HonzaZ Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Dobrý den, nevíte někdo jak se nechají nastavit ostřikovače př. skla na 407. Zkoušel jsem to špendlíkem, ale tudy asi cesta nevede. Citovat
Přema Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 nedají,je tam rostřikovací tryska,která je podle mě napevno....taky jsem se o to pokoušel..... Citovat
yaris1 Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 Asi tam budeš mít nějakou špínu, nebo kámen, na 307 mi to taky stříkalo blbě, tak jsem to sundal a vyšistil a je to o 100% lepší a směr na střed skla. Citovat
Leo 407 Odesláno 30. prosinec 2008 Odesláno 30. prosinec 2008 Hned jak jsem auto koupil tak mi ostřikovač nešel vůbec. Mrknul jsem pod kapotu a zjistil že se prodřela hadice v ohybu pod ramenem kapoty na pravé straně. Tak jsem koupil novou hadici a a koupil dvě trysky ostřikovačů, nestřikaly ani po výměně hadice. Dvě trysky stály cca 300,- Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.