fantOnin Odesláno 21. prosinec 2008 Odesláno 21. prosinec 2008 ahoj Vsem tak se mi konecne podarilo prihlasit, nejak to zlobilo.. jeste pred koncem roku jsem koupil pazouta 306 kabro, 1995, 2.0 v cerny barve, s peknou novou kuzi a klimou tak jsem zvedav jak s nim budu spokojenej ted ho mam v servisu na vymenu naplni, necham udelat rozvody, musi se vymenit spojovacka, cepy, lanovody a pak to snad bude ok. uvidime, budu informovat. je tady nejakej topic primo pro kabrouse ? nic jsem zatim nenasel taky bych potreboval poradit kde by se dala koupit stahovacka na leve okno u ridice a nejaky dalsi blbosti. Citovat
volvik Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 vitej v klubu a hodne stastnych kilometru bez nehody Citovat
fantOnin Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 diky za privitani btw pekna kola, presne neco takoveho bych potreboval ale za par korun Citovat
BoneDaddy Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Taky tě vítám. Vy se ale množíte (to je dobře). Člen Peti bude určitě závidět. Citovat
snow Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Zdravím a vítej ,hezkej vozejk:super Citovat
fantOnin Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 tady to ale zije to je dobre to je dobre uz se tesim na nejakej letni srazek Citovat
Petrn0 Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Pěkně vítej. i já ti přeju mnoho km bez nehod s vítrem ve vlasech;).. ať dobře slouží.. Citovat
dolly1010 Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Vítej v klubu. Koukám že máš prestižní černou barvu Pěkný, pěkný Taky přeju mnoho kiláků bez nehod Citovat
Peti Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 Hmm, nějaký kolečka by tomu prděli;) , ale i takhle zopravdu závidím:mrk Vítám tě! Citovat
Béďa Odesláno 22. prosinec 2008 Odesláno 22. prosinec 2008 ahoj, tez te vitak do klubu 306tek.. mas Jckovou znacku, odkud jsi?? Citovat
fantOnin Odesláno 22. prosinec 2008 Autor Odesláno 22. prosinec 2008 ja jsem z Prahy, uz to mam na Acku ale auto jsem kupoval nekde mimo musim se tu na foru trosku zorientovat, porad nic nestiham Citovat
oni Odesláno 23. prosinec 2008 Odesláno 23. prosinec 2008 vitej,my uz jsme si psali,auto je opravdu pekny,jak si rikal,tak at dlouho vydrzi a doufam ze ty ho nekde nekam nepustis.... vitej mezi nama. Citovat
fantOnin Odesláno 14. březen 2009 Autor Odesláno 14. březen 2009 tak auti uz je skoro ready na leto kola jsem sehnal nejaky 16tky, akorat teda jeste musim poresit podlozky, nevite nekdo nahodou jak je velka ta stredova dira ? stahovacku u ridice musim koupit novou tu jsem nesehnal jinak tam ted jeste prijdou vymenit rozvody a veskere naplne. mno uz se tesim na leto, doufam ze mne nekde nenecha ve stychu urcite se ukazu na nakym srazku Citovat
309GT Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Původně zaslal: fantOnin tak auti uz je skoro ready na leto kola jsem sehnal nejaky 16tky, akorat teda jeste musim poresit podlozky, nevite nekdo nahodou jak je velka ta stredova dira ? stahovacku u ridice musim koupit novou tu jsem nesehnal jinak tam ted jeste prijdou vymenit rozvody a veskere naplne. mno uz se tesim na leto, doufam ze mne nekde nenecha ve stychu urcite se ukazu na nakym srazku Středová díra je u všech Peugeotů stejná - 65,1.Rozteč 4x108,to už asi ale víš....Ale opravdu hezký auto,hlavně ten interiér,ten nemá chybu....jó,kůže to je moje.Tak ať slouží a dělá jenom radost! Citovat
306gti6 Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Vytaj v clube nech sa pekne mnozime,cim viac tym lepsie:super Citovat
Otan Odesláno 14. březen 2009 Odesláno 14. březen 2009 Nemohu jinak, než Tě také mezi námi přivítat. Hodně km bez nehod, toho autka by byla škoda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.