Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, mám problémek, nejde mi otevřít kufr klíčem ani dálkou, normálně se odemkne, ale nejde zatlačit ten plast kolem zámku, takže se nedostanu dovnitř. za sedačkama je nádrž na LPG, takže ani neprolezu dovnitř, nemáte tip jak na to? jen pro úpln ost je to 96 rok, dík

Odesláno

no nejspiš asi odmontovat tu nádrž pokud to pujde z auta, a jinak dlouhej drát a zkusit šmátrat, ale to se ti asi nepodaří. Jinak nehcapu proč nejde zatlačit ten plast, ten jde zamačknout i při zamčeným kufru, nezamrzlo ti to???

Odesláno

A není náhodou pootočeno klíčem do polohy zamknuto kufr i při odemčeném vozu?

Zamykání a odemykání zavazadlového prostoru současně s dveřmi

Otočte klíčem o jednu čtvrtinu otáčky od středu nahoru. Zavazadlový prostor lze nyní ovládat dálkovým ovladačem nebo prostřednictvím zámku dveří řidiče.

Pokud se otočí klíčem o jednu čtvrtinu směrem dolů, je uzavřen zavazadlový prostor nezávisle na povelech dálkového ovládání nebo prostřednictvím zámku dveří řidiče. Pro návrat do funkce zamykání současně s dveřmi otočte klíčem o jednu čvrtinu nahoru

[upravil dne 20.12.2008 kobr]

Odesláno
Původně zaslal: kobr

A není náhodou pootočeno klíčem do polohy zamknuto kufr i při odemčeném vozu?

Zamykání a odemykání zavazadlového prostoru současně s dveřmi

Otočte klíčem o jednu čtvrtinu otáčky od středu nahoru. Zavazadlový prostor lze nyní ovládat dálkovým ovladačem nebo prostřednictvím zámku dveří řidiče.

Pokud se otočí klíčem o jednu čtvrtinu směrem dolů, je uzavřen zavazadlový prostor nezávisle na povelech dálkového ovládání nebo prostřednictvím zámku dveří řidiče. Pro návrat do funkce zamykání současně s dveřmi otočte klíčem o jednu čvrtinu nahoru

[upravil dne 20.12.2008 kobr]

Nj možná že máš pravdu, při zamčení klíčem natvrdo to pak nejde zamačknout:super to by mohlo bejt ono
Odesláno

tak jsem se obrnil trpělivostí a zkoušel- nakonec jsem zjistil, že je potřeba pootočit do polohy B a současně zahýbat klíčem dovnitř a ven, pak se to odemkne...zítra se na to mrknu...díky moc za rady

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...