Rainy Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Ahojte,mam 4O6stku 01 2l HDI 80kw,dostalo se mě do ruky asi půl roku nejetý , předevčírem jsem ho nastartoval mno a čmoudilo se jako blázen(šel na tři),ale po 5min bylo vše oki a tak jsem to neřešil,projel jsem s ním cca 30km,když v táhlém kopci přestál tahat...při přidání plynu se dusil (málo nafty),tak jsem myslel,že by to mohl být třebas i palivový filtr nebo někde něco přiucpanýho,protože to po zhanutí moturu (vypnutí čerpadla) o5 jelo jako fík a najel jsem dalších 70km. Ale druhý den ráno jsem do něj sed,nastartoval. Vše bez bílého kouře a škubání,ujel jsem cca 5OOm a při šlápnutí na plyn se to začalo dusit až chcípl za jízdy motor,ten den jsem ho již nenastartoval. Když jsem si pro něj dneska přijel tak mi najednou naskočil ale asi na cca min. než se zase dovycucla naftička co byla v potrubí. Takže jsem sundal celej ten domeček filtru a vypojil všechny hadičky a sved je do nádoby. Zapnul jsem klíček a nic,žádná nafta netekla. Je palivový čerpadlo v pánu,nebo se to mohlo jen ucpat.??? Zdá se mi,že z nádrže nic neslyšim,můžete mi poradit at to zbytečně nehledam kde je to v tom kombíku,jestli pod sedačkama nebo v kufru.???? Díky za odpovědi,docela to spěchá =( Ju a jestli to pomůže,tak má najeto něco mezi 200t.km-250t.km . [upravil dne 22.12.2008 Rainy] Citovat
AnotherOne Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Mne sa raz parafínom vyzrážaným z nafty zapchalo sitko v nádrži a robilo to to isté. Citovat
Rainy Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 Původně zaslal: AnotherOne Mne sa raz parafínom vyzrážaným z nafty zapchalo sitko v nádrži a robilo to to isté. Ty jo,ale když neslyším čerpadlo v nádrži a mam to v teplé garáži.? Tak se parafín nevysráží ne.?? Měl jsem půl litříku té nafty z nádrže ve skleničce a je to celistvé bez vrstev =( Citovat
AnotherOne Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Ja som mal tiež čistú naftu bez vrstiev a na tom sitku bol ten parafín ako mazľavá biela vazelína. To usadzovanie môže byť dlhodobé. Druhá možnosť je to čerpadlo, rozobrať to budeš musieť tak či tak. Citovat
siky Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Vyndej pumpu z nádrže. To je první krok, možná bude ucpaná, možná nebude dávat potřebný tlak. Citovat
ozzy56 Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 čerpadlo je pod zad. sedačkou na pravé straně--když vytáhneš sedák,musíš ho po zapnutí klíčku slyšet když ho neuslyšíš,klepni rukou zespodu do nádrže pod pravou zadní sedačkou a snad se čer- padlo roztočí--když se rozeběhne,je čerpadlo v tahu...a sháněj nové [upravil dne 22/12/08 ozzy1956] Citovat
Rainy Odesláno 23. prosinec 2008 Autor Odesláno 23. prosinec 2008 Mno,tak odpoledne se mrknu,ale tipuji to na KO čerpadlo =( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.