Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

nepravidelne otáčky počas jazdy !!!

Recommended Posts

Odesláno

Nestretol sa s tym niekto? Jednotka ,dvojka OK.Jak zaradim trojku /a potom aj 4,5/pridam - otačky my vyletia na 3-tisic potom padnu na 2,5 a potom pomaly stúpaju a až teraz auto ťahá.A má to taky divný zvuk ako ked prešmykuje nejaký remeń a až potom sa chyti.neviem či sa chapeme,či som to dobre vysvetlil ale.....

Odesláno

žeby to bola spojka !?

nevidi sa my to.prečo to neroby pri prvej a druhej rychlosti?

ja tam kvalt normalne dam !!!a ked pridam tak otačky vyletia,naraz padnu a potom idu zasa pomaly hore a teraz vlastne zrychlujem.

Odesláno

Spojka typicky prešmykuje na vyššom rýchlostnom stupni napr. pri akcelerácii pri predbiehaní. Na vyššom rýchlostnom stupni totiž prenáša väčší krútiaci moment. To že prešmykuje nemá vplyv na radenie.

Odesláno

AnotherOne maš pravdu.Teraz som došiel zo servisu a po skušobnej jazde mi to šef servisu potvrdil.Je to spojka. A ešte mi poraď ! Mam dať vymeniť celú spojku alebo stačí len lamela? Mam najazdených 80.000km a auto je 5.2006 vyrobene?

Odesláno

Vieš čo, davam to robiť u nas v Michaĺanoch.Je to dedina pri Trebišove.Kolega tu ma servis,čo som pisal vyšie.Mam s nim dobre skusenosti,už my menil komplet spojku na Fiate Bravo,čo som mal pred Peugeotom.A si myslim že mi spravil celkom dobru cenu.5000 sk komplet spojka+2000 sk robota.Pre porovnanie som volal do Košíc do Peugeotu,tam mi núkal komplet spojku za 8943 sk,repasovanu za 6488 sk a za robotu chcu 5000 sk.A do Michaloviec do peugeotu už nevstupim po skusenosti so servisnou prehliadkou,po ktorej som ich navštevoval dalši tyždeň.Dal som im auto v poriadku na pravidelný servis,výmena filtrov a kvapalin a oni mi vratili auto akože v poriadku,ktore ked dlkšie stalo som nemohol naštartovat!!!Ale predpokladam že tam budu ceny porovnatelné s KE!!!

• O 2 týdny později...
Odesláno

No akurat som došiel zo servisu a vydel som vybratu staru spojku a neviem čo si mam o tom myslieť,lebo ta stara vyzera uplne ako nova !!!Žiadne stopy po ničom čo by nasvedčovalo tomu,že ta spojkaje v riti!!!No teraz už nenarobim nič!Da sa tam nova spojka a uvidime čo to spravi.Len teraz rozmyšľam či som zbytočne nevihodil 5 litrov za novu spojku!!!

Odesláno

No 5 litrov som nevyhodil ,auto šľape jak švajčiarske hodinky a spojka mi tak krasne jak teraz, ešte nechodila!Takže bola to spojka,len je zaujimave ,že ta stara čo tam bola nevyzera nejak poškodena,zhorena zničena !!!!

Odesláno

Nie nebolo! A ako by to mohlo byť mastne?Olej žeby sa tam nejak dostal?Tu pôvodnu spojku som si zobral,lebo fakt vyzera no ....normalne!Prisam bohu ju odfotim a hodim ju tu!

Odesláno
Původně zaslal: wagy

Původně zaslal: wagy

Původně zaslal: AnotherOne

No nemuselo z toho vyslovene kvapkať, to by ti nešla vôbec.:D

davam foto starej:

post-0-14109604050077_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...