Guest Cabrio Posted September 22, 2002 Share Posted September 22, 2002 Právě jsem se vratil ze druhého clubového srazu musím hned na začátku zklamat ty co tam nebyli, ale chtěli být.Sraz se opět povedl na výbornou (teda až na to páteční počasí).Tím to by jsem chtěl poděkovat všem kdo se podílel na přípravě za perfektní akci.Už se těším až se se všemi znovu setkám. Akorát jeden problém nastal.:(Zklamal trochu mašinka když odmítl dělat kuřátka ,ale to se vyřešilo. Tak zdar příště. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aulo Posted September 23, 2002 Share Posted September 23, 2002 A jak jsi na to přišel cabrio že sraz byl na výbornou? A co se týče mašinky už měsíc tvrdil že kuřata jdou mimo něj tak o co jde ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted September 24, 2002 Share Posted September 24, 2002 to:aulo je možné, že tobě se tam nelíbilo to je věc názoru mě se tam líbilo pokecal jsem s kamarádama z minulého srazu.A s mašinkou jsem myslel že nás nenechá naholičkách. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš Kašný Posted September 24, 2002 Share Posted September 24, 2002 Pánové, já myslím že sraz se vydařil a kuřátka byli i bez mašinky takže není co řešit. Sjelo se nás dost a doufám,že příště nás bude nejmíň 2 krát tolik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuner Posted September 24, 2002 Share Posted September 24, 2002 Jo sraz byl vydarenej asi tak na 205 procent nemelo to chybu ovsem jako ten prvni uz aby byl dalsi ale chapu ze vsichni budeme pres zimu upravovat a ladit tak zas az najare.Jo este bych se chtel zminit o ceste domu jelikoz pred olomouci strasne prselo tak sem na svych sirokych a radne sjetych pneumatikach pusobyl pro sve dva kolegy co jeli semnou jako brzna jenomze cim vic sme se blizili k domovu tak prestavalo prset a silnice zacly osichat a tak se zacalo slapat celkem vic na plin a po prujezdu jedne,,vice,,malebne vesnicky sem zauvazoval jestli vedle meho oblibeneho Peugeot-clubu nezalozime take ,,Hovado-clubČR,, tot asi vse tak zas priste Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted September 24, 2002 Share Posted September 24, 2002 to:tuner to máš pravdu že jsi jel jak šnek ze začátku ale ja měl taky nahnáno s těma 205 vzadu.Dnes jsem předčasně uklidil auto na zimu hovado nedalo mi přednost takmam kousek kratší předek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LK7R Posted September 25, 2002 Share Posted September 25, 2002 Tak koukam ze crazy cesty ze srazu se nevytratili ... jeste ze sem tam nebyl to bych to auto urcite nekde rozstipal btw cabrio ... me se zdal ten prispevek v sekci servis nejak podezdrelej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuner Posted September 25, 2002 Share Posted September 25, 2002 to cabrio:To si delas legraci ne nebo to fakt myslis vazne no to snad ani ne :o doufam ze si ho aspon vytah a dal mu co proto.Jo neni umeni jezdit rychle a le umet vcas zabrzdit to je kumst.Tak hodne zdaru pri opravach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Cabrio Posted September 26, 2002 Share Posted September 26, 2002 Jen se tlemte pánové.Ze všeho mě nesere nic tak jako to že ty peníze měli jít do tuningu a ne do oprav, ale když někdo jejde v obytné zoně asi 70 Km/h tak se nesmí divit.Tak mám co dělat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuner Posted September 27, 2002 Share Posted September 27, 2002 to cabrio:Nic ve zlim kamo ja se nesmeju ja vim co toje davat usetreny prachy do oprav misto do uprav mam to za sebou ale rekl bych ze si v trosku lepsi situaci protoze ty si asi bez viny takze to pude z povinyho ruceni ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 28, 2002 Share Posted September 28, 2002 tak lidicky..... jsem nasranej jak cip.... nejake cu*ak mi naboural auto.... ku*wa!!!!!! zas*ani skodovkari - nesnasim kreteny, kteri jeste nemaji papiry a jezdi jak hovada a jeste k tomu namr*ani..... Parchanti - a zese se bude kytovat - brousit - kytovat - brousit..... Mam chut vrazdit Ale: viz dole [Editováno 9/28/02 voštík] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted September 28, 2002 Share Posted September 28, 2002 voštík: měls mu za to nabourat ten jeho ksicht.... aby si uvědomil, co ti způsobil.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tuner Posted September 28, 2002 Share Posted September 28, 2002 Koukam co skoncil second sraz tak se dari cabrio ma nap*canou karu a ted zase vostik lidi co se deje aby nam ten peugeot club nevimrel pane boze jen to ne. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 28, 2002 Share Posted September 28, 2002 Ondra: no kdybych ho videl a chytil u toho, tak je asi dead bohuzel mel stesti... Nastesti to neni na umreni - jenom trochu plechariny a pak zase toho zas*anyho kytu..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleš Kašný Posted September 30, 2002 Share Posted September 30, 2002 tak to tě lituju sotvo jsi to dal do kupy tak hned takový průser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makovice Posted September 30, 2002 Share Posted September 30, 2002 Vostik je sikovnej, on si to da hned dohromady na dalsiho skodovkare.No ale na ty skodovkare je trochu vysazenej, vid Kdyz si vzpomenu na sraz, .... nebyl to nahodou ten samej - treba se chtel pomstit! Makovice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted September 30, 2002 Share Posted September 30, 2002 Makovice: :D Hele, tak me napada, cim jsi mi rano mlatil do auta??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted September 30, 2002 Share Posted September 30, 2002 Makovice: ted teda nevim vo cem tocis ........ Jo ty myslis toho debiiilka, co se tam privteril? Ne ten to nebyl - byla jine barvy - ale je pruser, ze uz tam pak ta schade nikde nebyla, jinak by asi lezel uz v marnici ten smejd a jeho pixla by byla uplne na sracky... BTW: na ty smejdy skodovkarsky jsem vysazeny proto, ze mi porad lezou do cesty a mysli si, ze jsou pany silnic. Jo... a chovaj se ty ku*vy strasne nevyzpytatelne... to me se*e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted September 30, 2002 Share Posted September 30, 2002 Voštíku, voštíku, na o?ukávání se škodovkama sis teda nevybral zrovna vhodné autíčko. Na to mám od včerejška větší a vhodnější... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lomarinka Posted October 1, 2002 Share Posted October 1, 2002 Divala jsem se na Vase videa a udelala jsem jenom dobre ze jsem nejela. Nejsem zvykla na pubertalni vystupy (troubeni aut, protaceni pneumatik ...) Na co si to hrajete? Vzdyt jste ohrozovali celou silnicni dopravu (oranzovy majak - smesne) Pokud bude nejaky normalnejsi sraz urcite pojedu, ale zabit se nechci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts