kdyby to bylo trošičku líp designově pořešení na spodní části přednígho nárazníku, tak bych to možná viděl i na vkus, zpracování z té fotky určitě na jisto nepoznám, ale na oko vypadá dost kvalitně:super A ty kola neodhadl tvůrce ani kus, ty k tomu absolutně nejdou:bojim

Odesláno
To \"střevo\": za 2 éčka to beru, pokud to dokážeš vyrobit funkční:D A zdá se mi to, nebo to ten idiot má za předním sklem???:D:D:D A k té bílé raketě: kdyby to bylo trošičku líp designově pořešení na spodní části přednígho nárazníku, tak bych to možná viděl i na vkus, zpracování z té fotky určitě na jisto nepoznám, ale na oko vypadá dost kvalitně:super A ty kola neodhadl tvůrce ani kus, ty k tomu absolutně nejdou:bojim

ti dam střevo :) videl som tu tatru pred a po renovacii v tunningovom casaku, a mas pravdu, keby to spravil viac do originalu, tak by to bol masaker

a k tomu NOS systemu: ak zvolis dobre jedlo, tak si to dokazes naplnit aj sam :)

[upravil dne 26/3/13 18:58 od 00stevo00]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...