Marcel505 Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka a kam jedeš? já do Pece.... Do Liberce. Mám ti kdyžtak držet místo k přespání kdyby ti to na Peci nevyšlo? (Teda, doufám, že myslíš na peci, snad tě nedaj do pece). Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 No já doufám, že neskončím v peci, ale v Peci Citovat
macik.83 Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Nj, vsichni sjou vycerpani. Nevadi, podarilo se mi sehnat na posledni chvili chalupu na Sumave, takze se tam zabavime sami:D Citovat
Pata Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Tak to se potkame na horach, jenom vlastne kazdy na jinych Citovat
macik.83 Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: Pata Tak to se potkame na horach, jenom vlastne kazdy na jinych To jo, ale i tak, sehnat chalupu na silvestra na horach, je fakt stesti jako blazen:D Citovat
Pata Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Pata Tak to se potkame na horach, jenom vlastne kazdy na jinych To jo, ale i tak, sehnat chalupu na silvestra na horach, je fakt stesti jako blazen:D Kdyz je kamaradova Citovat
macik.83 Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: Pata Původně zaslal: macik.83 Původně zaslal: Pata Tak to se potkame na horach, jenom vlastne kazdy na jinych To jo, ale i tak, sehnat chalupu na silvestra na horach, je fakt stesti jako blazen:D Kdyz je kamaradova Neva:D Citovat
Medvěd Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Když tu byla řeč o hrách, já osobně mám rád (a zatím jsem nenašel tvora, kterého by nebavila) PIVRNCOVU PUTYKU (http://www.bonaparte.cz/eshop/index.php?idAktualni=2&idVyrobek=10) - pro 6 lidiček přímo ideální několikahodinová zábava, při které jen málokdo zústane střízlivý (a o to přece jde). V mírně pohrouženém stavu můžeme snést jako kulisu i duchaplný silvestrovský televizní, a to bez hlubší újmy na našem zdraví. Citovat
macik.83 Odesláno 31. prosinec 2008 Autor Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: Medvěd Když tu byla řeč o hrách, já osobně mám rád (a zatím jsem nenašel tvora, kterého by nebavila) PIVRNCOVU PUTYKU (http://www.bonaparte.cz/eshop/index.php?idAktualni=2&idVyrobek=10) - pro 6 lidiček přímo ideální několikahodinová zábava, při které jen málokdo zústane střízlivý (a o to přece jde). V mírně pohrouženém stavu můžeme snést jako kulisu i duchaplný silvestrovský televizní, a to bez hlubší újmy na našem zdraví. Dik za tip, jedeme do obchodu, tak to zkusime s sebou pribalit:super Citovat
Béďa Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 my letos budes testovat toto http://www.svet-her.cz/zabavne/activity/piatnik-activity-cestovni-verze.html a docela se na to uz tesim Citovat
aka Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 activity jsou klasika u nas vanocni hit letosniho roku je: kde lezi kotehulky :)postupne zjistujeme, ze jsme zemepisni barbari Citovat
Marcel505 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Původně zaslal: macik.83 Nj, vsichni sjou vycerpani. Nevadi, podarilo se mi sehnat na posledni chvili chalupu na Sumave, takze se tam zabavime sami:D Takže jsi dal na návrh Pe.Tra? [upravil dne 31/12/2008 Marcel505] Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 31. prosinec 2008 Odesláno 31. prosinec 2008 Ani za svet nemuzu najit navrh hry, ktery sme si spravili, a aj praktikovali Mali sme mapku, a na ni nakresleni ruzne druhy alkoholu (vybrale sme tam takove, co vsem kdo hrali chutnali)... Samozrejme ze tam byli i policka mimo, takze asi tak. Hodilo se kostkou , tahli panackem, a na cem ostal stat, to musel majitel panacka vypit. Problem hry byl ten, ze se nedala hrat opakovane, a ze po teto hre uz nikdo nechcel hrat nic jinkasiho. Hra mala jednoduchy pravidla. Ostal jeden vytez. Ostatni ukoncili hru tym, ze se bud dobrovolne vzdali aneb se s alkoholo doblily Citovat
tomino Odesláno 1. leden 2009 Odesláno 1. leden 2009 necelý rok počkat .................... a pak se uvidí :papa:papa [upravil dne 1.1.2009 tomino] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.