Driver Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Já jsem od kamaráda dostal tenhle \"značkový\" mlýnek na pepř, s tímhle dárkem mi udělal fakt radost Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: King Pe.Trovi hodiny .. šlo by někde zjistit kolik za ně? jen jestli nejsou cenově na tom jako originání díly peugeot 250,- ale uz je v peu nemaji a momentalne nejdou objednat Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Driver Já jsem od kamaráda dostal tenhle \"značkový\" mlýnek na pepř, s tímhle dárkem mi udělal fakt radost tak tohle je hooodne drahy darek , pod litr urcite nejde to me ver Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 mno já dostala super truper prádýlko (horní, dolní, spodní, svrchní - od každého něco) a pak taky jedno super CD a knížky... momentálně čtu jednu od pana Coelho (= sázka na kvalitu) a moooc pěkný... Citovat
Aluška Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Mně Ježíšek přinesl zimní papučky na mého pažoutka, heč .... Citovat
Aluška Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Jojo, to je hodnej, dokonce to zvládl i přezout . Citovat
.mycTD Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 ...me kdyby jezisek sahnul na auto, tak mu pracky urazim Citovat
kajvet Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka mno já dostala super truper prádýlko (horní, dolní, spodní, svrchní - od každého něco) a pak taky jedno super CD a knížky... momentálně čtu jednu od pana Coelho (= sázka na kvalitu) a moooc pěkný... to bych si rád prohlédl... Citovat
ChodeC Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: kajvet to bych si rád prohlédl... To by nas bylo asi vic ps: tak pradelko mi Jezisek nedonesl (to si poridila draha polovicka sama), ale naopak jsem dostal do lvicka tady tu hracku. Uz jsem ji vyzkousel a spokojenost prevelika Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka ...pěkné, že? vidim v tom dvojsmysl jen já ??? Citovat
agresssor Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Netopýrka ...pěkné, že? vidim v tom dvojsmysl jen já ??? Me teda nic nenapda:D Tady je videt na co myslis:D nejdriv swingers apka tohle:D Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 :D:D mohla jsem tam dát Alchymistu, ale já dostala právě tuhle knížku, což teda na dvojsmysly přímo nahrává....nicméně: tentokrát ne Citovat
Netopýrka Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: ChodeC Původně zaslal: kajvet to bych si rád prohlédl... To by nas bylo asi vic ps: tak pradelko mi Jezisek nedonesl (to si poridila draha polovicka sama), ale naopak jsem dostal do lvicka tady tu hracku. Uz jsem ji vyzkousel a spokojenost prevelika No to by se mi taky hodilo ... jsem pořád nějaký chlup od zvířátek... Citovat
Driver Odesláno 29. prosinec 2008 Odesláno 29. prosinec 2008 Původně zaslal: Netopýrka ...pěkné, že? Jenom jedenáct minut? To by mi nestačilo... Citovat
destiny Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Já už si několik let kupuju dárky sám Letos to byl nový telefon a telka (ale pro tu teprve vyrazím) Citovat
atsor Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 ja dostal alu kola 7x17 BSA [upravil dne 30/12/08 atsor] Citovat
olda Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Já dostal poukázku na motokáry k Schumacherovi,akorát to mám 600km daleko,tak to ježíšek nedomyslel:myslimJinak nový volant k počítači,ten starý už měl dost najeto:Dtaky rotostart na Savage,už nemusím nosit tu kravskou akuvrtačku,jinak nějaký ty blbosti a brácha mi dal takovou flašku,trošku si s ní pohrál:mrk [upravil dne 30.12.2008 olda] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.