Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co Vám přinesl Ježíšek ?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: King

Pe.Trovi hodiny :super.. šlo by někde zjistit kolik za ně? jen jestli nejsou cenově na tom jako originání díly peugeot :o:D

250,- ale uz je v peu nemaji a momentalne nejdou objednat

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Já jsem od kamaráda dostal tenhle \"značkový\" mlýnek na pepř, s tímhle dárkem mi udělal fakt radost :potlesk

tak tohle je hooodne drahy darek , pod litr urcite nejde to me ver

Odesláno
:roker mno já dostala super truper prádýlko (horní, dolní, spodní, svrchní - od každého něco) a pak taky jedno super CD a knížky... momentálně čtu jednu od pana Coelho (= sázka na kvalitu) a moooc pěkný...
Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:roker mno já dostala super truper prádýlko (horní, dolní, spodní, svrchní - od každého něco) a pak taky jedno super CD a knížky... momentálně čtu jednu od pana Coelho (= sázka na kvalitu) a moooc pěkný...

to bych si rád prohlédl...:P:D

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

To by nas bylo asi vic :aut

ps: tak pradelko mi Jezisek nedonesl (to si poridila draha polovicka sama), ale naopak jsem dostal do lvicka tady tu hracku. Uz jsem ji vyzkousel a spokojenost prevelika ;)

Odesláno
Původně zaslal: ChodeC

Původně zaslal: kajvet

To by nas bylo asi vic :aut

ps: tak pradelko mi Jezisek nedonesl (to si poridila draha polovicka sama), ale naopak jsem dostal do lvicka tady tu hracku. Uz jsem ji vyzkousel a spokojenost prevelika ;)

No to by se mi taky hodilo ... jsem pořád nějaký chlup od zvířátek...

Odesláno

Já dostal poukázku na motokáry k Schumacherovi,akorát to mám 600km daleko,tak to ježíšek nedomyslel:myslimJinak nový volant k počítači,ten starý už měl dost najeto:Dtaky rotostart na Savage,už nemusím nosit tu kravskou akuvrtačku,jinak nějaký ty blbosti a brácha mi dal takovou flašku,trošku si s ní pohrál:mrk

[upravil dne 30.12.2008 olda]

post-0-14109603873468_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...