Edison Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: buml jo panacci, spousta z vas tam chtela a pro vstup hlasovala, tak si to uzivejte:potlesk:potlesk:potlesk Sice jsem byl pro, ale z úplně jiných důvodů. Kdyby se hlasovalo o rok dříve, byl bych proti. Oni měli referendum dobře načasovaný. Nejdřív udělat všechno pro to, aby nás vzali a pak se zeptat lidí. Nebylo kroku zpět, stálo nás to všechny příliš peněz, času a práce. Kdyby se nás nejdřív zeptali, nemělo by cenu pro vstup do EU dělat to, co se udělalo před referendem. A to mě naštavlo na tehdejší politické garnituře. Ale říci tehdy NE by znamenalo zahodit všechno, co jsme všichni udělali a i zaplatili (pod politickým tlakem). Citovat
buml Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 ono je obcas asi lepsi zahodit vse na cem se delalo nez se s tim rozhodnutim pak celej zivot trapit Citovat
Edison Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Stejně bychom do toho spadli. A jen bychom na tom tratili. Opravdu nebylo cesty zpět. Citovat
wooody Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Jako da se to ohlidat a docela dobre, staci kdyz vas uvidi za volantem mluvit, zastavy vas a u operatora si overi vas posledni hovor... Citovat
Edison Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: wooody Jako da se to ohlidat a docela dobre, staci kdyz vas uvidi za volantem mluvit, zastavy vas a u operatora si overi vas posledni hovor... To je nesmysl. Zjišťovat telefonní hovory lze jen ve spojitosti s podezřením na trestný čin, nikoli na přestupek. Krom toho když se mnou bude v autě spolujezdec, neprokáže, že netelefonoval on z mého čísla. U služebních čísel by to byo ještě složitější, protože za bývají na firmu a kdo jaké má vědi jen ve firmě. Takže to, cos napsal cesta není. Citovat
AnotherOne Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: wooody Jako da se to ohlidat a docela dobre, staci kdyz vas uvidi za volantem mluvit, zastavy vas a u operatora si overi vas posledni hovor... Ako budú vedieť, že mám mobil? U ktorého operátora si to overia? Citovat
wooody Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Prave jak uz se tady psalo s tim ze si zahrejval ucho, tak tam mu to taky overoval operator a policie muze uzavrit se vsema operatorama smlouvy o poslednim case volani, a cas volani neni osobni udaj... Kdyz budes tvrdit ze volal spolujezdec tak to bude horsi, to ti nikdo nedokaze. A anotherone kdo dneska nema mobil?? Citovat
wooody Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Jako neznamena to ze to schvaluju, a kdyz ma nekdo 3 telefony jako ja tak se mu to taky tezko dokaze, jen rikam ze kdyby se policii malinko upravyli pravomoce ze to pude castecne ohlidat Citovat
AnotherOne Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: wooody Prave jak uz se tady psalo s tim ze si zahrejval ucho, tak tam mu to taky overoval operator a policie muze uzavrit se vsema operatorama smlouvy o poslednim case volani, a cas volani neni osobni udaj... Kdyz budes tvrdit ze volal spolujezdec tak to bude horsi, to ti nikdo nedokaze. A anotherone kdo dneska nema mobil?? Keď ho má každý neznamená že ho mám ja alebo že ho mám práve u seba, alebo že z neho nevolá niekto iný. Prešacovať ťa nesmú! A pokiaľ ho nevidia alebo to nemajú vyfotené tak končia ich možnosti. Citovat
wooody Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Původně zaslal: wooody Prave jak uz se tady psalo s tim ze si zahrejval ucho, tak tam mu to taky overoval operator a policie muze uzavrit se vsema operatorama smlouvy o poslednim case volani, a cas volani neni osobni udaj... Kdyz budes tvrdit ze volal spolujezdec tak to bude horsi, to ti nikdo nedokaze. A anotherone kdo dneska nema mobil?? Keď ho má každý neznamená že ho mám ja alebo že ho mám práve u seba, alebo že z neho nevolá niekto iný. Prešacovať ťa nesmú! A pokiaľ ho nevidia alebo to nemajú vyfotené tak končia ich možnosti. dit rikam ze se to da castecne uhlidat Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.