wagy Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Nestretol sa s tym niekto? Jednotka ,dvojka OK.Jak zaradim trojku /a potom aj 4,5/pridam - otačky my vyletia na 3-tisic potom padnu na 2,5 a potom pomaly stúpaju a až teraz auto ťahá.A má to taky divný zvuk ako ked prešmykuje nejaký remeń a až potom sa chyti.neviem či sa chapeme,či som to dobre vysvetlil ale..... Citovat
wagy Odesláno 30. prosinec 2008 Autor Odesláno 30. prosinec 2008 žeby to bola spojka !? nevidi sa my to.prečo to neroby pri prvej a druhej rychlosti? ja tam kvalt normalne dam !!!a ked pridam tak otačky vyletia,naraz padnu a potom idu zasa pomaly hore a teraz vlastne zrychlujem. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Spojka typicky prešmykuje na vyššom rýchlostnom stupni napr. pri akcelerácii pri predbiehaní. Na vyššom rýchlostnom stupni totiž prenáša väčší krútiaci moment. To že prešmykuje nemá vplyv na radenie. Citovat
wagy Odesláno 30. prosinec 2008 Autor Odesláno 30. prosinec 2008 AnotherOne maš pravdu.Teraz som došiel zo servisu a po skušobnej jazde mi to šef servisu potvrdil.Je to spojka. A ešte mi poraď ! Mam dať vymeniť celú spojku alebo stačí len lamela? Mam najazdených 80.000km a auto je 5.2006 vyrobene? Citovat
AnotherOne Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Podľa toho ako dlho si chceš ešte auto nechať. O chvíľu sa môžu začať ozývať ložiská. Čo je nevyhnutné sa uvidí až po rozobraní. Citovat
wagy Odesláno 30. prosinec 2008 Autor Odesláno 30. prosinec 2008 Ďakujem ti veľmy pekne za rady:potlesk.Takže mení sa komplet spojka. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 V ktorom servise a meste to dávaš robiť? Citovat
wagy Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Vieš čo, davam to robiť u nas v Michaĺanoch.Je to dedina pri Trebišove.Kolega tu ma servis,čo som pisal vyšie.Mam s nim dobre skusenosti,už my menil komplet spojku na Fiate Bravo,čo som mal pred Peugeotom.A si myslim že mi spravil celkom dobru cenu.5000 sk komplet spojka+2000 sk robota.Pre porovnanie som volal do Košíc do Peugeotu,tam mi núkal komplet spojku za 8943 sk,repasovanu za 6488 sk a za robotu chcu 5000 sk.A do Michaloviec do peugeotu už nevstupim po skusenosti so servisnou prehliadkou,po ktorej som ich navštevoval dalši tyždeň.Dal som im auto v poriadku na pravidelný servis,výmena filtrov a kvapalin a oni mi vratili auto akože v poriadku,ktore ked dlkšie stalo som nemohol naštartovat!!!Ale predpokladam že tam budu ceny porovnatelné s KE!!! Citovat
wagy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 No teraz sa akurat dava nova spojka. Citovat
wagy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 No akurat som došiel zo servisu a vydel som vybratu staru spojku a neviem čo si mam o tom myslieť,lebo ta stara vyzera uplne ako nova !!!Žiadne stopy po ničom čo by nasvedčovalo tomu,že ta spojkaje v riti!!!No teraz už nenarobim nič!Da sa tam nova spojka a uvidime čo to spravi.Len teraz rozmyšľam či som zbytočne nevihodil 5 litrov za novu spojku!!! Citovat
wagy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 No 5 litrov som nevyhodil ,auto šľape jak švajčiarske hodinky a spojka mi tak krasne jak teraz, ešte nechodila!Takže bola to spojka,len je zaujimave ,že ta stara čo tam bola nevyzera nejak poškodena,zhorena zničena !!!! Citovat
olda Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 Měnili i přítlačák?Ten to mohl dělat,pokud byla lamela dobrá. Citovat
wagy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Ano aj pritlačny,komplet spojka sa menila.A prave to mi je divne,že ten pritlačny kotuč vyzeral normalne. Citovat
wagy Odesláno 8. leden 2009 Autor Odesláno 8. leden 2009 Nie nebolo! A ako by to mohlo byť mastne?Olej žeby sa tam nejak dostal?Tu pôvodnu spojku som si zobral,lebo fakt vyzera no ....normalne!Prisam bohu ju odfotim a hodim ju tu! Citovat
AnotherOne Odesláno 8. leden 2009 Odesláno 8. leden 2009 No nemuselo z toho vyslovene kvapkať, to by ti nešla vôbec. Citovat
wagy Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: AnotherOne No nemuselo z toho vyslovene kvapkať, to by ti nešla vôbec. davam foto starej: Citovat
wagy Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: wagy Původně zaslal: AnotherOne No nemuselo z toho vyslovene kvapkať, to by ti nešla vôbec. davam foto starej: Citovat
wagy Odesláno 9. leden 2009 Autor Odesláno 9. leden 2009 Původně zaslal: wagy Původně zaslal: wagy Původně zaslal: AnotherOne No nemuselo z toho vyslovene kvapkať, to by ti nešla vôbec. davam foto starej: Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.