Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

co se v dnešní době děje s většinou 505tek?

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: budvar

Ten vypadá zrovna zachovale :)

možná vypadá, z druhé strany byla horší... a navíc diesel, takže asi zasloužený osud :papa

Odesláno
Původně zaslal: Ota

Původně zaslal: budvar

Ten vypadá zrovna zachovale :)

možná vypadá, z druhé strany byla horší... a navíc diesel, takže asi zasloužený osud :papa

Co ty kola a deflektory?

Odesláno

to nevzal, snad ani nebyly origo...nebo jo?

Původně zaslal: zoby

a kola z toho gti jsi asi nevzal co?

[upravil dne 23.12.08 Ota]

Odesláno

Kola už jsou v Praze, deflektory jen dělají potíže s okny a těsněním...

Tyhle deflektory vypadaj jako ty neorigo HEKA z Polska.

Origo bych čekal ty velký bubliny, a ty se myslím přichytí zvenku, takže oknům a těsněním nevadí.

Odesláno

ale je to škoda

A mě by se hodilo na 505 pár dílů.....

[upravil dne 24/12/08 zoby]

Furt se točíme okolo toho jednoho - tak takový auto nech dovézt a rozprodej ho na díly - to co bude stát dovoz se ti na dílech těžko vrátí. :(

Bohužel, to už jsme tu řešili tenkrát s tím novým modelem Turbo Injectiona...

Odesláno

Je to tak, málo kdo si dnes doveze 505ku zvenku na díly a pěkná do provozu už něco stojí...

Jednak není o díly zájem, každý by to chtěl za pár korun a když už celý auto, tak se kvalitní kus zdá lidem za dost peněz. Byť by krásná nezmršená 505 byla určitě dobrá investice.

Odesláno

To je fakt, o díly není zájem, a jestli je 505ka dobrá investice s budoucím historickým potenciálem?.......... Zase ve Fr, kdo má opravdu pěknou v původním stavu s dobrou kilometráží, tak si to auto cení...viděl jsem inzeráty i za 4-5tis.€, ale jestli si to v dnešní době za tyhle peníze někdo už koupí, nevím.

Já mám tu svou jako provozní auto - zatím mě baví, hlavně výkon, automat a zadní náhon...:D

Odesláno

jasný, já bych ani tak nepotřeboval nějaké speciální díly, spíš spotřební, např čelní sklo, zámky, dálku k centrálu, čalounění kufru a asi i \"deku\" na stěnu mezi motorem a kabinou.

oto, máš už v plánu jestli pojedeš na nějaký sraz? potřeboval bych omrknout jinou V6

Odesláno

když budeš mít cestu do Prahy, můžeš omrknout rovnou dvě...:cool:

jasný, já bych ani tak nepotřeboval nějaké speciální díly, spíš spotřební, např čelní sklo, zámky, dálku k centrálu, čalounění kufru a asi i \"deku\" na stěnu mezi motorem a kabinou.

oto, máš už v plánu jestli pojedeš na nějaký sraz? potřeboval bych omrknout jinou V6

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...