Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

EU zvažuje absolutní zákaz telefonování v autě

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: buml

jo panacci, spousta z vas tam chtela a pro vstup hlasovala, tak si to uzivejte:potlesk:potlesk:potlesk

Sice jsem byl pro, ale z úplně jiných důvodů. Kdyby se hlasovalo o rok dříve, byl bych proti. Oni měli referendum dobře načasovaný. Nejdřív udělat všechno pro to, aby nás vzali a pak se zeptat lidí. Nebylo kroku zpět, stálo nás to všechny příliš peněz, času a práce. Kdyby se nás nejdřív zeptali, nemělo by cenu pro vstup do EU dělat to, co se udělalo před referendem. A to mě naštavlo na tehdejší politické garnituře. Ale říci tehdy NE by znamenalo zahodit všechno, co jsme všichni udělali a i zaplatili (pod politickým tlakem).
Odesláno
Původně zaslal: wooody

Jako da se to ohlidat a docela dobre, staci kdyz vas uvidi za volantem mluvit, zastavy vas a u operatora si overi vas posledni hovor...

To je nesmysl. Zjišťovat telefonní hovory lze jen ve spojitosti s podezřením na trestný čin, nikoli na přestupek. Krom toho když se mnou bude v autě spolujezdec, neprokáže, že netelefonoval on z mého čísla. U služebních čísel by to byo ještě složitější, protože za bývají na firmu a kdo jaké má vědi jen ve firmě. Takže to, cos napsal cesta není.
Odesláno

Jako da se to ohlidat a docela dobre, staci kdyz vas uvidi za volantem mluvit, zastavy vas a u operatora si overi vas posledni hovor...

Ako budú vedieť, že mám mobil? U ktorého operátora si to overia?

Odesláno

Prave jak uz se tady psalo s tim ze si zahrejval ucho, tak tam mu to taky overoval operator a policie muze uzavrit se vsema operatorama smlouvy o poslednim case volani, a cas volani neni osobni udaj... Kdyz budes tvrdit ze volal spolujezdec tak to bude horsi, to ti nikdo nedokaze.

A anotherone kdo dneska nema mobil??

Odesláno

Jako neznamena to ze to schvaluju, a kdyz ma nekdo 3 telefony jako ja tak se mu to taky tezko dokaze, jen rikam ze kdyby se policii malinko upravyli pravomoce ze to pude castecne ohlidat

Odesláno

Prave jak uz se tady psalo s tim ze si zahrejval ucho, tak tam mu to taky overoval operator a policie muze uzavrit se vsema operatorama smlouvy o poslednim case volani, a cas volani neni osobni udaj... Kdyz budes tvrdit ze volal spolujezdec tak to bude horsi, to ti nikdo nedokaze.

Keď ho má každý neznamená že ho mám ja alebo že ho mám práve u seba, alebo že z neho nevolá niekto iný. Prešacovať ťa nesmú! A pokiaľ ho nevidia alebo to nemajú vyfotené tak končia ich možnosti.

Odesláno
Původně zaslal: AnotherOne

Keď ho má každý neznamená že ho mám ja alebo že ho mám práve u seba, alebo že z neho nevolá niekto iný. Prešacovať ťa nesmú! A pokiaľ ho nevidia alebo to nemajú vyfotené tak končia ich možnosti.

dit rikam ze se to da castecne uhlidat

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...