Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:mrk a kam jedeš? já do Pece....

Do Liberce.

Mám ti kdyžtak držet místo k přespání kdyby ti to na Peci nevyšlo? (Teda, doufám, že myslíš na peci, snad tě nedaj do pece).

Odesláno
Původně zaslal: macik.83

Původně zaslal: Pata

Tak to se potkame na horach, jenom vlastne kazdy na jinych :myslim;):D:papa

To jo, ale i tak, sehnat chalupu na silvestra na horach, je fakt stesti jako blazen:D

Kdyz je kamaradova :mad::D

Odesláno

Tak to se potkame na horach, jenom vlastne kazdy na jinych :myslim;):D:papa

To jo, ale i tak, sehnat chalupu na silvestra na horach, je fakt stesti jako blazen:D

Kdyz je kamaradova :mad::D

Neva:D
Odesláno

Když tu byla řeč o hrách, já osobně mám rád (a zatím jsem nenašel tvora, kterého by nebavila) PIVRNCOVU PUTYKU (http://www.bonaparte.cz/eshop/index.php?idAktualni=2&idVyrobek=10) - pro 6 lidiček přímo ideální několikahodinová zábava, při které jen málokdo zústane střízlivý (a o to přece jde). V mírně pohrouženém stavu můžeme snést jako kulisu i duchaplný silvestrovský televizní, a to bez hlubší újmy na našem zdraví.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Když tu byla řeč o hrách, já osobně mám rád (a zatím jsem nenašel tvora, kterého by nebavila) PIVRNCOVU PUTYKU (http://www.bonaparte.cz/eshop/index.php?idAktualni=2&idVyrobek=10) - pro 6 lidiček přímo ideální několikahodinová zábava, při které jen málokdo zústane střízlivý (a o to přece jde). V mírně pohrouženém stavu můžeme snést jako kulisu i duchaplný silvestrovský televizní, a to bez hlubší újmy na našem zdraví.

Dik za tip, jedeme do obchodu, tak to zkusime s sebou pribalit:super
Odesláno

Nj, vsichni sjou vycerpani. Nevadi, podarilo se mi sehnat na posledni chvili chalupu na Sumave, takze se tam zabavime sami:D

Takže jsi dal na návrh Pe.Tra? :o

[upravil dne 31/12/2008 Marcel505]

Odesláno

Ani za svet nemuzu najit navrh hry, ktery sme si spravili, a aj praktikovali :D

Mali sme mapku, a na ni nakresleni ruzne druhy alkoholu (vybrale sme tam takove, co vsem kdo hrali chutnali)... Samozrejme ze tam byli i policka mimo, takze asi tak.

Hodilo se kostkou , tahli panackem, a na cem ostal stat, to musel majitel panacka vypit.

Problem hry byl ten, ze se nedala hrat opakovane, a ze po teto hre uz nikdo nechcel hrat nic jinkasiho.

Hra mala jednoduchy pravidla. Ostal jeden vytez. Ostatni ukoncili hru tym, ze se bud dobrovolne vzdali aneb se s alkoholo doblily :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...